Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (112)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

LMA Adriana!
LML sarbatoritilor zilei!

racusor, laptele cu gris il faci cu LP?

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

deocamdata da, cu LP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Si noi suntem cu programul dat peste cap. Nu stiu de cand nu l-am mai prins pe Raul treaz la ora asta!!!
Cristina, esti fenomenala!!! Eu cred ca nici daca mi-as nota in fiecare zi si tot nu mi-ar iesi asa rezumat fain...Bravo!!
Aelita, multa sanatate lui Miguel!! Ce imi plac mie medicii din Spania ca nu umfla copii cu medicamente!! Stiu ca nici Isa nu lua multe. Noi la bronsiolita si injectii i-am dat lui Raul, dar adevarul e ca respira greu tare de tot
La botez a fost bine, baietii s-au intrecut cu bautura, asa ca mi-am luat sotul din dotare, am fost sa recuperam copilul si am venit spre casa.
Noapte buna fetele

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Paula,la 4 luni Miguel abia respira,a fost la un pas sa il interneze,ma chema medicul zilnic sa il vada,la urgente l-au controlat 3 medici 4 ore si au spus ca e la limita..si mi-au dat ventolin si un cortizon cred ca era ala,un sirop.au zis ca fara febra sa nu dau paracetamol,nici alt sirop.nici de tuse nimic,daca tuseste si vomita sa vin-.deci ei merg pe principiul ca daca se inrautateste situatia,il interneaza,dar deocamdata nu baga nimic in el,am intrebat daca sigur nu e de antibiotic,nu ca vroiam,dar sa ma asigur,si au zis "azi nu e de antibiotic,inca nu,daca e cazul,ii dam .maine vii iar" si tot asa stau pana vad ei..problema e ca au incredere in ei foarte tare,si nu se pierd cu firea,cum e normal sa ne pierdem noi ca mame...dar un medic trebuie sa fie tare pe pozitie.
chestia e ca eu nu cunosc aici nici un copil cu injectii .
nu ca nu or fi deloc,or fi cazuri,dar daca din zecile de copii pe care ii cunosc,niciunul nu a facut injectii aici,si au crescut fara,e ceva !si nu ma refer doar la cei care au cateva luni,ci asa in multi ani,copii care au crescut mari,niciodata nu au facut aici injectii,doar daca au fost spitalizati,si aia f rar,vreun nou nascut ..
la mine de fiecare data au scris infectia tract respirator.pt chestia asta in Ro sigur se fac injectii si antibiotic,aici nu.
sper ca nu si de data asta,adica,ca dupa cum mi-au spus,oricand se poate inrautati peste noapte si atunci il baga pe antibiotic.
si mie imi e frica,de fiecare data,cui nu ii e frica atunci cand e copilul bolnav.si ma rog doar ca medicii sa nu se insele niciodata cand e vorba de copiii nostri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

acuma mi se pare ca doarme prea mult..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Neata!

La multi ani, Adriana mamica scumpa!! Sa iti dea DD multa sanatate, dragoste si putere!

Mihnea de Mov

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 8

La multi ani si de la noi!

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

un mare pentru mamicute! Multumesc inca o data pentru urari.

Cristina, inca o data ti-ai dovedit maiestria! Rezumatul tau e super super.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Am dat like la rezumat !

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

noapte buna delfinariu va doresc o saptamana minunata!! sper sa am timp sa intru mai des

si LA MULTI ANI RIANA !!! pentru maine! sa fii sanatoasa, sa papi bine si sa o faci pe mami fericita!

AELITA sanatate lui Miguel

ROXANA il pe Teo sa se faca bine, sa nu mai raceasca, sa pape bine

CRIS

Mergi la inceput

am pus cateva pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Racusor m-am bucurat degeaba nu gasesc pozele noi.

Mamici dragi sa aveti o saptamana minunata!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput