Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(16)
Raspunsuri - Pagina 16
madalina_m spune:
Ai mai fetelor, astea sunt vesti??? Colici puternici dupa 3 luni??? NU VREAU!!!
Fluturas, Simo, Anka sper din suflet sa le treaca bebelusilor cat mai repede.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
Shines spune:
mda..uitasem
Vaccinul se face in functie de prima doza pe care a primit-o copilul si care de regula se face in maternitate,in primele zile dupa nastere. nu are nici o legatura cu varsta copilului.
dozele se fac la un interval de 1-2 luni intre ele,in functie de tipul vaccinului.
majoritatea dintre ele se fac la minim 30 zile si maxim 60 de la prima doza. de aia se stabilesc la 2,4,6 ...luni. vorbesc aici de cele obligatorii care se fac pana la un an. pe urma regula se schimba.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
Mitsu-bishu spune:
Da, fluturas, imi aduc aminte ca i-ai recoltat din gat, dar poate s-a inflamat laringele in ultimele zile, cine stie... Ooof, e naspa daca nu vrea papa, stiu cum e de la cel mare
Despre vaccinuri.. Ugh... Controversat subiect... Eu nu vreau sa il vaccinez. Nici pe Conrad nu l-am mai vaccinat de pe la vreun an, asa.. Si nici inainte nu i-am facut toate rapelurile. Poliomielita imi da fiori, insa. Ma gandesc sa il fac separat, doar anti-polio. Sunt marcata de cand eram copil, am avut vreo doua cazuri in cartier.. O fata si un baiat, de varste apropiate cu a mea.. Ii plimbau parintii in carucior. Nu se puteau juca. Eu am crescut, a venit pubertatea, ieseam in oras. Au crescut si ei, dar stateau tot in carucior... Eu am mers la liceu, cand ma intorceam vedeam cum ii plimba parintii pe afara ca pe sugari, in carucioare... Am plecat la facultate, m-am mutat din cartierul ala, ma mai duc din cand in cand sa imi vad vechi prieteni, ii mai vad, oameni in toata firea, stau in carucioare Vai de bietii parintii aia, ce o fi in sufletele lor!
In fine, sper ca nu am fost prea cruda ca am descris aici,... As vrea sa fac vaccinul asta, dar restul nu.
Lavi, de Conrad si Aaron Victor
missmj spune:
simo,anka,fluturas pupacesc bebelusii coliciosi !!
Eu am culcat baiatul si vroiam sa ma apuc sa imi fac unghiile , dar mi-e o leneeeeeeee de ma doare.mai bine imi pun un film si mananc niste seminte.si dupa aceea ma mulg sa pun lapte la congelator pt sambata...strang acolo sa fie suficient, ca il las cu sormea...eu plec la probat rochii de mireasa.
Ma bag la film ! Va Noapte buna
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
angieangie spune:
neata
haideti la cafea cu lapte buna bunuta
papica o las pe Simo cand se trezeste
va vine sau nu sa credeti eu m-am trezit de o jumatate de ora si piciul meu sforaie
va pup si o saptamana minunata nu ca vremea asta
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
Shines spune:
Buna dimineata!!
poftiti la
si micul-dejun..ce aveti voi chef
eu nu pap acu ca ma doare gatul rau.
sa aveti o zi neploioasa,cu mult soare
Shines spune:
Ha..Angie,am dat mesajul cu o secunda dupa tine
hai sa bem cafeaua amandoua atunci
sunshine_rox spune:
va tin si eu companie la cafea ca mi-a plecat sotu' la munci pe la 6 si eu am zis sa bag o masina la spalat cat mai doarme fata, ca daca apuca sa se trezeasca acolo intepenesc, in masina pana diseara
mamica fericita de puiut alexandra
cum a ajuns o minune mica in viata mea
sunshine_rox spune:
fetelor si a mea se chinuie iar de vreo saptamana cu colicii; ne lasasera acu vreo 3 saptamani, dar au revenit; azi noapte am dormit cu ea agatata de mine vreo 2 ore; s-a trezit la 12 noaptea urland, ea care nu mai avea treaba cu trezitul pana la 4 dimineata de vreo luna, apoi s-a trezit iar la 1 si la 2; dupa ce a papat un picut la 2 s-a linistit si a dormit pana la 6 cand a plecat tat-su; a papat si acu inca imi doarme; sper sa nu ne tina mult colicii reveniti, ca mi-e o mila de mor de ea cand vad ce tipete trage cand are crampe
mamica fericita de puiut alexandra
cum a ajuns o minune mica in viata mea
Shines spune:
Vad ca Edu nu e singurul cu colicii astia intarziati..ce se intampla cu ei oare ? o fi ceva in aer,sau vb lu Carmen,de la luna se trage
oooff..hai ca trec ei asa cum au venit..pup bebeii