Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

CE LINISTE
Incepe Avatar pe HBO...ne bagam la film

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

AMR 6!KILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui maimutzica10

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Bai ce preturi au si farmaciile astea ... Am gasit servetele Iridium la Dona, dar au costat 43 lei. Pe site la Farmacia Tei am vazut ca erau 28 dar nu erau in stoc, la Belladonna erau 33 si tot asa, nu aveau. Ma enerveaza rau diferentele astea de pret atat de mari. Lanturile astea mari de farmacii au niste adaosuri de te doare capul. Macar m-am scos ca fusesem si dimineata la Dona sa iau lapte la copil si mi-am luat si o crema anticelulita de 400 g si mi-a taxat-o ca pe una de 100 g (de vreo 3 ori mai ieftina). Nici cea mare nu era foarte scumpa si nu mi-am dat seama imediat, doar dupa ce plecasem din farmacie si nu m-am mai intors. Aaa, si mi-am adus aminte, cat stateam la coada cu laptele si crema piciu a inceput sa urle rau in carut. Il tot hatanam si ii ziceam "Shhhh" dar el nimic. La care una dintre farmaciste "aoleu, copilasul asta mai lipsea". Mi-a venit sa ii zic vreo 2 dar m-am abtinut.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Daaa, niste diferente de preturi enorme! Am luat un demachiat 3 in 1 de la Vichy cu 55 RON de la Dona si apoi l-am vazut la BellaDona cu 48 RON; am intrebat si eu sapt trecuta la BellaDona de iridium baby si s-a uitat aia in X la mine; de care farmacie de la Dristor ziceai tu mai devreme, cea de langa pasajul de la Muncii (eu acolo am fost) sau o alta?

Noapte buna tuturor buburuzelor (deci si tutoror mamicilor)!

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mi-a zis ca e langa Shaorma. A gasit-o sotul, dar tot in X s-a uitat si la el. A zis ca nu a acuzit de asa ceva. Asa ca am ajuns la Dona ...

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna seara si de la noi!

Multumim tuturor pentru urari si aprecieri
Roxx..ma bucur ca a iesit totul bine si felicitari pentru mica crestina,sa va bucurati de ea si sa fiti toti sanatosi

Fluturash..multa sanatate micuteizic si eu ca restul fetelor despre NAN,multi dr nu il recomanda. Noi am trecut cu bine peste recurgitare cu HumanaAR, i-am dat vreo 2 sapt cate o masura zilnic..si s-a rezolvat. acum nu stiu daca fix de la laptele ala..dar se cunostea diferenta cand ii dadeam.

Gabi

Irina..maine imi comand si eu centru de activitati..deja are nevoie de altceva,s-a plictisit de restul.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Azi am facut si noi baitza,a fost cumintel si a ras la nasha..a si certat-o..apoi am luat masa si am povestit.

Vesti rele : avem COLICI!!! plange saracu in fiecare seara de vreo sapt. cel putin o ora,cu sughituri,in timp ce plange se screme,se indoaie..trage partzuri..se calmeaza un minut si incepe dintr-o data sa tipe iar..rau de tot il doare. nu stiu de ce avem colici asa rau dupa 3 luni..dar sunt disperata,nu stiu ce sa ii mai dau,nimic nu functioneaza..nu mai functioneaza nici sa il linistim in brate,nici culcatul pe burtica mea,nici feonul,nici masaj..nimic..imi rupe inima cand il aud
mananca si foarte prost,cand bea laptele incepe sa se indoaie tot de burtica si nu mai vrea..il impinge afara

Mergi la inceput

am uitat..Bun venit noilor mamici! va asteptam zilnic

Tunde,Bebelu..asa face si Eduard ziua..doarme cam la 2 ore cate 20 min..pe urma e marait pana la urmatorul somn..ieri a dormit vreo 4 ore legate dupa botez,in rest zilnic asta e programul. a avut seri cand a adormit de la 7 seara pana la 7 dim cu doua treziri..cadea lat seara de oboseala. inca multumesc lui dzeu ca doarme noaptea.

Mergi la inceput

Aditza,Gabi,Angie..multumim pentru complimentele de la poze,sunteti niste dragute,va pup.

ma duc la nani ca vb singura

dimineata vin sa fac cafeaua ca am tras chiulul.

pup,noapte bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Phew! Mi-a luat o juma' de zi sa va prind de cosite! Atata v-am alergat printre capitole!

Voiam sa zic ceva de pe la primul capitol recuperat - are dreptate Ziki, referitor la sterilizator, merg foarte bine atat acidul citric cat si acidul acetic (otetu'), la mine pe indicatii (Chicco) chiar scrie ca o data pe saptamana se pun apa + otet 50 - 50 si se da drumul asa, in gol, se lasa 24 h dupa sa se "aeriseasca", Atentie, otet alb, si de vin, nu de mere , asta din urma e mai putin acid...

Doloress, am citit si eu aticolul wiki dat de tine, dar eu tot nu's pe deplin convinsa ca ce 'basculam' noi le intra lor in sistem... Pai digestia are loc la noi in stomac... In timpul sintezei proteinelor se descompun in aminoacizi, fie ele bovine sau.. canine sau de care-or fi! La fel cu cruditatile, fermentatia si "bolboroseala" se petrec tot la noi in burta, reactiile au loc ad-hoc. Nu stiu de ce substantele care se absorb in sange (nu cred ca bulele de gaze din intestinele mele se duc in sange, ci doar vitaminele si alti compusi rezultati in urma sintezei - glucoza, aminoacizi, etc.) ar putea provoca rautati la burtica mica. E probata si la mine treaba cu Cola si bebe somnoros, daaaar shaorma (ultra-picanta) de ieri iar mi-a strecurat dubii, am avut o noapte naspa... Nu mai stiu nici eu ce sa cred! Poate e doar coincidenta? Bby mic speculant, ca mi-a "mirosit" vina? Dunno!

In alta ordine de idei, si eu sunt mamica "chilly" la cupilu no. 2, si stiu ca si el e mai "cooperant" tocmai pentru ca simte siguranta mea pe mine, reconfortarea pe care i-o ofer cand sufera fara sa ma mai intreb de ce, fara sa ma agit si sa dau vina pe el, cum faceam la primul . Cu Conrad am avut probleme grave, si spun grave ca am ajuns sa fac terapie mai bine de un an cu diversi psihologi... Il simteam inchistat, nu puteam sa-l "patrund", sa-l intuiesc, il simteam refractar, l-am suspectat de autism inainte de doi anisori, nu imi raspundea cand il strigam la nume decat in mai putin de 50% din timp, ca bebelus nu am reusit sa il tin cu burtica lipita de mine, ca se zbatea, nu m-a privit NICIODATA in ochi in timp ce il alaptam, mai tarziu, cand a inceput sa se joace, isi facea de lucru cu bluza mea/nasturii/fermoarul, orice, cand era la san, dar imi evita privirile... Totul era DIN CAUZA MEA. Din parerile formate din ce citisem/ ce vazusem, cum ca bebelusul este o fiinta "anexa", "auxiliara", o "coada", spuneti-i cum vreti, pe care o modelezi cum vrei, el nu stie nimic, trebuie sa raspunzi anumitor nevoi ale lui si asa ii creezi anumite obiceiuri, prin modul in care TU ii raspunzi, ma asteptam la tot felul de reactii pe care nu le primeam si ma enervam. (Nu am citit astea nicaieri, asta era parerea ce "rula in background" formata de mine...) El era ALTFEL. Nu am reusit sa fac distinctia intre plansetele lui, plangea aproape tot timpul la fel. Eram foarte negativista, ma uit acum la clipurile cu noi doi de cand era el mic si nu imi vine sa cred cum ii vorbeam... "nu, nu, nu!" Oh, God! Ma detest pentru ce am putut sa ii fac si tot incerc sa repar, desi acum este un copil minunat! Nu este nici autist, nu este un insensibil, nu este "rau", este foarte inteligent si sarmant si afectuos si are simtul umorului foarte dezvoltat pentru varsta lui! Vorbeste bine si are gandire logica si lista poate continua... Aaa, btw, el imi spune de multa vreme, de cand a inceput sa vorbeasca bine, daca il doare ceva! Acum, cand a avut aftele astea urate, mi-a spus cu o zi inainte sa faca febra ca il doare "gura", iar eu ca toanta am crezut ca fabuleaza el, ca deh, e varsta (nu vedeam nimic ciudat in gurita lui...) De curand acuza crampe musculare, asa am descoperit ca are lipsa de magneziu... Da, e bine cand incep sa vorbeasca Daaar, avem inca mici probleme, cum ar fi energie fffoooarte multa, agitatie permanenta, adoarme foarte greu, doar langa cineva... Nu cred ca o sa aiba ADHD, poate sa se uite la desenele preferate si o ora-doua, stand in acelasi loc, dar in rest e ca o tornada! Bun, m-am racorit si eu

fragrant, iarta-mi indrazneala , am vazut ca te oferi cu atata generozitate! As putea apela si eu la tine pentru o cutie de Camilia? Pretty please...

Aaah, din experienta mea - aveti grija, si Flixotide si Garasone contin corticosteroizi!!! Garasone folosesc eu, ca am niste chestii foarte nasoale la ochi (chalazioane, pentru cine cunoaste), am avut urcioare in sarcina si le-am tratat doar cu leacuri babesti... Si s-au cam fibrozat, am incercat de toate, dar cred ca tot la operatie ajung.. Reiau, Garasone e cortizon, eu ma simt de kkt ca ma dau la ochi, mi s-a spus chiar sa intrerup alaptarea, da' nu i-as da lui bb nici batuta! Iar Flixotide a primit Conrad prima data la 5 luni jumatate, cand a facut o bronsiolita severa, de se punea problema internarii, asa ca eu nu l-as da chiar ca pe serul fiziologic...

andriiii, nu ne mai oftica cu unguentul tau!! Tu nu stii un lucru, ca nu se gaseste decat in Dobgrogea, mai precis in lantul Minifarm, care are farmacii doar in Constanta, Tulcea, Babadag. De acum trei saptamani i-am spus unei prietene din TL sa imi aduca si mie si nu a gasit la niciuna dintre cele 4 framacii... Asa ca ne descurcam si noi cu Reviken (btw, it ownz!!!)...

Mai indraznesc sa va cer si eu parola o data, tare mult vreau sa vad pozeee! A! Si daca vreti sa puneti si data mea de nastere acolo - 15.05.1985 si a lui Conrad - 16.01.2008, va multumim!

Si o ultima chestie... mirela... Ai maritat scoica aia? Stiu ca nu ne cunoastem da' daca nu gasesti pe nimeni, pe nimeni, si chiar vrei sa scapi de ea... Mie mi-ar fi foarte utila... Daca ai cui s-o dai sau din oricare motiv nu mai vrei s-o-nstrainezi, e ok.

Lavi, de Conrad si Aaron Victor

Mergi la inceput

Lavi..iti trimit acum parola.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

Simo, asa am patit si noi, in loc sa ne treaca colicii cu innaintarea in varsta ni s-au agravat, am trecut prin tot ce spui tu..nici nu mai credeam ca sunt doar colici din cauza asta am mers si la medici...

Nan AR..nici un efect...banuiesc ca e acelasi lucru cu Humana AR..a vomat...
Astazi a papat cate putin si a fost tinuta cam toata ziua in brate doar doar o sa fie bine si nu o sa mai vomite, nu o sa se mai fataie, agite si pana acum parca e mai bine..

Dintr-o mancacioasa a devenit acum o printesa care parca nici nu mai stie sa suga, ii e greata de titi (ceea ce inainte apuca ca haplea) de tetine, deschide gurita dar tine limba in jumatate, cred ca are esofagul, gatutul iritat, sau ii frica sa manance ca poate vomita..si nimanui nu ii place senzatia de dupa voma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

A, da! Mai voiam sa mai spun ceva, legat de "descoperirea" voastra cu supa de pui Noi la odiseea lui Conrad, la Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008, eram muuuult mai disperate cu alaptatul si am facut "sapaturi" adanci...

So, pentru mamicile care se lupta cu cresterea productiei - da, supa de pui, fainoasele si cam tot ce contine B-uri - painea, pastele, drojdia de bere, berea fara alcool (o, da, asta era in mare voga la noi, beam toate fetele ca spartele Schlossgold, Bavaria si toate natiile), borsul, ciorbica cu bors iar "face tzatza mare", fructele oleaginoase - nuci, alune, seminte... Cam astea erau, parca. Si, bineinteles, clasicul ceai chimen+fenicul+anason, puteti sa va luati voi de la Plafar plante (seminte, actually) si va faceti amestecul in ce proportii vreti. Aaaa, mai e o chestie, care da randamentul maxim, zic eu, odioasa TINCTURA DE MARAR. Are un gust execrabil, dar merita! Am folosit cu succes la pragurile de crestere, cand simteam ca sunt pe -, nu pe 0! Eram... concava!

Lavi, de Conrad si Aaron Victor

Mergi la inceput