Buburuze de 2009 (11) **BUN VENIT ANNA**
Raspunsuri - Pagina 9
Simina1980 spune:
Mady-uite ca la asta nu m-am gandit!

Ema- ce bine ca e frumos la voi,la noi ploua si e friggggggg.....
Cris-imi pare tare rau ca aveti neintelegeri din cauza socrilor.Nu prea stiu ce sa-ti zic decat ca daca simti nevoia sa te descarci noi suntem aici.Eu numai cand o vad pe soacra-mea ma apuca nervii si sotul deja a observat si incearca pe cat posibil sa ne vedem cat mai rar-duminica am avut si noi o discutie din cauza acestui subiect-ca el zicea ca eu nu-i suport pe ai lui(mama si sora) si ca ar trebui sa inteleg ca doar pe ele le are....da da da si inca 4 nepoti care cand vin la mine in casa m-ar cauta si sub pat.Unde mai pui ca e nepotica aia mica(2 ani jumatate) care daca vede un lucru la Andu gata il vrea ea-vrea suzeta lu Andu,vrea sa doarma in patul lu Andu,vrea sa faca baie la noi-uite ma enervez numai cand ma gandesc.....
Lavi-vreau si eu la Mac!Cu intoarcerea la job o sa-ti fie mai greu la inceput dar in cateva zile te obisnuiesti,zic eu.
Yioanna-
mare ptr Stefi sa treaca julitura!
Getik-las ca poate ia azi Cez banii si rezolvati s cu butelia si cu toate.
Ema-ce iarba preferi?Darius ce mai face?
Am un chef de treabaaaaaaaa
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
emanouela spune:
e asa de cald si frumos afaraaaaaaaaaaaaaaaa
cris asa suntem noi, fimeili, vinovate de toate...mama masii de treaba, sper sa nu ajungeti la solutii din astea extreme
ce face nora?
simina iarba verdeee.....salata, ridichi, ceapa verde.....mama ce salata mi-am trantittttt
. tu maine pleci , parca, nu???? ce ne aduci
??????
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
Lali_mete spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emanouela e asa de cald si frumos afaraaaaaaaaaaaaaaaa cris asa suntem noi, fimeili, vinovate de toate...mama masii de treaba, sper sa nu ajungeti la solutii din astea extreme ce face nora?![]() simina iarba verdeee.....salata, ridichi, ceapa verde.....mama ce salata mi-am trantittttt ![]() mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail |
Bai ia vezi tu cu salata ta,ca m-ai molipsit si pe mine
!!! Eee,ca azi dimineatza ghici ce mi-am facut sa mananc? aa,si sa ma mai molipsesti cu d-astea ,salate si altele de genul,ca sunt bune
Va puuuuuup.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
17+ speram la o minune roz Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
alynta27 spune:
Salutare!
Picky bine ai revenit! Sa te pui rapid pe picioare! Vezi tu gratarele, ceaiuri si...odihna-cat poti!
Cris imi pare tare rau! E bine ca-i faci analize fetei!
Sori cred ca va fi bine, mai ales ca bunica il iubeste mult!
Ema deci esti la Is!
Revin..
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Ia placut surpriza sotului! Dar o merita! Si el e atent cu mine. Mi darut recent cartea principesei Margareta : "Carte regala de bucate"(editia de chiosc). E asa faina! V-o recomand!
Sunt poze cu Anna?!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Picky_toto spune:
Salutare
Am incercat sa o pun pe Stefi la somn, fara succes insa..si nu am mai putut sta pe pat ca ma doare rau de tot operatia. De fapt ma doare si in pat si pe scaun si in picioare..nici dreapta nu pot sta..imi revin eu..sper ca si curand ca e groaznic..parca la Stefi nu am avut durerile astea mari ...
Anna doarme a papat pe la 10:30 apoi am plecat la doctor sa-mi scoata atele...culmea ca ne-am dus degeaba ca e prea derveme ptr asta..dar ma rog alaea de la spital sunt niste incompetente..i-am zis si doctorului si a sunat la psital sa se ia de ele, de sefa asistentelor, plus ca in cartea mea nu au scris absolut nimic depsre nastere, copil..deci nimic..un mare 0 din partea doctorului..asta le-a zis la telefon si urmeaza sa se ia de ele la spital...deci concluzia..ori ca esti in Ro si mori prin spitale ppe acolo asteptand ca asistenele sa-si faca treaba, ori ca esti aici, in spitalele din Be, acelasi lucru este...
Asa, Anna Christina s-a nascut cu 3260 gr, 49 cm, la ora 09:58, apgar nu stiu ca nu au binevoit sa zica sau sa scrie in carte. Operatia a decurs ok, cu ceva brutalitate din partea doctorului roman, dar na, a trecut..acum sper sa ma recuperez cat mai curand ca sa pun casa la punct ca is toate vraiste (nu am apucat sa le fac inainte de nastere) si nu-mi place...
Ana doarme bine, ziua, iar noaptea are concert ca vrea langa mama in pat..Stefi doarme cu tati ptr moment si se trezeste si ea noaptea la orice planset al Annei..sunt franta de oboseala si eu si sotul...eu la spital nu m-am putut odihni mai deloc, acasa Stefi vrea ea toata atentia si pe mami...intelege cand e vb de Anna, ca o iubeste, o pupa, dar totusi sunt si mami a ei...![]()
Maine imi vin socrii si sper ca de vineri sa fie mai lejer, zic sper ptr ca nu stiu cum o sa fie..
O sa pun poze cu Anna cand le scot din aparat, posibil maine, dar ca sa va faceti o idee, Anna seamana ff bine cu Stefi cand s-a nascut, zici ca-i trasa la indigoo..doar ca-i cu cateva sute de grame mai mica..deci e si ea leita tacsu..![]()
Incerc sa o mai culc pe Stefi si vad ca Anna da semne de trezire..
Ema azi am vazut apelurile tale si mesajul tau cand am plecat la doctor ca pana at tele mi-a ramas in poseta inca de cand am venit de la spital. Multumesc mult inca o data ptr ajutor
sa-mi povesteti mai multe cum a fost cu 2 
Pe restul fetelor va pupic dulce, si va multumesc ptr toate urarile 
Mami de
mica si iubita
05.05.2009...si surpriza
39+ o
mai mica
AMR: vineri 25 martie
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai
SSABrya spune:
Buna fetelor.
Vin si eu cu intarziere, dar cu vesti bune.
Sambata 26 martie s-a nascut Ayanna, la ora 16.55, la 37s, un ic mai devreme decat trebuia. A avut 2660 g, 48 cm si Apgar 9/9.
Este micuta, dar e sanatoasa si cuminte.
Papa numai san, spre deosebire de Bryanna.
Noaptea se trezeste mai des decat ziua, dar papa
si adoarme repede.
E o scumpete de fetita si eu sunt f mandara si de ea
si de Bry, care este f incantata de surioara ei.
Eu ma simt super bine. Sambata seara am nascut si luni dimineata
mi-au dat drumul acasa.
Am avut dureri 2 zile, dar acum ma simt super.
Nu ma asteptam sa fie atat de usor, mult mai usor ca prima cezariana.
VA PUP SI MAI REVIN IMEDIAT CE AM TIMP.
SI ZILELE ASTEA VA ARAT SI POZE.
am produse la Bazar
madyrizi spune:

2 FETE????
doamnelor, sa va traiasca, sa fie cuminti si sa va aduca numai bucurii!!!
sunt absolut impresionata!!!
FELICITARI SINCERE!

Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
getik1 spune:
fetelor nu ma dai dsparuta ca sunt aici cu un laptop bulit a avut ary grija de el, cu net pe sponci doar de la cablu atat cat vrea ary pana face crize si trage tot din prizaaa.
vb maine poate ma lasaa mai mult
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
cris_82 spune:
neata feteleeee...
haideti la 
,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce
si vougue 

simina offf,te inteleg foarte bine..la mine si cei din partea lui si cei din parte mea sunt bagaciosi,dar alor mei le-am retezat creanga si ii tin la distanta ..le-am zis in fata "da ce,voi nu aveti casa unde sa stati toata ziua?" ,iar el ar fi trebuit sa ia si el aceleasi masuri cu ai lui.Cel putin asa mi s-a parut mie ca ar fi normal.. .A zis cineva odata ca rahatul amestecat miroase tara..pai e total adevarat
.Azi e ziua cea mare,la ce ora pleci?
ema la mine si azi e urat
am vazut la meteo de dimineta ca la voi e soare.. .Noruta e sugarici de perne la ora asta,si mai ales coada de soricel![]()
lali fata,ce e cu pofta asta ierbivora?![]()
alynta da si tu o reteta aciulea
picky de abea astept pozici cu printesa mica

ssabrya felicitari mamico 
sa-ti traiasca printesuca mica si tie refacere usoara
mady ia sa ceri tu reteta cum fac fetele astea tititze ca sa faci si tu una![]()
getik hi hi hi...deci uite la orizont o mica terorista![]()
Mirunel
terorista 

BAZAR