Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (112)
Raspunsuri - Pagina 12
btz_ovi spune:
Neatza fetele.
LA MULTI ANI ADRIANA DRAGA,SA FII SANATOASA,FERICITA,IUBITA SI SA ITI DEA DD TOT CE ITI DORESTI!!!!
LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE IERI SI DE ASTAZI!!!!
Rodyyy ce frumoasa s-a facut Isa
Am citit tot insa nu mai stiu ce vroiam sa scriu.
EU sunt suparata tare,Paul e un pic bolnavior.
Transpira pe capusor destul de mult,mai ales cand depunde efort,are ochii rosii si un pic umflati,plus ca stranuta foarte mult si ii curg mucii din nas ca apa la robinet.Saracu e traumatizat de aspirator,numai cand il vede deja se pune pe urlat.Plus ca e foarte marait,plange din orice,mai ales daca ii iei ceva din manuta cu care nu are voie sa se joace.In rest energic ca de obice ca mi-a cazut ieri dimi din pat de langa mine.
Si acum nu stiu ce sa fac cu el,febra nu face,azi noapte l-am tot cotrolat si nimic.
Oare sa fie raceala?Caci de obicei stiam ca este insotita in primul rand de temperatura.
M-am gandit initial ca poate o fi de la dinti insa nu se vede nimic la gingii.
Off sunt asa suparata
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
Victo spune:
gabitzule, nu mai fi suparata mami
pai sigur ca e raceala
las, nici sa nu faca temperatura.
daca curge nasu intr-una (asa am fost si noi, 5 zile curgeaaaaaaa..nonstop)..nici nu mai tb sa bagi pompiyta in aspirator sa ii mai huruie si ala in cap. trage tu usor cu gura prin furtun, ca ies un-doi. si mai pune si ser, ca mai ajuta si ala
n-ai ce face decat atat.
dar grija cu si Batista bb..al meu bietu dupa atatea zile de mucit (si la 5 minute il aspiram) era dezatru cu nasu- si iritat pe exterior de la servetele-sa il dai cu crema. si pana la urma se iritase cam in ziua 4 si pe interior ca am scos la un mom dat sange din nasucul lui, cum ii ranisem ceva capilare probabil(batista aia fiind de plastic tare, el da din cap cd il curat.)..asa ca in ziua aia nu l-am mai aspirat decat dim si seara, oricum, nu mai curgea asa rau.
haotic am scris, neliterar, da sper ca pricepi ce am vrut sa zic.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Victo spune:
se vede ca doarme mihai, ca is activa cu noaptea in cap.
ma duc sa ii pregatesc si marul copt.
branza e gata. nu va zis ca pusesem apa la fiert si stateam cu lamaia in mana sa fac copilului branza :)..inconstient, eu vroiam de fapt cafea pt mine :):)
btz_ovi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo gabitzule, nu mai fi suparata mami pai sigur ca e raceala las, nici sa nu faca temperatura. daca curge nasu intr-una (asa am fost si noi, 5 zile curgeaaaaaaa..nonstop)..nici nu mai tb sa bagi pompiyta in aspirator sa ii mai huruie si ala in cap. trage tu usor cu gura prin furtun, ca ies un-doi. si mai pune si ser, ca mai ajuta si ala n-ai ce face decat atat. dar grija cu si Batista bb..al meu bietu dupa atatea zile de mucit (si la 5 minute il aspiram) era dezatru cu nasu- si iritat pe exterior de la servetele-sa il dai cu crema. si pana la urma se iritase cam in ziua 4 si pe interior ca am scos la un mom dat sange din nasucul lui, cum ii ranisem ceva capilare probabil(batista aia fiind de plastic tare, el da din cap cd il curat.)..asa ca in ziua aia nu l-am mai aspirat decat dim si seara, oricum, nu mai curgea asa rau. haotic am scris, neliterar, da sper ca pricepi ce am vrut sa zic. Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
Am priceput stai calma.Mc de info.
Mai si eu care ziceam ca nu mi-a racit pana acum si nici nu o va face.
Cred ca sambata a luat el un virus de pe undeva
Ok,am priceput,eu l-am aspirat de 2 ori pe zi timp de 2 zile,acum vad ca nu mai curg.Dar nu ii curgeau asa mult si in plus avea si mai tari nu numai apa,de asta bagam aspiratorul.Acum scriu eu aiurea.
Nu ii dau nici un medicament,astept sa se faca o ora rezonabila sa il sun pe doftoras sa vad ce spune el,poate ii facem si o vizita.
Dar cred ca stiu deja ce va spune :ori panadol ori nurofen si poate si oscilo.Ca nu-i el genul sa bage medicamente in oameni,mai ales antibiotic.
paula_m spune:
Neata
Victo te-ai apucat de invatat? Voi ati scapat de muci?
Btz multa sanatate lui Paul!! Ce a patit la mana de nu are voie sa tina jucaria in ea? Si Raul tot asa era...o gramada de muci, fara nici un alt simptom( febra, tuse). Acum i-au mai trecut. Eu i-am dat oscilo si panadol. Dar nu pot intelege cum poate un nasuc asa mic sa produca atatia mucisori!!!!
Aelita, nici noi nu am luat antibiotic dar i-au dat lui Raul antiimflatoare injectabile , ca si noi eram la un pas de internare...
Raul se catara pe orice : pe mine, pe pat, pe mobila...e ca o liana cataratoare. Si se ridica pe pat,( de ex) si isi ia manutele, si nu se mai sprijina de nimic si bineinteles ca cade...De abia astept sa umble bine si sa nu mai cadem asa ca bolovanul
La multi ani Riana!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9
Victo spune:
paula, nu m-am apucat. de saptamana viitoare. tre sa fac rost de programa..sa mi-o listeze sotu adica ca-s muuuuuuuuuuul;te pagini..sa vina bona vineri sa invete cum sta treaba pe la mine, unde tin una alta.
deci si bona ta face de mancare. f bine.
a mea e unguroaica sper sa faca mancaruri delicioase :):)
da, mihai e bine acum. i-am dat cat a avut febra panadol si nurofen si atat/.
Alice_Elena spune:
eu nu o sa o uit pe doctorita mea cand mi-a zis sa cumpar batista bebelusului, ca pompita nu face fata. si mi-a mai zis "o sa fi uimita cati muci pot iesi dintr-un nas atat de mic" :))
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
btz_ovi spune:
Paula era sa scriu fara "a" ,Paul nu a patit nimic la manuta.EU ma refeream la faptul ca plange cand ii iau ceva din manuta cu care nu are voie sa se joace,gen :telecomanda,telefoane,cabluri si alte minunatii.
Si Paul e fara febra deloc,eu credeam ca asta e primul simptom la raceala.Sper sa ii treaca rapid.
Insa ma asteptam ca acum sa fie si Paul mai linistit,insa tot maimutica e,mai nou ieri s-a agatat de frigider sa se ridice,a tras de un scaun si a cazut peste el (am avut noroc ca e din rachita si e mic),trage de cabluri,de patura...e jale cu el.Nu mai am o clipa de liniste.Si cand nu maraie de nervi rade cu gura pana la urechi.
Insa il iert pt orice deoarece e un scump.Mai nou seara cand ii este somn se aseaza cu capul pe unul din noi si adoarme asa
Victo spune:
gabi..aia ziceam si eu..chit ca-s varza de nesomn..si ziua ma maraie mihai ca nu sta sg..dar tot mi-e drag de el de numa numa..:)
da si cd sunt satula de crizele amandurora..de zic ca ma duc in lumea larga...:):)
in sfarsit l-am auzit si eu pe Stefan zicand..mami sunt obosit, mi-e somn, vreau sa dorm (inainte de culcare,nu dimineata la trezire :):)
btz_ovi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo gabi..aia ziceam si eu..chit ca-s varza de nesomn..si ziua ma maraie mihai ca nu sta sg..dar tot mi-e drag de el de numa numa..:) da si cd sunt satula de crizele amandurora..de zic ca ma duc in lumea larga...:):) Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
IDEM.Mor de dragul lui insa cand ma urla incontinuu cum a facut ieri ca nu i-am dat telecomanda imi venea sa ma duc...si tot sa ma duc...