Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (112)
Raspunsuri - Pagina 13
adrianaBuc spune:
neata
un pupic pentru delfinasii sarbatoriti!
Va doresc o saptamana linistita, cu multe progrese (pentru bebei), fara cazaturi si lovituri!
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Victo spune:
spre ex. acum doarme in patul lui stefan si desi are laterala, mai intru sa il vad, sa nu cada. (a ramas asa de asta noapte ca l-am pus la san sa dormim amandoi).
si atat mi-e de drag cd il vad linistit si dormind ca un ingeras.
bine, cd dorm toti sunt ingerasi.
ha ha ha..mi-aduc aminte de un episod din "Prietenii tai"- cd fratele lui Pheobe a venit cu cei 3 copii, rupt de oboseala- nu dormea de 4 ani..si ei erau ingerasi cum dormeau toti pe canapea :):)poate il stiti si voi.
eu una numa la filem din astea(friends, seinfeld, 2 and a half man) apuc sa ma uit, ca dureaza 20 de min episodul,ma amuza. nu am timp, nervi, energie de filme complicate.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
crissy77 spune:
LML sarbatoritilor zilei.
Victo, ce inveti?
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Paula era sa scriu fara "a" , Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
Eu am patit-o, noroc ca m-a sunat michelle sa ma intrebe ce am postat pe forum si am corectat rapid.
eladea2005 spune:
neata girls!
noi tot matinali, da deja m-am resemnat...nu stiu cand voi recupera si eu orele pierdute... dar n-as mai fi in stare de inca unul...copil adica...
btz-ule, ufff sanatate lui Paulica...
victo, mai ce activa esti azi...
crispro, ce-mi plac rezumatele tale...
aelita, cum mai sunteti?
rodi, vazut pozici...adorabila Isa... indiferent de vreme...
doarme pici, evident, ca doar s-a trezit odata cu cocosii...
revin!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu
alice, da-mi si mie un capuccino, te rog, daca tot ai facut si cafea
victo, saptamana trecuta (Doamne, bine ca s-a terminat doar cu un deget taiat ) am pus 2 linguri de capuccino in sticla de lapte a Isabelei si nu-mi dadeam seama ce e in neregula pana am vrut sa pun biberonul si sa beau . apoi aveam de mers la un curs la 15 min de casa, aveam doar de coborat drept! dar eu ma trezesc intr-o vreme pe centru (pe unde ne plimbam de obicei cu caruciorul), si de acolo am mai avut de facut 15 minute pana unde trebuia sa fiu . si in ziua cand am facut carne tocata in cuib de mamaliga, am adus si paine la masa, taiata frumos felii . i-am facut seara la Isa iaurt cu avocado si era sa il pun in ciorba, in loc de ou batut cu smantana. si au mai fost si altele mai marunte de care acum nici nu-mi amintesc. si nu e de oboseala, e mai mult asa o stare de monotonie, de rutina... tre sa fac ceva sa scap de ea...
Isa a dormit toata noaptea, s-a trezit in intervalul 3-4.30 plangand de cateva ori dar a adormit la loc, lapte nu a vrut deloc desi il preparasem la 4. la 6.30 s-a trezit de tot si mie imi picau ochii in gura, a baut 2 guri de lapte si a inceput joaca si povestile. probl e ca ii trebuia sa se ridice si cum se mai scapa de o mana, imi era ca o sa se loveasca de marginea patutului, asa ca nici nu am mai putut dormi. acum doarme iar de 15 minute, cum ii mai dau eu fructele?! sa vedem cum ne organizam iar cu orele astea...
si mai am un OF: Maria! imi e atat de draga si totusi ma cert in fiecare zi cu ea, de dimineata si pana seara . e atat de incapatanata si are atatea comentarii de facut ca ma scoate din minti. si ca sa nu strig la ea tac cateva minute sau ies din camera, dar nu are minte sa taca si ea si mai tare ma enervez. mai, camera ei e un dezastru, nici nu ai pe udne calca (pe de alta parte, cum zice si tati, nici eu nu m-am omorat cu curatenia in ultima vreme, asa ca are de unde invata ), nu-si gaseste carti, haine, peria de par, agrafele. mai ales lunea dimineata e dezastru! e atat de senina cateodata ca ma uimeste!! nu si-a gasit perechea unei sosete si si-a pus alta, era cu una roz si cu una mov , toata-i tata-so!! sunt zile cand petrecem mult timp impreuna, apoi zice ca se plictiseste si are nevoie de o ocupatie distractica (asta fiind, de cele mai multe ori, la laptopul meu). nu mai are rabdare sa deseneze, sa decupeze, sa scrie, nu se mai joaca cu jucariile (zice ca nu are farmec sa se joace singura), nici in parc nu mai vrea (e de copii mici), nu mai mananca nici jumatate din putinele feluri care le manca inainte. of, de-acum incepe greul si cu ea!! copiii astia, toata viata o sa aiba nevoie de noi, si noi de ei...
asa, acuma m-am mai descarcat. mereu imi fac cate un plan de bataie pe ziua in curs, dar de cele mai multe ori se iveste ceva si ori renuntam, ori schimbam datele... saptamana trecuta mi-am propus sa-i gatesc in fiecare zi ce-i place ei, dar jumatate din ele nici nu le-a gustat . saptamana asta am zis ca iesim la cumparaturi pentru bunici si verisoarele ei, parea incantata de teorie (atata timp cat nu trebuie sa cumparam pentru ea i se pare ok), acuma sa vedem practica de dupa-amiaza...
ma duc sa-mi fac un capuccino, revin...
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
carla_2008 spune:
Alice multumesc de intrebare/intrebari
de soacra nu am scapat dar bebeii pana la urma nu au luat nimic,de azi si-a intrat in serviciu de dimneata,acum am trimis-o la plimbare cu ei.
Cu operatia sunt ok sper,maine ma duc in Ungaria la un pap test si control de rutina,sper ca e ok.
Azi pun si eu poze noi si filmulet cu comorile mele smechere
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
giorgia23 spune:
Neata mamici
Adriana ...cu putina intarziere
Cris multumim pt rezumat
Racusor felicitari pt dintisor
Btz si Antonia e cu muci...ea a facut si febra si i/am dat doar panadol si nurofen...in rest ser si aspirat...sanatate lui Paul
Mai nou Antonia daca vede usa deschisa la camera o ia la patrulat...acum dim a venit dupa mine in baie si s/a ridicat in picioare la wc...a inceput sa traga si ea de sertare,de usi de orice prinde
Cred ca in curand o sa avem si noi un dintisor ca se simte coltisorul cum vrea sa iasa
crispro spune:
Neata fetele! Am dormit muuuult. Am culcat copilul la 9 seara (adica fostul 8), in patutul lui. S-a trezit dupa 40 de min, mangaiat, adomrit. si s-a mai trezit la 5 juma!!! Bine, eu m-am dus la el in camera pe la 2, ca sforaia sotul de ma dispera, inclusiv cand statea pe laterale!!! ioi, ce m-am enervat! Si copilul a papat pe la 5 juma, dar dupa o ora de povesti l-a apucat plansul, asa ca l-am luat cu mine in pat si am mai dormit pana la 10! Mi-s umflati ochii de atata somn. Si dimi am constatat ca m-am ingrasat iar un kil, ca am mancat in weekend iar ca prostanaca, am mancat seara, am baut sticle de Cola, mancat praji.
Aelita, aici si aici despre vizita lui Carmen in Ro.
Tu fete, ce figuri sunteti cu rezumatul! ma bucur ca va place, desi e facut ca o poveste de clasa a treia, fara nici o noima. Dar scriu asa cum imi amintesc, fara legatura una cu alta. Important e sa se inteleaga totusi principalele evenimente.
Diana, ai reusit sa vezi pozele lui Racusor? Sunt pe mailul comun, tb cautat linkul trimis de ea din Picasa.
Rodi, apoi prin ce noroaie te poarta barbatii astia??? inteleg ca nici peste nu ati mancat.
Btz, as crede ca e raceala la Paul, mai ales daca are muci. Vlad cand a fost racit a facut o sg data febra, si aia mica, 38, dar ii curgeau mucii intr-o veselie, nas infundat (initial), maraiala maxima... Pupam sa se faca bine puiutul!
Victo, sa fie alti dintoci la MIhai? de face asa mofturi noaptea?
Noi musai sa ne schimbam programul, sa fie somnul de la 8 seara la 9 dimi, chiar daca is treziri, decat de la 9 seara la 10 dimi, ca prea tarziu ne trezim dimineata... Nu stiu cum fac azi cu masajul, parca vad ca nu apuc sa il culc tura a doua si ramane sotul cu el, si sotul nu il poate culca...
Merg sa ii pregatesc legumele, azi avem pui.
Meniu fructe: mar+para+gutui coapte, si mango.
Meniu legume: pui cu (probabil) morcovi, patrunjel, telina.
Ma duc la pitic.
La multi ani Riana scumpa, sa cresti mare si sanatoasa!!!
Rodi, ce ma distrezi cu Maria, "toata-i tata-so" Pai creste fiica-ta, se plicitiseste rapid de "jucarele sau jocuri de copii".
Acum chiar merg la copil, ca se plicti...
Sa-l ajutam pe Alex
Alice_Elena spune:
rodica, bineinteles ca am cappucino pt tine. nu mai e nevoie sa intrebi :)
asa eram si eu si soramea, imprastiate. pedeapsa cea mai grea pt noi era sa facem curat in sifonier. adica maicamea cand ne pedepsea, ne scotea toate hainele, si noi trebuia sa le aranjam la loc
denisa, e bine totusi ca te ajuta... astept poze
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Diana_Eva Racusor m-am bucurat degeaba nu gasesc pozele noi. Mamici dragi sa aveti o saptamana minunata! Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
in linkum meu Andreiu dupa 3 luni