Buburuze de 2009 (11) **BUN VENIT ANNA**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

mai vroiam sa va rog sa ma iertati pentru greseli dar trage asta mic de mine de numa'

si mai vroiam sa zic ce scumpa si ce mareeee s-a facut Miruna! o printesa adevarata!

offf, eu ii tin minte pe toti mititei... credeam ca doar al meu a crescut!

Anna-mamma am vazut ca nu ai pozici... pe unde pot si eu viziona?
va pupacesc!

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

eu am zis ca revin, dar imi bat capul cu o problema de-a lui alex de la ora 16 . nu iese si pace. si nu-i pacaleala .

mihaita e culmea obrazniciei. ma doare gatul seara de atata tipat la el. nu doarme bine, nu mananca bine si ma toaca marunt toata ziua . sper sa doarma la noapte ca azi a dormit f. putin.

ema, bagasi 2-3 cuvinte si te-ai facut nevazuta-n iasi... pai no merje ashea... tre' sa bagi impresii artistice, raspunsuri parfumate... sa ne simtim si noi bine .

picky, bag seama ca peste tot e lipsa de bun simt in floare. nu numai in romanica te trateaza cu dosu'. am crezut ca numai la noi te uita don'soarele asistente pe masa de operatie... in fine, la noi se pare ca e prapad cu spitalele.

cris, fata, nu ma pozez inca. astept sa ma boiesc nitel la oki, cu vreo okazie, si-mi fac si poza.

anna, nu mai fac inca un bebe. e kestie de trombofilie, 6 luni injectii zilnice, bani cu nemiluita... acum m-au costat analizele+ tratamentul in jur de 5000 de lei in 9 luni. fara nastere si alte atentii... asa ca, pas... va las pe voi, cele cu 1 copil.

lali, tot nu stii ce sex are bebe? sau nu esti curioasa... noi suntem... eu, cel putin.

revin maine cu forte proaspete ca e we .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaa...

haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

Am stat aseara pe protv pana la 12 si acum imi pica ochii pe tastaura..dar poate la pranz atipesc si eu un pic..

ana or fi fetele noatre motate si cochetoase,dar au si niste pretentii si figuri de domnisoare de mama-mama..,eu zic ca e frumos si cu baietel
getik lasati ca si fi-mea ieri tot cam aa a dormit,ba chiar nu a vrut sa puna capul pe perna pana nu a venit ta-su de pe teren.Rahitism?ce ai fata?dr. mea a dezbracat sectoriciul si mi-a spus ca rahitismul e vizil la coaste,pozitionarea lor spune totul..bine,ca eu nu ma prea pricepdar daca dau un search pe google,la cate subiecte in domeniu sunt scrise,pai ma fac doctora.Baga copacel la vedere..
lali ia sa vedem si noi fata gentutele.Eu astept sa iasa in gradina verdeturile ca sa pasc
deea bine ai revenit,nu ai mai intrat de un car de ani...Miru e aceeasi terorista ca de obicei.Tu ce faci?De Darian nu ne spui nimica,ce mai face?
mady ia pune aicea fata problema aia buclucasa ca ii dam noi de cap si mai facem si rozolvare de o pagina daca trebuie.Cati dintisori aveti?sa nu fie cumva de la ei.Eee pai si eu las loc celor care nu au nici un copilas inaca sa se apuce cu drag si spor de treaba,ca la cate injectii,perfuze si tratament si varsaturi a a vut sarcina mea,pai a doua nu pot decat sa o visez la noapte.

Na ca mi s-a trezit mandra si sta cuminte dincolo in patut..sigur sugareste coada la soricel.DAr o si las in pace pana ma cheama ea

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
a fujit soarele....nu stiu pe unde da la mine nu-i
copchilu meu face numa trasnai, asa imi vine sa fugggggg, mama mama.....da nu-i nimeni acasa, au fugit toti....si cica eu am venit ca sa mai evadez si eu cate putin
eu cred ca e ceva in aer ca de 2 zile parca is pe alta planeta, fac si eu numa tampenii....ma duc la banca sa trimit bani fara date la mine, uit in urm 2 secunde ce am facut, ard mancarea copilului, etc
mady...deci am depasit 3 randuri, da?????? asa imi vine sa bag si eu foarfecul in cappppp sa fiu chealaaaa, mama mama
lavi....mi-ai furat soarele??????
geto, misunam.....ca azi se pare ca nu ies prea mult afara
va doresc weekend placut in continuare, ma bucur ca mai reintra si fetele care nu au dat semne de secole si va puppppppppppppppppp

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

eu iar sunt chiauna nu am dormit toata noaptea de la senzatia de gargalici in ureche si acu sunt rupta ray sa trezit la 8 si face nuai prosti nu a vrut sa manance mai nimik ma omoara cu mmancare asta in fine acu fug sa hranesc si iepurii

cris pana aseara ma capiat ary o sa pun azi poze cu ea facute aseara si cu copacelu

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Neata si de la noi!
Cris multam de cavie, delicioasa cum mai sunteti?
Multumesc mult fetele de aprecierile legate de finutul meu, e un ingeras scump. Finuta e cam stresi, nu are lapte destul, a trecut si pe supliment, i-am zis sa ma sune ea cand are vreme si timp ca nu vreau sa o deranjez, ca poate se odihneste si ea, ieri nu m-a sunat dar azi o sun eu dc nu ma suna pana diseara
Mady si poza cu freza nu ne pui? hai plizzzz....probabil ca la Mihaita ii ies ceva canini de e asa cu mancarea, sper sa iasa repede sa nu va mai chinuie...si bafta la etapa urmatoare si distractie placuta in excursie
Getik mami hai ca te iert de data asta si va doresc sanatate multa. Cum e Aricica azi? dar tu?
Cris vaisamar de spitalele si de cadrele medicale ...asa am patit si eu cand am fost la urgente cu Rares cu febra 40, s-a uitat dr la el in gat, l-a consultat si i-a zis ca nu stie ce are. I-a luat sange, apoi analizele au iesit ok si tot zicea ca nu stie ce are si ca ne interneaza o saptamana. Ei ciu ciu...am vazut ca analizele-s ok, febra a scazut si am refuzat internarea, pt ce sa stau o saptamana in spital sa mai colectez alte minuni si cu o dr care habar nu avea pe ce lume traieste. A doua zi am mers la pediatra lui si avea pungi de puroi in gat saracutul dar desteapta de la urgente n-a vazut la lampa aia mare cu 5 becuri...in fine numai pe mana lor sa nu ajungi....nu a mai vomat de atunci nu?
Getik sper sa nu aiba fata rahitism, va tin pumnii. Iar tu mami incearca sa te mai odihnesti umpic
Lali super, abia astept sa vad gentutele, sa ne faci poze da?
deea ce mai faceti? cum sunteti?
Ema daaaa, l-am recuperat, ca prea mi l-ai luat dintr-o data
Cris si coastele lui Rares sunt mai ciudi si eu il suspectez, dar chiar luni ma duc ca tot am amanat nush de ce
Fetele ca si va doresc un weekend placut, eu ma pun pe curatenie, caci Rares e la mami de aseara.

Baietelul meu scump 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

sa dea naiba daca nu imi vine sa ma impusc..de cand am stat atunci in spital si am cocolosit-o la maxim ca deh,atatia insi intr-o camera de spital e greu ..si sa nu faca galegie ca sa-i deranjeze cam i-am cantat in struna..pai acum nu ma mai inteleg cu ea..e fitzoasa,maraita cand nu capata ceva si profitoare la maxim ..e tare greu de revenit la comportamnetul nefitzos de dinainte ..

ema pai nu degeaba sunte cuscre,ca si fi-mea nu e mai breaza la capitolul asta,ci face la traznai de nu se poate de mai si mira de nu cumva trebuia sa iasa cu putza.Cred ca niste muzica in surdina,putina yoga sau ceva sport or sa te ajute sa-ti revii
getik pai tu cand esti racita sau nu te simti bine,iti mai arde de mancare ca inainte? lasa ca o sa-si revina ea si o sa pape..numai ai putina rabdare
lavi suntem ok,zic eu...Nu stiu de ce dar parca e o moda ca in spitale sa stea agatata de manuta sau piciorusul copilului o branula si sa se faca perfuzii cu vitamine,cand de fapt ar trebui un control si niste analize amanuntite si recomandata o dieta (zic eu)..dar uite ca in momentele alea de panica,te sperii si nu ami actionezi just si faci orice pentru copil.. .Eu mai am noroc cu o prietena care e cadru medical si e plecata peste hotare,dar care mereu m-a indrumat ce e de facut si ii multumesc enorm.iar de acum incolo,cu toata informatia care imi sta la dispozitie ,caut simptomele,ce e de facut si asta e..in cazul in care nu e mai grav si apelez la un cabinet privat.De vomat vad ca nu mai e cazul,dar dupa 2 zile dupa ce am venit de acolo,a inceput cu scaune moi,ceea ce la noi e destul de neobisnuit..tare mi-e ca s-a procopsit de acolo cu ceva..dar vad luni.Pana atuncea o hidratez,si fructe si legume la greu .

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

ma doare capatana de atata gandit .

uite problema: in doua magazii s-au depozitat cereale.daca s-ar muta 436 kg de cereale din prima magazie in a doua magazie, atunci in fiecare ar fi aceeasi cantitate. care este diferenta dintre cantitatile de cereale aflate in cele doua magazii? indicatie: foloseste o reprezentare grafica pentru a rezolva problema.

eee...am rezolvat cu grafica, dar mai departe...ciuciu...

cine o rezolva e tare... adica sa fie raspunsul ca cel din carte, da?

au inceput lucrarile pe strada lu' peste prajit, iar la noi pe straduta nu se va face nik. cica daca vrem sa ne niveleze straduta si sa ne puna pietris ne costa 1200 de lei. adica 3 familii, cate 400 de lei. problema e ca am o vecina care nu da bani si tot ea are 3 masini pe care le frichineste toata ziua. asa ca mie nu-mi convine sa dau 600 de lei sa frece ea strada cu masinile. offf... mi-am varsat naduful aici...

lavi, e un scumpicel finutul tau. parca imi e dor de o buburuza asa micuta, dar si cand ma gandesc ce inseamna... nu-mi mai trebe. sa fie sanatos!

ema, ai depasit 3 randuri . prin bucale nu vii? o vizita in sud, ceva?

ma duc sa bag cornu' n perna ca sotul doarme cu mihaita, alex e la bunici si io-s singura cu laptopul...si masina de spalat.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

ma doare capatana de atata gandit .

uite problema: in doua magazii s-au depozitat cereale.daca s-ar muta 436 kg de cereale din prima magazie in a doua magazie, atunci in fiecare ar fi aceeasi cantitate. care este diferenta dintre cantitatile de cereale aflate in cele doua magazii? indicatie: foloseste o reprezentare grafica pentru a rezolva problema.

eee...am rezolvat cu grafica, dar mai departe...ciuciu...

cine o rezolva e tare... adica sa fie raspunsul ca cel din carte, da?

AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM

Eu abia m-am trezit ... 872 e raspunsul?

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare,

Copilele imi dorm asa ca profit sa intru putin pe la voi ca tare dor imi mai este sa va citesc si sa va scriu cate ceva.

Eu tot cu dureri mari, ma tratez cu perdolan(paracetamol) e singurul pe care il pot lua..dar daca o tin tot asa durerile nu mai astept pana miercuri cand am programare la medic ci ma duc mai devreme, ca nu-mi par deloc normale aceste dureri..la Stefi putema deja sa stau drepata, sa dorm pe o parte si pe alta noaptea, pe cand acum deloc..in fine vad eu cam care-i treaba pe acolo...numai sa nu fie vreo infectie ca-i spanzur pe toti din spital..
Anna creste, deja a ajuns la kg cu care s-a nascut ceea ce-i bine, incepe deja sa-si regleze si somnul nopatea(nu o laud prea mult ca sa nu si-o ia in cap)..Stefi cere foarte multa atentie si e asa fascinata de sorasa mica incat ii arunca perna peste ea, o pupaceste de o apuca plansul pe cea mica, vrea sa o tina in brate sa o mangaie...ce mai mare mare atentie trebuie sa am cu ea...
E bine ca o am pe soacra mea care ma ajuta cu mancarea si cu Stefi, ca altfel mi-ar fi fost ff greu cu durerile astea.

De citit nu v-am citit mai deloc..decat asa v-am "rasfoit" si am vazut ca a aparut si lume noua..ceea ce ma bucura si sper sa revin si eu la zi cu stirile de pe aici. Poze cu Anna nu am pus inca, ca nici din aparat nu le-am scos, sper sa-mi fac timp in acest weekend ca altfel ma aleg cu vreo bataita de pe la voi..

Hai va pup ca profit si eu de somnul fetelor si incerc sa ma intind putin langa cea mare

PS: imi e tare dor de voi...dar sper ca ma intelegeti si ma iertati ca nu mai sunt asa activa ...dar voi reveni eu ..

V-am pupat dulce

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Povestea Printesucai

Mergi la inceput