Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (112)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

ANDREEA cum ai comandat pe site-ul al doilea? ai comentat la poza? vad ca ai folder cu comanda ta.

in Bucuresti s-a deschis H&M, crezi ca preturile din RO sunt mai mari?

alina, pur si simplu am lasat comentariu sub produsul pe care il vreau... nu e finalizata comanda, nu e inca completa...vreau sa ma mai uit pe ea, sa vad daca mai modific...

nu stiu preturile de la noi, si oricum in Bucuresti n-am drum prea curand..:)

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Racusor, Aelita multumim de info. Am facut galustele insa nu a mancat. Insa nu m-a mirat si nici descurajat ptr ca azi nu a mancat mai nimic. Nu a vrut nici iaurt humana cu biscuiti, nici covalact, nici banana cu biscuite, nici lapte. Le-am incercat pe toate de la 2 dupa amiaza pana acum. Din toate astea cred ca am adunat cam 30-40 ml de mancare.

Din pacate astea sunt efectele secundare ale racelii si ale antibioticului.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Eladea medicul pediatru ne-a avertizat ca s-ar putea sa se mai chinuie cu febra vreo 3 zile. Acum vedem ce se intampla de maine. Daca va continua sa faca, va trebui vazut de medic din nou si reevaluat.

24.06.2010

Mergi la inceput

Cristina multumim pentru rezumat. Asa cum spunea cineva intr-un post anterior chiar ai memorie de elefant. Eu una nu am bagat de seama sa fi uitat ceva. Inca o data iti multumim pentru efortul pe care il faci. Si il pupam si pe Vladut sa fie cuminte si sa adorma in patut singurel si nu la mami in brate.

Parca tu spuneai ca ar trebui sa coboram pautul la nivelul cel mai de jos. Pot spune ca m-a determinat si pe mine Theo sa iau aceasta decizie. Ca se ridica in picioare in patut din ce in ce mai des si apoi se apleaca in fata sa vada ce mai e pe jos; si asta ptr ca noi suntem inca la nivelul de mijloc.

24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Roxana, pupam si noi pe Theo sa treaca febra! dragul de el! la cat e de sprinten, voi chiar ar trebui sa il mutati la nivelul de jos al patutului. Al meu inca sta foarte, foarte linsitit, nici noaptea nu se misca, la schimbat pampers nici atat... Azi i-am mai ridicat patul (insa nu cu etajul ce il avea, ca ala cica nu suporta decat 6.5 kile, ci cu multe prostii pe sub salteaua de 10cm.) Asta ca sa imi fie mai usor cand merg la el. Si a adormit in patut tinut de mana, in 10 min. Pana acum e bine! L-am culcat la 9 (normal ar fi fost 8) si incet , incet incerc sa il culc tot mai devreme, sa ajungem iar la 8. vedem ce iese.

Merg la nani! Noapte buna, fetele!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

roxana, nu cred ca te incalzeste cu ceva, da sa stii ca si mihai mannaca prost.
spre ex..asta noapte a tot supt, ca am dormit amandoi in patul lui stefan si cd incepea plansetul, ii bagam ttzitzi, sa nu mai planga :)

s-a trezit pe la 9 (zic in ora noua), pe la 10 juamte s-a culcat inapoi, fara sa apuc sa ii dau fructele. s-a trezit la 1!. atunci i-am facut 2 mere medii asa..cu greu. cu jucarii (lingurite, pahare de iaurt goale, spalate, cu mainile in bol) a mancat pana la urma.(prima masa!)

apoi am fost la soacra..nea-m intors pe la 4- el a adormit in masina, l-am mutat in pat si m-am pus si eu lg el. am atipit si eu cu el.pana pe la 6. (nu aveam legume pregatite pt el, asa ca i-am dat sa suga).

la 7 jumate a mancat masa de legume. orez cu spanac si piept de pui.

acum la 9, 15 a supt un pic, dar nesemnificativ cantitativ, cat sa isi faca ritualul de culcare.

deci, el a avut pe ziua de azi 2 mese propriu=zise si una de lapte.
in conditiile in care nu mai e bolnav, nu a luat antibiotic.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ma duc si eu poate reusesc sa vad un film.
stefan e in baie, imediat e in pat si el.
noapte buna tuturor.

roxana da n-am priceput totusi de ce i-a dat antibiotic la copil. si noi toti am fost cu febra la viroza asta..si asa scrie si pe siropurile alea pt febra se da antitermic 3 zile, apoi, dc nu cedeaza se incearca altceva.

eu ma bucur ca dupa 2 ani si ceva, din expeRientele cu stefan am gasit 2 drite la care ma duc cu copiii cd sunt raciti si nu ma descurc eu si nu imi baga antibiotIcul pe gat (cam asa cum e sigura crisy ca i-l da ;))

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

buna seara gagici!

eu am lipsit zilele astea, au fost ai mei la noi. + soacra din cta. am facut curat, mai mult ele au facut, mancare, ne'am plimbat. sambata a fost si soacramea astalalta de la bucuresti. m'a enervat, tot numai cu mara in brate a stat, si a intrat si peste noi in baie cand am spalat'o, parca zici ca ea nu o vazuse de o luna, nu maicamea si soacramea cealalta ea o vede aproape zilnic..sau ma rog, la 2 zile.
nu mai stiu ce vroiam sa va zic.

multa sanatate delfinasilor bolnavi

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

maine vine si la noi doctorita, pt controlul lunar.

faptul ca s'a schimbat ora nu ne'a afectat deloc programul, doar a dormit cu juma de ora mai putin pe zi.

noapte buna mamici

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ROXANA nu e nimic ca nu mananca galuste,nu e ceva nemaipomenit in alimentatia lor,de care sa nu te poti lipsi.grisul..isi ia cereale din cerealele alea ale lor cu lapte.ii pui din alea in fructe zilnic daca vrei .in rest nu mai au nimic special,nutritiv.
la mine nici astia mari nu se omoara cu ele ! si nici nu le-am facut des,desi mie imi plac,cand fac fac pt mine,stiu ca ei mananca asa un pic ...ma refer la cei mari,ca lui Miguel inca nu ii dau.
deci nu te amari,ca nu e cine stie ce adica daca mananca,bine,adca nu,nu e bai!

ALICE ce bine ca vine doctora acasa !

CRISPO ce rezumate super faci !!!!!!felicitari !

vreau si eu mesajele lui CARMEN despre canta in Romania,mi-am amintit acum ca ai scris tu,lasasem intr-o zi mesajul ei special sa il citesc in liniste mai tarziu,dupa ce faceam nu stiu ce,si desigur am uitat...pana azi ! citisem doar putin ..
poate il are cineva la indemana,sau stie data si gaseste mai repede

Mergi la inceput