Buburuze de 2009 (11) **BUN VENIT ANNA**
Raspunsuri - Pagina 11
lavinia.p spune:
Neatza gagici, vin si eu la cafea!
Ieri am umblat toata ziua din nou, cred ca o sa sufar cand o sa ma intorc la servici, o sa-mi lipseasca iesirile astea, cat e vreme buna noi tot afara suntem venim doar la papa si la somnic, cu siguranta imi va lipsi si si lui Rares ca soacra mea nu-l va scoate ca nici pe nepoata nu o scoate. In astoa doi ani de zile cat am stat cu Rares acasa si tot pe afara am fost odata nu am vazut-o in parc, saraca de ea...in fine, azi am descarcat si pozicile cu finutzul meu si am sa vi-l arat ce scump este
Getikai mai margelit ceva? bine ca te-ai impacat pana la urma cu Cez
Picky offf draga de tine cred ca sunteti terminati...sper sa te refaci rapid si sa nu te mai doara asa de tare operatia...l-ai intrebat pe dr daca e normal sa te doara asa de rau? imi pare rau ca nici cu gradinita n-ati reusit, offf...cand vine una vin toate din pacate...iar Stefi normal ca e geloasa si cred ca si va mai fi o vreme...ti-au venit socri? sper sa te mai poti odihni umpic
dulci si va imbratisez cu drag
Cris de aceea te inteleg eu bine fiindca si eu trec prin asa ceva si stiu ca nu se va schimba din pacate, mie niciodata nu mi-a luat apararea in fata alor lui si nici nu ma astept...speram ca totusi la voi sa fie altfel avad in vedere ca el a mai fost cu tine dar se pare ca toti barbatii sunt la fel din pacate...eu sper totusi sa fie altfel decat la noi...un
mare de la noi...vin la Constanta si ne mutam impreuna bine?![]()
Gata am trezit si eu piticotul merg sa-l iau din pat. sa ma laud si eu cu finutzul meu aici https://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/Martie2011#5590509222915002770
Va
si va doresc o zi buna!
http://lb2f.lilypie.com/WnZdp3.png" target="_blank"> Baietelul meu scump 23.mai.2009
http://picasaweb.google.com/portelechilavinia622" target="_blank"> Am produse de vanzare, va astept cu drag!
lavinia.p spune:
Am uitat sa fac strigarea, cotizati fetelor vedeti: Ema, Anna, Getik, Serialbastre, Nicuratze, Mady, Lali, Cuscra si nu-mi mai aduc aminte, stiu ca avem si cateva scutite dar fetelor dc nu apareti cu 3 randuri e bai 
![]()
Baietelul meu scump 23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!
anna-mama spune:
Eu sunt aici, am vazut poze cu finutul lui Lavi, este adorabil de frumos! 
Nu am apucat sa citesc din urma, dar revin 

de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
madyrizi spune:
eu recunosc: am citit dar mi-a fost o lene crunta sa raspund
.
m-am tuns scurt. imi sta bine, cica ma face mai slaba
. il astept sa creasca ca sa fie cum vreau eu. am gasit o coafeza buna, in sfarsit.
alex e tare fericit ca va merge intr-o excursie gratuita, oferita de cei care organizeaza concursul arhimede, pentru copiii care au luat locul I. sa vedem ce face si la etapa a III-a. eu am emotii mai mari decat el.
mihaita e cu susu-n jos: ieri s-a trezit la 8 si a adormit la 11.30, apoi a adormit la 19 si s-a trezit dupa o ora. va imaginati ca la 12 noaptea juca tzontzoroiu'n pat, nu? nici de mancat nu mai mananca. refuza orice. ieri, la disperare, i-am dat 2 cremwursti si i-a halit urjent. n-as fi vrut sa-i dau, dar era lesinat de foame si nu voia nik. nu stiu ce are... o fi de la canini si masele ca ies toate odata.
revin dupa ce-mi iau jupanu' de la scoala si facem teme.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
getik1 spune:
lavi mami nu fi rea

eu am fost plecata de la 8 dimineata cu fimea la spital sa ii fac analize si un control ca ese un pik racita, si eu am fost ca saeara am facut curat in curte si am zis ca m-ia intrat ceva in ureche si am fost la orl dar nu am nimic decat infectie in gat si am tras curent.
revin mai incolo ca acu ma uc sa culc fata
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
cris_82 spune:
salutare lume,am venit e la spital si sa vedeti ce sistem de 2 bani avem..plec pe semnatura duminica noapte,ma cheama a doau zi ca sa-mi ridic hartia de externare..ma duc ca tot amul si ciu-ciu hartie si idem si dr. .Ok,trec peste si ramane ca azi sa revin..azi mi se prezinta situatia.."doaman,ati semnata ca plecati de la noi,nu avem ce bilet de externare sa va facem" ..pai bine,dar nu au putut sa nu ma mai puna pe drumuri aiurea?
..raspunsul "ne pare rau dar am uitat ca ca nu mai elibereaza daca plecati la cerere" 
.Asta ca sa nu mai spun ca nici nu stiu de ce am stat acolo?nici un diagnostic..nimic

lavi din pacate,sunt pe cale de disparitie acele bunici care isi scot nepoteii in parc sau ii invata bunele maniere cand stau cu ei.. .fataaaaa,ce micut e nepotelul
si asa dragalas

mady pai ia sa vedem si noi fata noul look,plsssssssss
.mai stii?or fi dintisorii de vina ca si a mea cand a fost in perioada dintoasa avea niste mofturi si pofte de mama-mama

getik multa sanatate fetelor sa treaca repede virurul racilos
Mirunel
terorista 

BAZAR
anna-mama spune:
Mady, si eu vreau o fetita, ma oftica fetele astea posesoare de domnisoare motate
Sa stii ca daca te iei dupa "schema" sotului meu la tine urmeaza o fetita, ca al meu asa vrea, 3 copii, primii 2 baieti si a treia fetita 
Picky, ce bine ca esti acasa cu fetele. Sper sa treaca repede durerile de la nastere
Cred ca e foarte greu, mi-amintesc cat de greu e cu un singur copil nou nascut, dar cu 2 mici. Dar sunteti puternici si o sa va faceti repede un program cu care o sa va obisnuiti
Cat despre gelozie, cred ca este un pic geloasa Stefi, ea care oricum e dependenta de mami. In wkd cand am fost la gratar si au venit si niste prieteni cu bebelul, m-am jucat si eu cu el, dar fi-miu nu prea era incantat si incerca sa ne desparta cu multa diplomatie ![]()
Revin, ca am inceput mesajul asta de dimineata si nu am mai apucat sa citesc nimic, dar macar sa-l trimit asa. 
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
getik1 spune:
fetelor eu sunt zombi am zis ca dorm acu la pranz dar ary nu a dormit decat 45 de min si eu sunt chiauna.
nu am dormit toata nopatea din cauza ca am crezut ca am un gargalici in ureche, si ma durea juma' de cap o nara juma' de gat o senzatie aiurea rau de tot
, in fine am fost la orl ma consultat si a zis ca de la amigdale si curent
si daca fac febra sa iau augmentin, in rest nurofen, tantum verde si norofen si picaturi in nas
.
ary are 9kg 500g, 75 cm si este ok pentru varsta ei, nu are nimik decat cativa mucisori, dar doctora n-ea dotat cu medicamente sa am in casa
, si rezulatul la analize este gata luni si vad daca are sau nu rahitism si sunt ca pe jar
, am zis ca urlu pana am reusit sa ii recoltez ca de in policlinica ca la nebunii omoru dupa lume, la particular in vreo 2 locuri super aglomeratie, si cu programarii in final am ajuns la un centru unde a fost super super a bagat-o prima ca este copil si are prioritate
si a stat nitel tipa si i-a cautat vena dar a intepat-o direct si avea frate un sange asa de inchis la culoare.
piky imi pare rau cu grady poate o sa reusesca ceva sotu
, ce fac fetele? cu socri la tine cum este ?
cris pai tre sa pun picioru in prag ca altfel ma ia naiba aicii asa ca am o vb "decat sa planga mama, mai bine plange mata"si eu o pun in practica pe asta la mine, sper sa scapam repede, si cu sistemu sanitar este in reforma si de aceea uita

[mady iar a venit lenea la tine? sa sti ca si ari de 3 sapt nu papa deloc bine exact de cand au inceput sa o supere canini
.
ema unde umbli? si zici de noi
anna
lavi nu am mai mesterit nimik decat copacelu care ti l-am aratat ca
nu mai am putere, si in casa si afara pic seara rupta, ai un finic superb
restul fetelor pup dulce

getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
Lali_mete spune:
'na seaaaraaaa!!! 
Eu nu cotizez ca-s leftera rau,cheala-cheala. Poate reusesc sa va arat maine de ce am lipsit zilele astea,pe langa treburile care m-au acaparat cu totul. Parrca niciodata nu a durat atat sa fac curatenie cum trebuie in apartament
!
Si de ce sterg parca mai murdar se face in urma mea
,dar pana la urma razbesc eu
!
Deci,am cusut 3 gentute in timpul in care nu am spalat/calcat/strans/sters , de una sunt tare mandra,imi place tare. Mai am de cusut la ele doar partea care se coase la mana,la una vreau sa ii pun si un ornament,ca e simpluta ,si gata.Am rupt multe ace
,am incurcat ata,mi s-a prins materialul aiurea
, dar am razbit,mama ei de masina,ca ma invat eu cu ea
! Am facut una din genti dupa tipar,nu mi-a venit sa cred cand am vazut ca mi-a reusit.
Bun venit bebelusa de Ssabrya,sa cresti mare,sanatoasa si frumoasa.Norocoasa esti deja cu asa parinti si surioara
!
Picky te pup draga mea,sa stii ca ma gandeam la tine azi,si la cat de greeu e sa nu mai poti de somn si oboseala,sa fii intoarsa pe dos ca merg unele lucruri prost.Dar stiu ca esti puternica si vei reusi,vorba Annei-mama ,sa iti faci un program potrivit tuturor
.
Cris ce sa fie cu pofta asta ierbivora
! In fiecare primavara sunt asa,cum ies salata, ceapa verde,spanacul,sunt pe iarba
.Sa vedeti cand dau de urzici
,deja sunt 
...
Lavi ti-am vazut finutul
!Ce linistit si frumusel doarme
! Sa creasca mare,frumos si sanatos
!
Revin,nu stiu cand,dar revin
...
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
17+ speram la o minune roz
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Deea_24 spune:
Hello,
Am aparut si eu ca ciupercuta dupa ploaie.. doar ca au trecut multe ploiii, drept dovata am ramas cam asa (si mi-e rusineee [
:(]) 

!!!!!!!!!!!
Picky draga, mi s-a facut pielea de gaine, de uimire, fericire desigur! Felicitari pentru printesa! Multa sanatate va doresc si sa creasca fata mare si sanatoasa!
- (nu am citit decat prima pag)
Dana again, 

!! inca o proaspata mamica! Felicitarile mele sincere pentru micutul printisor! Sa va traiasca si sa creasca mare si sanatos! 
desi am citit doar prima pagina, am vazut pozici de terorista mica pe care o
dulce, dulce, cris tot asa te chinuie Miru? ![]()
eu nu am pozici noi la semnatura nu stiu cand o sa ma indur sa le schimb insa ma bag la vizionat, vreau sa il vad si pe Vladut, minunea mica, cred ca nu o sa il mai recunosc, Anna_Mama sper ca am sa gasesc ceva pozici proaspete la semnatura ![]()
va pup si promit solemn sa mai revin!
sper ca ma iertati pentru atata absenta dar o sa mai povestim ce si cum 
[flo[]
Raza noastra de soare
www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete