Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (112)
Raspunsuri - Pagina 11
bambi_bv spune:
Buna seara dragelor!
Eu am avut ceva treburi in weekend si musafiri asa ca acum citesc din capitolul trecut, dar vreau sa scriu cate ceva ca apoi uit.
Crissteo
Citat: |
Zicea cineva, nu mai stiu cine si-mi cer iertare, dar zicea cineva de credite daca mai ai un credit. Pe noi ne bate gandul sa ne mutam la casA de la bloc, din bucuretsi in vatra dornei. Si vreau la casa ca vreau sa ne facem pensiune. Visez deocamdata, dar totul incepe cu o visare, nu? Asa ca vor sa-mi spuneti si mie, daca acum avem un credit, cum putem face altul. noi vrem sa vindem in bucuresti apartamentul ipotecat si sa luam casa |
Eu ziceam ca nu este necesar sa faci un nou credit.Eu am avut o garsoniera pe care am luat-o prin credit.Cand am luat apartamentul asta de 3 camere, am vandut garsoniera, am adaugat eu diferenta de pret si am cumparat apartamentul, mutand ipoteca de pe unul pe celalalt.Tranzactiile au fost relativ simultane.Daca o sa ai nevoie de mai multe detalii iti dau PM.Ideea e ca se poate, cu putina insistenta la banca (asta pentru ca e o tranzactie putin atipica, nu pentru ca ar fi ceva imposibil).
LATER EDIT: scuze, acum am vazut ca ti-a raspuns si Michelle la intrebarea asta...
Michelle1981
Citat: |
Cris2010 - am incercat a 3-a oara sa fac branza calcica si tot nu a iesit :( Nu stiu unde gresesc, dar compozitia finala iese ca la clatite, ca o smantana moale Asa mi-e de ciuda ca voiam sa mai variez, nu tot iaurt in fiecare zi. |
Eu ii fac foarte des branza calcica, o singura data nu mi-a iesit, asa ca iti spun cum o fac, poate gresesti exact cum am facut eu atunci:
1.fierbi laptele - 250ml
2.il lasi sa se raceasca destul de binisor, pana nu mai ies deloc aburi din el (eu aici am gresit atunci ca am pus calciul in laptele fierbinte)
3.pisezi pastilele de calciu lactic(eu folosesc o farfuriuta si o lingura)
4.pui calciul in lapte si amesteci
5.asezi din nou laptele la foc mic
6.nu mai mesteci pana nu se alege bine branzica
7.dupa ce s-a ales, o strecori si gata!
Succes
LATER EDIT: Acum am vazut ca ai scris ca vrei sa faci din LP, eu ii fac din lapte de vaca pasteurizat.Mi-am imaginat ca daca ii dai iaurt,ii poti da si branzica din lapte de vaca.
larissa_79 spune:
Adriana, La multi Ani! Multi, frumosi, buni si sanatosi!
Cris, saru-mana de rezumat ...foarte interesant...majoritatea lucrurilor le stiam deja dar sarisem cateva.
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#
carla_2008 spune:
Buna fete!!!
multumesc Cris de rezumat,ma salvezi mereu!
Crema de protectie solara recomand firma L'erbolario www.sensiblu.com/index.php?page=pagini&PageId=L%27Erbolario - Solare_609" target="_blank">asta,varianta pt copii cu spf 50,e din plante,calitate f buna!
Michelle eu branza o fac in 5 min asa: pun 250ml la fiert,cand incepe sa fiarba laptele pun tabletele de calciu(intregi),las pe foc 2 minute de regula,pana vad ca se branzeste(ai grija ca laptele e sumfla sa da in foc,eu dau focul mai mic),apoi o pun in tifon la strecurat.Mi-a iesit de fiecare data si fac de o luna zilnic aproape.
IMPORTANT:nu se amesteca nimic
In Turcia mergem si noi in iunie cu 2 familii cu cate 2 copii.Inca nu stim exact locatia,nasul se ocupa,va pun link cand ne hotaram.
Racusor felicitari pt delfinasul sef,ce plimbaret si smecher e deja
mai citesc si revin
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
rodyka spune:
of, tu fete! am fost la pescuit . si era un vant asa de tare de nu te puteai tine pe picioare. si cum asa mi-e mie dat ca de cate ori mergem la pescuit sa ma impotmolesc prin noroaie unde nici nu ma astept, asa am patit si acum . in fine, a mancat in timpul asta si un borcanel de legume cu pui si se pare ca nu i-a ajuns (200 g)), asa ca a inceput maraiala. am pus-o in nisip cu mine paravan si ne-am jucat cu mare bucurie o vreme, dar cum nu era vreme de stat la plaja, nici n-am vrut s-o culc acolo, asa ca ne-am intors acasa dezamagiti. tu fetelor, am dormit cu totii uitati de lume, cate doua ore (Isa 3!, plus ce a dormit in masina). apoi am iesit pana la nasi unde a "cantat" intruna si a distrat pe toata lumea, tragea de haine, de sireturi... la intoarcere am bagat-o in pijama si a adormit instant .
am vrut sa mai zic multe dar nu mai stiu nimic-nimic, ca am un sooomn... nu-i nimic, de maine imi revin si mai arunc si eu cu pareri...
noapte buna, delfinariu
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
carla_2008 spune:
Am vazut mamicile si puii la intalnire la Iasi!!!foarte frumos!de-abia astept si eu sa ne intalnim!
fete ramane valabila intalnirea de la Bran ati zis parca?sau....?pe cand?noi ne bagam oricum!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
Alice_Elena spune:
neatza!
vad ca nu a facut nimeni , asa ca ma vad "obligata" sa va ofer eu. se vede ca s-au dereglat delfinasii, dorm mai mult. noi ne-am trezit ca de obicei pe la 8 fara 15.
denisa, tu in loc sa te odihnesti bantui pe net la 2 dimineata? :)) ce fac puiutii tai? au scapat de boala de la soacra? tu pana la urma cum esti cu operatia?
aelita, da, si mie tot asta mi-a placut la ea, ca vine acasa. apoi mi-a placut si ca doctor :) am avut noroc, suntem cam pe aceeasi lungime de unda.
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
Victo spune:
alice, io eram cu cafeaua in fata da de nesimtita si obosita, beam singura :):)
mai al meu copil nu ca se trezeste des...da se trezeste si adoarme greeeeeeeeeeeeeeeeeu inapoi..atata suzetim si tzatzalim..si brate..si plimbat..si ...iooooiii..de pe la 4 juma pana pe la 6 tot asta am facut :(:(
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Victo spune:
bambi, pai ce explici tu acolo cu mutat de ipoteca nici nu mi se pare greu de acceptat pt banca, ca doar muti pe ceva mai valoros.
mai complicat mi se pare cd vrei sa cumperi ceva mai mare/scump si nu ai banii si vrei imprumut pe diferenta cu ipoteca pe noul imobil( si nici nu ai banii sa dai inapoi creditul initial). da cred ca se poate si asa, doar ca tre sa vina evaluatorul si sa faca evaluari la cel pe care il vinzi..la cel pe care il cumperi.
ca tot suntem la chestii financiare.
ex. eu am luat credit in 2007, pe 20 de ani.
dc vreau sa achit acum, in 2011, platesc dobanda doar pana in 2011, nu? adica ce am platit deja, plus diferenta de sold pe care o mai am (probabil destul de mult, ca platim mult dobanda, in primii ani).
bumblebee spune:
Neata!
Rody, tare frumos a adormit Isa.
Aelita, insanatosire grabnica lui Miguel!
Am inceput cu stangul sapatamana, cu mult dulce. Sper sa ma redresez pana diseara.
Riana Maria de cristina_serban
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 8
Victo spune:
atat mi-s de dragi copilasii la varsta asta..adica de pe la 5-6 luni asa, de cd incep sa rada sa se joace..ca parca asa mai face unu :):)
da nu acum, nu..peste vreo 3-4 ani...cd voi avea si eu un salariu ca lumea , sa imi pot angaja bona ;)( de aceea ma grabesc sa dau musai musai definitivatul anu asta, ca apoi mi se mareste salariul destul de mult). ma scuzati, da sa stiti ca pe toata lumea stresez cu examenu meu :):).