Buburuze de 2009 (11) **BUN VENIT ANNA**
Raspunsuri - Pagina 10
madyrizi spune:
baiiiii, vreau si io o fata!!!!![]()
![]()
sa o impopotonez si eu, sa ma pupe si pe mine toata ziua... astia 2 fug de mine ca ala de tamaie cand vreau sa-i pupacesc. nu-s pupaciosi deloc.

si sunt asa frumoase fetitele!!!
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
emanouela spune:
neata mandrelor
noi suntem ft ft mult pe afara
...plecam dupa ce papa Darius la pramz, dupa ce face ochi si revenim o data cu luna![]()
Lali alaltaieri seara am coborat la matket si mi-am luat o tava de aripioare, le-am facut la gratar si cu un ditamai bolul de salata mi-am facut de cap
...ce sa-ti zic, eu abia asteptam sa dau iama in salata verde de aci si ridichi. 
picky nici nu stii cat de bine te inteleg ca esti praf de oboseala....si nici nu poti fura ziua somn, ca e Stefi treaza....offfffff, poate totusi va fi mai relaxant cu socrii. te sun eu zilele astea. pupicei
cris ai grija de fata , daaa???? ca sa nu te scalpez. azi e si mai cald![]()

eu zilele astea tund cocalarul, am rezolvat si aparatul foto, asa ca fac poze sa radeti de el![]()
da alynta, sunt in Iasi, sa ma linistesc insa, ca stii cum e, toata lumea vrea sa te vada si luam legatura
pup si restul de fete....mady, lavi, anna, sorilea, geta, yoanna si restul
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
lavinia.p spune:
Neatza gagici! Vin si eu la cafea. Azi cica e norul toxic deasupra Romaniei, defapt a fost si ieri si e si azi si maine, dar cica azi sunt radiatiile cele mai mari
...acuma eu nu cred toate cele dar oricum m-am hotarat sa mergem cu Ioana si cu Dragost toti 4 la mall si sa-i lasam pe pici la locul de joaca si noi sa ne mai plimbam pe acolo o ora pana se joaca ei si asa-i si ferim...sper sa ne si iasa sa nu ne sune ingrijitoarele sa ne intoarcem dupa 5 min ![]()
Mady te-ai tuns? cum a iesit de data asta, ne pui poza?
ce ti-ai luat de la Cora, mama ce-mi place mie magazinul ala ![]()

Emadeci ai abandonat saniuta, deja imi era ciuda pe tine
...bine ca a venit soarele si la voi, cum s-a acomodat Darius in Romanica?
Cris imi pare rau sa aud ca te certi cu al tau
, voi erati un model pt mine...sper sa nu o luati pe urmele mele caci nu sunt sanse de reusita, la noi mereu sunt ai lui mai importanti ca eu si Rares, oricat de evidente sunt lucrurile, tot ai lui au dreptate
...nici eu nu pot uita multe si am in mine acumulata ura pe care mama tot zice sa o las deoparte ca nu e bine si sa uit ca pe ei nu-i intereseaza trecutul, dar efectiv nu pot....sper totusi sa-i vina mintea la cap la al tau caci il vad mai ok ca pe al meu
si o mare imbratisare din partea mea.
Simina vad ca si tu le suporti pe soacra si cumnata 
...eu nu inteleg cum o bunica nu vine sa-si vada nepotul o luna dc nu-i zic eu, cum se poate asa ceva?.....lasand la o parte soacrele s cumnatele tu esti pe drum spre Malta cred...distractie placuta si sa te simti bine
Ema si eu bagai ieri salata de cruditati, moama da bune-s, ce-mi place sezonul asta![]()

Picky te refaci tu rapid ai sa vezi si revii aici in forta
ca ne lipsesti, abia astept sa vad pozici cu printesa Anna, ma bucur ca e bine si abia astept sa ne mai scrii
SsaBrya felicitari mami, sa-ti traiasca printesa si sa fiti sanatoase
, refacere rapida si mai vin-o si pe la noi sa ne spui ce mai faceti si pozici abia astept
getik
si pe micuta terorista![]()
Mady hai ca-ti trimit eu un
dulce
...pe mine ma pupa Rares si mai nou ma strange in brate
dar asa ma strange ca-si strange si dinti-n gura ii aud cum scrasneste din ei
Ema bine faceti ca stati pe afara si noi tot la fel suntem, eu mai am o luna si apoi gata, toata ziua voi fi cu curu pe scaun si cu ochii in calculator

Gata fug si eu la ale mele, v-am pupacit si va doresc o zi buna!
Baietelul meu scump 23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!
getik1 spune:
neata fetele am venit la 
cris ca ziceam bine zilele trecute ca nu mai cert cu cez si aseara a fos un circ de mama mama logic cauza masa de ce ca ma sunat si i-am zis ce aveam pe suflet si incerca sa ma dea la scoala ca in italia nu se gasesc pijamale cu totu adica costumase cum purtau picii cand erau bebe, am gasit in romanica si nu gaseste ea acolo
, in f
ine ne-am si impacat aseara logic, ca noi nu putem sta certatii, dar in acelasi timp imi si spun puncul de vedere, si de fericita ce era soacramea eu
am facut-o sa planga
. si ary in curand o sa il depaseasca pe darius si miru la un loc cu rasfatuu. daca ai imp azi sunama un minut ca vreau sa te intreb ce sa ii fac la laptop
.
lali si ema voi ce avetii mama va-ti facut ierbivore?
lavi si mama zice la fel sa ai las eu de la mine c
sunt parinti lui si bla bla bla

, si eu ce sa fac sa tac si las de la mine cat? si plecati la mall ai vreau si eu dar la noi in oras nu este nici un mall
.
si pe tine si pe rares.
piky of ce greu trebuie sa iti fie mai ales acu dupa operatie, stefi ce zice de bebe anna? lasa ca daca vin socri poate o sa fie mai bine si o sa poti sa te odihnesti si u ziua cate un pikut
simina deabia maine o sa platesc tv si tel dar sincer de data asta nu am pre simtit ca nu am ca pe tvr au emisiuni si filme dragute mai ales acu sunt cu filmu de la 6 jumate seara cu coreeni este belea
, u acu esi in drum spre malta poate chiar ai ajuns, distractie placuta 
anna ce faci mandro? vladut ce face?
imik nou nu ne mai spui si noua?
mady daca vrei o fetita mai incearca o data poate a treia oara este cu noroc

ssabria felicitarii, sa fiti sanatoase si fericite,
gata fug ca nu ma mai lasa ary sa scriu nimik
, mai vin eu
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
Picky_toto spune:
Neata
Si eu is sotul suntem tot mai obositi..in urma rau cu somnul, Stefi ziua si noaptea vrea atentie, e maraita, plangacioasa, cu "nu" in brate..deh cred ca-i oleaca de gelozie...pe partea cealata o pupa pe Anna de o prea pupa is aseara din greseala a lovit-o cu piciorul in cap..eu o alaptam, Stefi langa mine ca e musai sa fie si ea lipita de mami si se tot juca cu picioarele pana cand a nimerit unul in capul Annei...bine ca nu a fost rau lovita..dar sigur a durut-o ca a plans ...apoi a vrut sa-i arunce cu un calut in fata..Deci trebuie avuta mare grija cu Stefi..asa ca ma iertati daca nu o sa mai pot tine pasul cu voi o vreme...da?! 
Doamne o asa durere mare nu am avut la prima operatie deloc, acum zici ca ma rup in doua..nu pot sta intinsa pe pat, pe canapea, pe scaun ca ma doare ff tare, plus ca pe langa durerea de la operatie m-am iritat si de la sonda si ustura ca dracu cand urinez..si daca mai pun la socoteala si ranile de la san de ma urc pe pereti de durere cand apuca mititica sfarcul..am tot tacamul complet...aaa si sa nu uite de durerea de cap..
In spital a fost dezastru, stagiare incompetente, proaste sau nepasatoare...Am facut alergie la produsul cu care dezinfectau ei operatia..asa ca m-au curatat doar cu apa si mi-au pus comprese, iar dupa ce faceam dus trebuia sa vina sa-mi schimbe compresele sterile...ok, vine o stagiara cu una din asistente pricepute, ii explica ce sa faca si apoi o lasa..face aia toata treaba, schimba compresele si apoi isi da seama ca a uitat ceva..ce credeti...sa-mi scoata atele 
..si asta fiind luni...pai frate daca-mi scotea atele trebuiau apoi sa ma coase din nou...si doar aia i-a zis mura in gura ce sa faca...la fel is cu sonda..mi-a scos punga si mi-au lasat sonda..daca vreau la toaleta sa sun la ele..ok sun, vine stagiara ii psun ca vreau la toaleta si i arat ca inca am furtunul..ok, nu-i nimic..ma ajuta sa merg pana la toaleta ..acolo ce sa fac..ca nu iesea nimic.. o chem din nou ii arat din nou furtunul..aoleu..ca ala trebuia scos..ma ajuta sa ma pun din nou in pat si pleaca sa cheme asistenta...si multe, multe gafe...le sunai nu veneau decat dupa vreo 15 minute...dar in weekend pe nopate a fost o asistenta tare draguta si a facut fata singura la toate cerintele pacientilor...de asistenta aceea nu am ce sa zic, ca si-a facut meseria ff bine...si credeti-ma ca am solicitat-o mult si venea in timp ff scurt..dar pe zi era jale...de aceea i-am si zis doctorului...ca sunt ff nemultumita de cum am fost ingrijita...
Iar de la al 3-lea copil mi-am luat gandul..gata la ce dureri am acum si cat de greu ne este sunt suficiente doua fete..plus ca viata nu-i chiar pe roze nici aici...
revin
Mami de
mica si iubita
05.05.2009 si de inca o
mai mica si iubita
25.03.2011Buburuza mea
Povestea Printesucai
Picky_toto spune:
Si ca sa fie tacamul complet primim si inca o veste ff proasta, fix marti cand am iesit din spital...
Rezultatul la gradinita...ca v-am spus ca se face online si trebuia sa alegi mimimum 5 scoli..am ales, am respectat totul si ce credeti....nu am prins nicaieri nici un loc ..deci Stefi nu are loc la gradinita...se mai face o inscriere in mai la scolile unde mai au locuri, dar noi nu suntem de acord ca duc fata in inima Borgerhout-ului la marocani sau mai stiu eu unde dracu la ce scoala...
Deci un stres ff mare ptr noi..al meu s-a dus acum la gradinitele unde eram pe locul 3 si 6 pe lista de asteptare sa discute cu directorul ca in caz ca se elibereaza locurile din fata sa stie ca noi avem nevoie de un loc..oricum nu stim ce sanse sunt, a facut reclamatie si la acest birou de inscrieri.."ne pare rau de situatie, dar nu putem face nimic"...pai sa nu te apuce draci..e revoltator..5 scoli si niciun loc...

Acum umblam innebuniti dupa o cresa sau onthaal, ca sa gasim loc ptr amandoua ca daca ptr Stefi nu am loc in toamna la gradi nu o duc deloc, si incercam la anul in februarie din nou...asa ca trebuie neaparat sa gasim loc la o cresa nu ff scumpa.cu toate ca si acolo sunt 15000 locuri mai putin ptr Anvers...
Al meu deja se gandeste serios sa ne mutam undeva in afara Anversului sa nu mai avem probleme cu gradinita-scoala si inscriere online...acum sa vedem ca daca se continua asa alegem si solutia asta...O mare harababura si manareala pe la spate..
Ema sa-mi dai nr de fi de acolo si te mai sun si eu...e cel de pe care ai sunat?! 
Cris am citit asa pe diagonala ce ati tras cu Miru, sanatate multa
tu ce ai rezolvat cu gradinita?!
Ssabrya bun venit pe lume Ayanna..si repafere rapida tie..nu trebuia pe 2 aprilie sa fie cezariana? cum de a venit asa repede? 
Mady ai de unde alege acum 
Lali sa inteleg ca e mai mult ca sigur o fetita?! 
Yioanna sa inteleg ca intri mai des pe la noi?!
pozici ceva ai?!
Lavi, Getik, Anna, Simina, Andreea, Sorina si restul fetelor, va pupic dulce pe toate 
Poze cu Anna ii voi face si azi cateva, ca la ce stres si oboseala avem nici de poze nu mai avem timp...incerc azi sa fac cateva si sa le descarc, macar sa pun 2-3 pe mail ![]()
Va pupic dulce pe toate si ne auzim cand mai intru...sa vedem cand, ca diseara in vin si socrii, sper ca sa fie mai lejer dar nu stiu ce sanse sunt..
gata v-am pupat ca Stefi se crizeaza pe aici ...
Mami de
mica si iubita
05.05.2009 si de inca o
mai mica si iubita
25.03.2011Buburuza mea
Povestea Printesucai
otiliap spune:
picky, bine ati revenit acasa!! steffi se va acomoda in timp cu micuta anna, trebuie doar rabdare. cat despre operatie, te inteleg perfect, aceleasi dureri de neimaginat le-am avut si eu la matei (tot a doua cezariana). vreo 2 saptamani nu am fost om. pt ca mi-a fost frica sa iau calmante, sa n-l afecteze pe matei cu ceva, am preferat sa suport toate acele dureri. rezultatul - am pierdut si laptele, astfel incat de la 3 saptamani matei a fost numai pe lapte praf, si am avut si dureri mari. apoi am aflat ca aceste calmante nu il afecteaza pe bebe. dar a fost prea tarziu...
cris,
mirunelu... imi pare tare rau sa aud ca ai probleme in familie...
si tie, sa rezolvi problemele cat mai repede!!! 
alynta27 spune:
Salutare!
Sunt bucuroasa fetelor! Nasii nostri de cununie(ne intelegem bine si suntem apropiati ca varsta) se vor muta la Iasi. Aveau serviciu la Bucuresti, dar vor sa fie mai aprape de casa: Roman si CampuLung Moldovenesc. S-a transferat nasul, iar ea e in cresterea copilului-fetita are 1,5luni. Am vazut-o pentru prima data! Parca am uitat cum se tine un bebelus in brate!
Picky nu te necaji ca veti gasi loc la gradi!
Vad ca ai revenit in forta!
Ssaby felicitari! Refacere rapida! Sa va traiasca!
Cris am facut azi paste cu sos: morcov, putin patrunjel radacina, ciuperci si bulion asezonate cu cimbru, busuioc, sare si piper. Si am nascocit pt copii "mici din pui". Am tocat 1/2 piept pui, o pulpa dezosata, piele de pe piept(e nevoie de grasime sa nu iasa "seci"), morcov, cartof, ceapa, o buc patrunjel, ou, faina si bicarbonat; sare, piper, ou, patrunjel, marar, cimbru. Am framantat bine si i-am asezat pe folie de aluminiu pe gratarul cu apa de pe ochi. Au gust de mici. Cred cape viitor imi voi prepara singura amestecul de mici: carne de vita, porc si grasime, asezonate cu mirodenii, un pic de usturoi si bicarbonat. Cica se framanta si cu putina apa minerala.
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
emanouela spune:
neata
sunteti niste chiulangioaice si nu aveti nici o scuza....nesuferitelor 

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaa
haideti la 
,perfuzabila cu nea
,ceai fructat
,trabuce
si vougue 

Nu stiu ce am dar as dormiiiii...uitati si voi cat e ceasul si ziceti ca nu e normal.De vreo saptamana nu-mi mai revin cu somnul,cu toate ca seara la 12 cel tarziu ma bag in pat
[d]mady ce-ti spusei eu fata de reteta aia de castraveti?stric-o si pune mana de te perfectioneaza la cea de gogosari ca poate-poate tura urmatoare iese tititza![]()
ema fata,ia sa nu uiti tu sa tragi la semnatura de la mess link ca ma dispera lumea de pe aicea..adica sora-mea
.Cum adica?sa inteleg ca-l tunzi tu?? Fata,sa nu-ti bati joc de freza la baiat
.Ce fain ca pui de-o intalneala cu alynta 

lavi asta cu norul toxic si cu gaira in oron e cam cu dus-intors
..N-am vazut nimic schimbat pe cer ziua,cu atat mai putin noaptea,si stau si ma gandesc ca poate vor sa vina mai repede sezonul estival ca au stocuri mari de creme cu SFP 50 sau motiv sa scumpeasca iar alimentele in draci.. .Lavi mama,sa stii tu de la mine ca numai cine trece prin asa ceva te integelege..din exterior e usor sa dai sfaturi de genul "treci cu vederea","lasa ca nici tu nu esti usa de biserica" sau mai stiu eu ce
.Din exterior totul e roz,dar de fapt numai tu stii cum e ca atatia ani sa te chinui si sa stati in casa ca 2 straini..
getik esti belea fata
bravo tie ca ai pus piciorul in prag
Ari cum mai e cu dintisorii?
picky din toata nebunia cu spitatul si neglijenta cadrelor,mi-a atras atentia tocmai ultilul rand care m-a facut sa rad cu gura pana la urechi "Iar de la al 3-lea copil mi-am luat gandul.." 
sorry,dar asta chiar a fost tare![]()
![]()
.Tu ia calmante ca sa iti mai alinea durerile de la operatie,dar vezi si ce scrie pe prospect,ca nu toate sunt contraindicate in alaptare
.Imi pare sincer rau ca nu ati prins un loc la gradinita![]()
.Eu nu mai stiu ce puii mei o sa fac cu gradinita,ca cica vara tot acasa o sa stea si nu am cu cine sa o las 
Ai grija de tine si de printese
otilia multam
alynta[/b] chiar interesanta reteta..cum adica ai uitat cum se tine un beblash in brate?hai tu ca si mariuca e micuta inca,nici un anisor nu are....si nasica o sa nasca zilele astea si parca mi-e teama sa tin un bebel asa micut
.Baietii sun ok?Cum e cu viroza,a mai trecut?
Mirunel
terorista 

BAZAR