Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(16)
Raspunsuri - Pagina 15
fluturas2010 spune:
Simo..ai avut un adevarat cavaler la botez, o frumusete de baietel
Roxx ma bucur ca a fost Catalina in forme maxime..asteptam pozite...
Legat de amanarea vacinului la minibebelusi nu stiu nimic, ideea e ca acum o sa ma gandesc de 100 de ori inainte, pe ea chiar a afectat-o fiind si mai micuta ca si gramaj fata de bebelusii de aceeasi varsta cu ea..
apropo..avem 60 cm..ne laudam ..si noi
Mitsu-bishu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Shines Lavi..iti trimit acum parola. Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010) 'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte' |
Multu'!
Hihi, intru acus sa ma delectez! 
Lavi,
de Conrad si Aaron Victor
Mitsu-bishu spune:
fluturas, scuze, nu am fost atenta, e si ragusita? A plans pana a ragusit? Ai grija sa nu faca laringita, este foarte foarte periculoasa la varste asa mici... Mai bine te duci la doc daca nu ai fost recent... Sper sa nu te sperii, dar daca ti-e clar ca e de la gat, nu stati asa... 
Lavi,
Mitsu-bishu spune:
Wow.... Ce de albume.. Pai o sa imi ia 2 zile sa le rasfoiesc pe toate! Mai am loc sa-mi fac si eu? ![]()
Lavi,
Mimo spune:
Referitor la vaccinarea mai tarzie pentru prematuri, conform varstei corectate, eu am intrebat doi pediatri si mi-au zis ca se face normal, fara corectie. Acum, depinde si de varsta la care s-a nascut bebe, ca daca se naste la 29 de sapt, de ex, cred ca se mai asteapta. Si am mai citit si pe diverse site-uri si tot asa se recomanda, dupa varsta calculata de la nastere. Eu i-am facut oricum vaccinul de 2 luni la aproape 3 luni. Cel de 4 luni o sa-l fac pe la 4 juma si apoi la 6 luni, ca sa intram in normalitate.
Fluturas, imi pare f. rau. Probabil ca intradevar ii e frica sa nu o doara si de acee nu mai mananca. De asta mi-a fost frica si la al meu, dar am trecut cu bine. Dar tu trecerea la laptele nou ai facut-o treptat?
Luca Alexandru, mica mea comoara
anka-maria spune:
Simo, asta patim si noi de cateva zile. Scapasem de colici de cateva sapt. si acum s-au intors. Seara la biberon plange rau vreo juma de ora. Inghite ca haplea pt. ca-i este foame si dupa 5 min. incepe sa urle de burtica. Si apoi nimic nu mai merge, urla neconsolat. Ii dai putin lapte, inghite si incepe sa urle si sa se contorsioneze.
Ii scoatem gazul si il lasam 20 min. sa-si faca damblaua. Dupa treaba asta apuca frumos bibe si bea linistit.
Sa mor daca inteleg de unde vine episodul asta de isterie. Io dau vina pe mine ca l-am tot fortat sa manance in ultimele zile
.
Mitsu-bishu spune:
Hihi, am aruncat doar un ochi, mi-a atras atentia Luca de anka, seamana putin cu broscutul meu, doar ca are ochii maaai maaari
, super-comic in costumasul ala cu bereta bufanta! ![]()
Am mai vazut cateva pozici cu cada lui missmj, tare ma rodea curiozitatea sa vad si eu acolo daca e cat pista de la Salt Lake City, de are baiatu' atata loc sa intoarca colacu', vorba aia ![]()
In rest, am mai rasfoit pozici pe care in mare parte le stiam de pe facebook, dar mai am o groaza de vazut!
Aaaa, Shines, ce bine arati! Si "oltenasul" tau are figura tipica, brunetel si Casanova, asa ![]()
Nu dadui inca de Tunde... Ma uit mai cu atentie!
Lavi,
madalina_m spune:
FELICITARI SIMO SI ROXX PENTRU BOTEZURILE REUSITE! Sa va traiasca bebelusii si sa va aduca numai bucurii. 

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
fluturas2010 spune:
da, am fost la medic si chiar ia facut o analiza de infectie in gat care a iesit bine....
de la Nan la Nan Ar am trecut brusc ce e drept..
Shines spune:
Anka..nu e din cauza ca i-ai dat tu sa pape, nu are nici o legatura stai linistita. pur si simplu ii doare. edi a avut dureri de burtica de la 3 sapt,dar usoare,se calma in brate..ii distrageam atentia..acu NIMIC!
in seara asta pe la 6 i-am dat colic baby si debridat...cate 2.5 ml si parca a fost mai bine,nu a plans asa,se calma..tragea parturile mai usor. noroc ca inainte de culcare a papat tot bibe de 130 si a adormit ca in zilele bune de la 9.
vreo 4 seri..il lasam sa adoarma bine de la 7 pana la 10 si atunci ii dadeam papa prin somn,pentru ca inainte de culcare refuza si plangea. in somn manca tot si adormea tun. eram speriata cand am vazut cat de putin papa. apoi la 4 mergeam si il luam din patut tot dormind si ii dadeam laptele,numai sa stiu ca macar mai compenseaza cu greva foamei din timpul zilei.
ooof..trec si astea.
Fluturash,Lavi
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)