Buburuze de 2009 (11) **BUN VENIT ANNA**

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
poze cu micuta Anna nu sunt, mama ei va pune cand va putea....e o scumpa insa, ca uitat sa va zic. o micuta frumoasa si cu botic dulce
Lali ai terminat buburuzele???? sa luam leg sa vedem cum le trimiti
geto am ajuns si de bine ce-am ajuns, ieri a nins
va pup pe toate, fara exceptie....si sa ma intelegeti ca tare greu mai deschid pc

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Ema ,le-am facut inainte sa merg la sora mea,dar nu le-am terminat,le termin azi,si vorbim pe privat ,ok? Sau pe mess,cum vrei,iti trimit id-ul. Te pupic.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 17+ speram la o minune roz

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaaaaaa...
haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabucesi vougue

Suntem acasa de azi noapteasta dupa ce i-am innebunit pe toti acolo si am dat su subsemnatul ca imi iau copilul pe propia-mi raspundere acasa,in jur de ora 10 noaptea.Off course ca miru nu mai avea nimica in dimineata urmatoare,si cum in spital e groaznic.. dar va spun mai tarziu dupa ce hranesc kindericiul

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

ema ma bucur ca ati ajuns in romanica cu bine
yioanna deci si a ta tot o mica tero este..Daaaa,ne plac fudtitele,numai daca nu si-ar pune si poalele in cap de fiecara data si ar da jos stanpisorii ca sa arate lumii ca ea are buci.Lasa fata sa pape in egea ei ca mereu vor fi zole in care va frunzarii doardaca e sanatoasa si vioaie,nu trebuie sa-ti faci probleme cu mancarica,ca doar nu s-o infometa singura...EU una nu te condamn,ba chiar te inteleg..nici eu nu sunt pregatita deloc pentru inca un bebe si ma protejez cat pot eu de bine
lavi moamaaaaaaaaaaaaaa ce matinala..de abea astept sa puii pozici cu finutul.Aaaaaa,nu-i cazul de gelozie,ca fi-mea isi da inima mai greu,dar cine stie?dupa mai multe intalniri..
lali nu te cert fatauite ca am ajuns acasa de azi noapte.Asa deci..pai ar fi trebuit sa-l las pe baiat sa ia mixerul sa imi faca si mie macar o maioneza acolo
andreea suntem mai bine acum
ema nici nu vreau sa-mi imaginez ce nebunie a fost acolo dar cred ca a fost si foarte frumos.A nins ??? la naiba..pe aicea nu prea mai vad sa mai apara vreo ninsoare,dar cine stie??
getik suntem ok
sorilea acum papa ca disperata de parca nu a mai vazut mancare de 2 sapatamani
lali sarumana de tratatie uite ca azi fetele au avut portie dubla.Ca naiba se trezesc si astia cu promotiile

Sa va zic cum am ajuns noi la urgenta..
Sambata seara a papat,a facut baita ca de obicei,si am pus-o la culcare..noi am mai stat si pe la 12 noaptea am programata tv-ul ca daca ne fura somnul,sa nu ducem grija lui..cans o aud pe miru ca tuseste urat si incepe sa palnga.ma duc la ea si era praf totul..a varsat tot si in patut era dezastru.Era plina de voma din cap pana in picioare.Am luat-o si am dezbracat-o si durec in cada cu ea sub dush.Am spalat-o si am schimbat-o si am luat-o cu noi in pat.Dupa cateva secunde iar imi varzsa si faca varza la noi..iar o schimb si o spal,schimb asternuturi..o cocolosesc un pic si imi parsa mie in brate.Imi venea sa innebunecs.Am tras pantaloni pe mine,am luat geaca si directy la noi la urgenta am mers.De acolo ma trimite cu bilet la spitalul mare,suspecta de intoxicatie cu substanta necunoscuta..cu toate ca am zis ca ea nu umbla la detergenti sau recipientele de curatenie din baie.La 2 dimineata am ajuns in oras la urgenta si varsa sub ochii doctorei de acolo.Ne face internare de urgenta si ne trimite sus la etajul 9 care am aflat pe urma ca era in carantina.camera cu 3 paturi,o mamica cu un bebe de 5 luni cu deshidratare mare,care staea acolo de 2 saptamani,si o bunica cu nepot de 8 ani care facuse o reactie alergica la anstezicul pe care il primise in urma cu 3 saoatani la operatia de apendicita,si saracul copil urla cat il tineiu plamanii ca il doare tot.De fapt abea ieri si-a dat seama o asestenta ca e posibil ca alergia aia sa-i fi afectat articulatiile oaselor si binenteles ca pana atunci copilul a trecut prin o gramada de medicatii.Iar alaturat in camera la langa,o mamica cu baietel cu rotavirus,virus dobandit din spital.Credeti-ma ca am cumparat eu ce a avut neviue miru,ma refer la branula,si ce a mai fost nevoie..iar analizele se platesc.Asta ca sa nu zic ca nu am inchis un ochi si incepea sa mi se faca rau de oboseala si copilul mi-a urlat ca a trebuit sa-i imobilizam manuta de pat ca nu statea la perfuzie.Greu,greu si oribil a fost.Nici acum nui se stie sigur de la ce a varsat,ca nici macar o proba de sange nu i s-a luat.Se plateste totul,dar totul.Asa ca am cerut esxternarea pe semnartura la vizita de dimineata si am vb cu sotul ca mai bine merg la iowemed si acolo nici nu ne imbolnavim de cine styie ce,si daca tot platesc,pai sa-i fac analizele acolo.Am alergat dupa 4 dupa masa pe coridoare,am intrebat in stanga si in dreapta unde e dr. ca eu vreau externarea..si pana la urma la 10 aseara a venit o doamna asiatenta/doctora..habar nu am ce era care a reusit sa de-a de dr. si in 2 min. am semnat o cerere,s-a parafat si i-a scos branula la fata si am plecat acasa.
Nu doresc nici dusmanului meu sa ajunga la spital...toate cele de acum 20 si ceva de ani,poate si mai bine...cumperi tot,de la pansamente si leucoplast,pana la medicatie... .orice problema o sa am,clar marg direct la privat.Nu zic ca fetele de acolo isi dadeau silinta sa faca bine copii,si nu-i bruscau(bine,ca a fost si o asistenta care domne a fost deranjata de plansetele baiatului de 8 anisori si nu a putut sa doarmasi i-a tras una la copil),dar a fost o exceptie.
Azi la pranz trebuie sa merg din nou si sa-mi iau foaia de esternare...iar chin..ca fata o sa mi se sperie.Poate reusesc sa o iau pe sora-mea cu mine.Apropos..pana la urma se muta de la el m-a sunat de dimineta ca sa ma roage sa vin cu masina la ea si sa isi ia hainele..cred ca s-a intamplat ceva mai rau decat credeam o sa vb cu ea si sa vad ce s-a intamplat.

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata am venit la

acu am una bucata copil care ma bate, c red ca mai sunt ceva canini care isi fac de cap.

cris ce bine ca miru este ok

emasi la mine a nins aseara a trebuit sa bag florile de afara in casa ca ningea cu niste fulgi mari mai rau ca asta iarna si acu este un frig ca dupa nici nu zici ca este 1 aprilie ci 1 februarie.

lali lasa ca gasesti tu ceva bani sa cumperi masina

fug ca ma mutilat fimea la cap de cate jucarii m-ia dat in el

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

ati intrat in hibernare?

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 17+ speram la o minune roz

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Cris-oribila experienta!Am avut si eu probleme de genul asta cu Andu cu varsaturi dar am refuzat categoric sa mergem la spital tocmai de frica ca am putea sa capatam ceva de acolo.Bine ca a trecut acum .
Ema-bine ai sosit si te intelegem ca nu prea poti intra zilele astea.Deci a fost cum a fost cu 2 dar totul pana la culcare .
Lali-ce frumos ca v-ati intalnit tu si Cris si s-au jucat copiii impreuna.
Ia mai puneti niste poze cu Miru si Paul poate asa mai apare Danuta sa ne zica mai multe despre Denis.Dani ne e dor de postarile tale.
Getik-bine ca macar ai net! la mezina sa iasa usor caninul care o supara!
Lavi-zilele astea vreau sa-mi fac si eu buburuze pe unghii si chiar ma gandeam la tine in week-end.Ce mai face Raresel?
Yioanna-te asteptam mai des!Nu stiu daca ti-am mai spus dar sunteti niste frumoase si tu si Stefania.
Anna-ce ati papat pana la urma?

Va las,ma apuc de treaba desi nu am chef caci joi plecam in Malta si va dati seama ca doar la plecare mi-e gandul!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

hello, hei dar pe unde umblatii

cris bine ca ai scapa repede, oricum naspa experienta, mai ales faza cu batutu copilului, cred ca daca eram acolo eu o jucam in picioare pe asistenta.

simina o in we te distrezi ai sa faci poze si ne spui luni cum a fost , noi ne luptam cu canini azi vad ca a aparut caninu cu nr 2, mai avem 2, andutu.

lali ai reusit sa cumperi masina de cusut??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

helauuu!!!

m-am adunat si eu de pe drumuri si de prin treburi. am muncit din greu zilele astea, am eliberat majoritatea curtii, am strans intr-un colt toate resturile si mai am sa le pun in saci si sa ma debarasez si de aia.

sunt racita cobza ca joi, pe la ora 22, in tinuta siecsi de noapte, am iesit in curte sa pun rufele la uscat ca uitasem de ele .

cris, urata experienta cu spitalul. eu am groaza de ele. am fost si eu internata cu alex, acum cativa ani, la grigore...a iesit urat si cu scandal, dar o faza draguta a fost cand i-a schimbat branula lui alex. asta vroia numai cu fluturas albastru si o asistenta i-a pus galben. s-a trezit asta la 12 noaptea ca pe el il ustura rau, a urlat... pana nu i-a schimbat cu fluturas albastru nu s-a potolit. bineinteles ca nu avea nimik la mana, erau doar mofturi, dar... oricum, acolo a fost tratat gresit, am ajuns la spitalul de stomatologie unde a fost tratat corect si am scapat cu polidin in popou... ca sa-ti faci o idee: copilul avea amigdalele foarte umflate, dar medicii de la grigore nu au vazut ci au vazut cei de la stomatologie , dupa o saptamana de gentamicina.

getooo, ciupercile cum stau?

ema, astia mici sunt dezastru in desfasurare. eu ma culc cheauna de cap si cad lata seara. din cauza lui mihaita. cu alex n-am treaba, dar il mai intarata si el...bine ai venit in frumoasa si pitoreasca noastra patrie!

picky, asteptam poze cu sweet baby anna .

lavi, ce mai faci?

lali, nici acum nu stii ce ai in burtica? eu am stiut mai devreme de 17 sapt... nu-mi mai amintesc exact cand, dar m-a intrebat doctora gine daca vreau sa stiu ca se vede bine. si mi-a zis ca mai am un castrevete . sotul meu zice ca e ca la reteta de muraturi: daca iti iese perfect reteta de ce s-o schimbi?

pup pe toate. ma apuc sa fac niste piure la crochetele de peste.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

mady ciupercile mele stau in stand by din cauza commpostului care dureaza mult de tot, dar vedem ce iese

Mergi la inceput