Buburuze de 2009 (11) **BUN VENIT ANNA**

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!
Poftiti la !

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Acum sa stam de vorba la cafea:
Picky-bine ati revenit acasa.
Sorina-drum bun si distractie placuta la ai tai!
Cris-nu stiu daca poti refuza plata contributiei la sanatate-asta daca nu cumva vei vrea sa muncesti la negru.A fost si o matusa de-a mea internata si a trebuit sa plateasca tot tot si asta in conditiile in care este pensionara si a cotizat zeci de ani.Ar mai fi o posibilitate sa nu mai platesti contributiile dar asta implica si batatie de cap suplimentara.....
Getik- Ary mik!Ati rezolvat cu tv si telefonul?
Mady-ce a patit mititelul?Sa inteleg ca s-a lovit?
Ema-
Alynta-uite ca a mai si batut Romania asa ca nu a fost sotul degeaba la meci.
Lavi-
Ma apuc de treaba ca azi vreau sa fac zi scurta adik sa o tai pe la 1-ma duc sa-mi fac unghiile si sa ma pensez.

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'neatzaaaaa!
Sa dau eu perfuzabile si ness ?
Ok asta e prima runda : ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabucesi vougue ,vine si a doua de la Cris ...

Va pup,am treburi .

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 17+ speram la o minune roz

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Neatzaaaa! Mor de somn, nu stiu ce bai am, seara ma culc devreme, dimineata abia ma trezesc si mai am o luna si incep serviciu,vai si abia astept si mi-e groaza. Ieri am fost de dimi in parc, iar dupa masa am fost cu cuscra la Mac, demult tot tanjeam sa ajung, iaca ca cuscra m-a dis, apoi am fost cu picii pe principala, a fost ok, doar ca Stefi saracuta a cazut si si-a facut o julitura in frunte draga de ea..apoi am fost la mami sa o vopsesc si intr-un final pe la 22 am ajuns acasa, deci am umblat toata ziua, bag acuma pana mai pot. Pe finuta mea o externeaza azi, merge soata dupa ei, abia astept sa-i vizitez acasa
Picky bine ati venit acasa mami, refacere rapida si bebe sa fie cuminte, mancacioasa si necolicoasa, sa fiti toti sanatosi si bucurosi
Getikofff puiu mic, cum se simte acum Ariciu? Sanatate multa va doresc
Serialbastre cum esti mami? lasa starea proasta la altii nu e pt tine
Simina uau ce fain, joi pleci...da intr-adevar cred ca te vei gandi non-stop la Andutu si eu cred ca as face la fel, dar totusi incearca sa te simti bine si profita la maxim, inceputul e greu pana ne obisnuim cateva zile fara ei. Iti urez de pe acuma drum bun si distractie placuta si sa faci pozeeee
Cris ma bucur ca Miru e bine...iar despre spitale sunt de acord cu tine, numai acolo sa nu ajungi ca poti muri dc nu cotizezi
Sorilea drum bun sa aveti si sa va simtiti bine pe unde mergeti
Mady sa-ti traiasca feciorul...ce trebuia sa ma prind, ca azi n-am baut lapte ca postesc si n-am cum sa ma prind
Simina foarte bine faci, du-te fa-te si mai frumoasa caci oricum esti, dar daca tot pleci in Malta musai sa faci si unghiutele si sa te pensezi
Lali
Cris pe unde esti?
Ema te dai cu sania?
Va ca noi iar vrem sa iesim la parc, fiindca e inebunit Rares, poate poate reusesc sa-l mai civilizez umpic
Va doresc o zi buna la toate si va pup pe toate si pe bubu!

Baietelul meu scump 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata am venit la buna simina si lali

eu sunt zombi nu am baut cafea ca sa terminat butelia si cez nu a luat bani ieri, in fine.

simina nu le-am platit ca nu a luat cez bani, fata mmumoasa ssi sa te distrezi in malta.

revin ca zbiara fimea si trage de toata cele

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

fete scuze ca intru peste voi

getikule..treci si mai da cu subsemnatu' si pe la noi..lumea tot te intreaba una-alta de cateva zile(dezertoareo)

multumesc fete

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

meyyy, imi fac reclama ca a aparut o fetita noua in peisaj...ufff... nu mi-a iesit .

azi am treaba multa. vreau sa ma tund... again , la posta, la piata, la scoala, la cratita si apoi...las copiii la soacra si mergem in cora. n-am mai mers de vreo 2 ani si e la 4 statii distanta.

mihaita s-a mai reglat cu mancarea, dar cu somnul e aiurea: ieri a dormit de la 12.30 la 16.30 iar noaptea tropaia in pat... pana la 3 .

revin... a terminat sotul de dat cu aspiratorul .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
a iesit soareleeeeeeeeeee la Iasiiiii, de ieri la pranz si e chiar calduttttttttt, ieri am plecat de la 3 de acasa sa ne plimbam prin cartier, pe aci si am ajuns la mama draq ....la 7 juma am intrat in casa
picky welcome home feteleeeee, sa te refaci repede si sa fie bebe cuminte si papacios , iar cu Stefi sa te intelegi cat mai repede
lavi nu ma dau cu sania, incidioaso care esti
simina
pup si restul fetelor, fara exceptie....o starg la piata sa-mi iau iarba

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaa,sper ca ati baut cafeaua pana la ora asta

Se pare ca o iau dupa urmele tale lavi din cauza parintilor lui am ajuns sa ne certam din orice rahat si ca sa fie tacamul complet,cica tot eu sunt de vina ca nu stiu cum sa pun problema,si ca nu le permit sa-mi tina mie socoteala la ce fac,ca tin ura in mine si nu stiu sa plec capul..Sa mor ca daca mai continua mult situatie in halul asta,o as caut un avocat si ii prezint actele de divort,ca eu una m-am saturat.Mereu il doare capul cand e acasa,mereu eu sunt de vina ca nu pot sa trec cu vederea ce-mi fac ai lui...

getik[b/] am inteles ca nu sunt bani penrtu strictul necesar,dar eu de ce dracu mai cotizez daca nu mi se ofera decat inca 2 boli pe langa cea cu care ma duc la ei sa cau o rezolvare?
mady bag seama ca vrei sa te incuscresti cu picky
sorilea asa departe il duci pe carliontatul mic?.Nu te dam disparutasper as se acomodeze piciulica acolo
simina multam de cafelutachiar am nevoie.Am auzit ca se face o cerere(dar nu stiu unde) prin care renunt sa platesc lunar acea suma alocata sanatatii,dar daca vreodata voi ncerca sa ma tratez la stat,pai o sa pletesc de o sa ma usture fundul,ceea ce nu o sa se intample ca ales privatul.Asa deci,te faci gagica mistoaca
lali spor la trebaluit
lavi deci oeri ai avut o zi plina..
[b] dar ai ceva planuri azi..
[b]ema
ce bine ca la voi e soare,ca la mine e urat de tot si ploua

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

mi-a iesit un postit de tot cacao,dar sper ca intelegeti voi,chiar nu am starea necesara sa o iau de la capat cu scrisul

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput