Buburuze de 2009 (11) **BUN VENIT ANNA**
Raspunsuri - Pagina 5
anna-mama spune:
Cris, am citit ce ati patit, ingrozitor. Nu-mi vine sa cred ce se intampla in spitalele din Constanta, si zic asta pt ca asa cum stii si eu am fost in vara internata cu fi-miu in spital din cauza unei enterocolite, dar nu am platit nimic (in afara de spagi ), iar cadrele medicale i-au acordat atentie copilului, i-au facut analizele si tot ce era necesar ca sa descopere cauza enterocolitei. Cu toate astea sa stai cu copilul intr-un spital, si mai ales unul de boli infectioase este un lucru cumpli, si la fel ca si tine cu am vazut copilul stabilizat am plecat pe semnatura cu el acasa. Ma bucur este Miru bine si sper sa nu ramana traumatizata de aceasta experienta.
Nu am apucat sa mai citesc mare lucru, dar am vazut ca a aparut Daniela si ca a mai scris si Ioana, va pup, fetelor, si astept sa citesc mai des vesti de la voi.
Pup toate fetele si mai citesc printre picaturi din urma, incerc sa si revin
Ema, bine ai ajuns in tara
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Lali_mete spune:
Baaai,am masina de cusut!!! Daca nu ia banii Vali vineri sa ii dau inapoi la fata am pus-o,ca mi-a dat din banii de chirie. Eu chiar eram chelioasa /paduchioasa in portofel si nu aveam de unde sa scot nica-nica, si o fosta colega de la magazin m-a ajutat.
Ma intorc mai tarziu,acum merg la vecina sa ma laud.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 17+ speram la o minune roz
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Serialbastre spune:
Cris, bine ca sunteti acasa!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
anna-mama spune:
Am citit tot Ma bucur ca in afara de Miru nu a mai fost nimeni bolnavior
Noi suntem bine, am avut un wkd plin plin, mai mult am hoinarit prin oras, prin vizite, am fost la gratar...Ne-am facut de cap, ce mai.
Am vorbit cu mama acum si Vladut era in parc, in extaz, studia natura, mirosea toporasii, analiza frunzulitele noi aparute...cercetator il fac
Simina, sa faci poze din plimbare sa ne clatim si noi un ochi!
Lavi, ai primit mesajul meu pe mess?
Pupicei multi pt toate fetele si buburuzicile
madyrizi spune:
mey, pe noi ne-a dat peste cap ora de vara. ni s-au decalat orele de somn si de masa in asemenea hal ca nu mai mananca copilu' bine. azi a mancat 2 bibe de lapte si 10 lingurite de piure+peste . foarte putin.
anna, pe obrajorii de cercetator si de
lali, s-o stapanesti sanatoasa! cat iei pt. o rochie de ocazie? am materialu'... ma intereseaza manopera .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
getik1 spune:
hello ce fac fetele?
mady si noi avem probleme cu ora ary nu mai doarme.
anna pup cautatoare.
lali si nu faci cinste daca ai reusit sa iei masina de cusut??
cris cum mai este miru?
lavi mami ce faci? ca face rares?
simina noutatii cu andu nimik nimik?
hei dar voi pe unde umblatii??
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
yioanna_s spune:
va ofer un ceai cald dupa o zi pezanta...poate va mai linistesk ku el
cuscra: scuze k nu am raspuns dar nu l-am auzit era in geanta si noi eram la ferma sa vedem porcii ,voi ce ati mai facut?maine poate ne vedem dak nu ploua
lali: asa e finutul meu kat e ziua de mare el face mancare,sa vezi akolo balamuk cu toate condimentele si ud din cap pana la pampers,las' k a mea impinge doar masinutze..hihii.Felicitari pt masina,faci u kumva cu banii
ema: waii saraka de u,te compatimesc cu 2 ...bine k v-ati inteles intr-un final
cris: un terorist mare ink,stai sa vezi ce zgarcita Eee,nu da nimik la nimeni si ce crize face ...ooo,nu mai zik.Tare dulce miru ku poalele.Am luat si eu anti din nou,doar k le-am intrerupt pt k fumez si imi da palpitatii uneori k imi simt in gura inima.Imi pare nespus de rau pt necazul ku Miru...sper din suflet sa se faca rpd bine si sa nu se mai repeteSorry si pt sora'
getik: sper sa iasa rpd sa nu mai chinuie copilul.Slava DD noi nu am simtit cand i-au iesit dintii
simina: uau,Malta...super ,distractie placuta,si mie mi-ar doar acolo gandul
madyrizi: multa sanatate
anna: super week-end,ce dragut
azi a fost ploaie in Oradea,asa k am profitat si am facut curat,normal ku gaza kare ma ajuta mereu...iar dupa masa am fost la o prietena si fetele noastre s-au jucat.Asteptam soarele sa colindam parcurile.
va pup si va doresc NB
anna-mama spune:
Am culcat piticul, iar eu am o durere de ovare cum nu am avut vreodata Il astept pe sot sa iasa din baie si sa faca salata ca sa mancam.
Nu v-am zis ca am aflat si eu ca una din finele mele e insarcinata.
Yioanna, ai ajutor de nadejde la curatenie, nu te poti plange Vezi, asta e avantajul ca ai fata, al meu e "barbat"si moare de frica aspiratorului
Lali, super ca ti-ai luat masina de cusut, si eu mi-am dorit mereu sa aiba maica-mea sa mai imi faca si mie cate ceva, ca eu sunt antitalent
Mady, ce-ti fac flacaii? Offf, de ce nu mai papa? Al meu de cand l-am intarcat bea foarte foarte puntin lapte, noroc ca mananca preparate cu lapte...
Getik, voi ce ati mai facut? Cum mai se descurca Ary prin curte, s-a mai obisnuit?
Cris, cum sunteti? Da-ne macar o veste scurta sa stiu ca e Miru ok!
Va pup pe toate cu drag
getik1 spune:
yoana sper sa scapam repede de canini ca acu saracuta se frichine in patut si maraie cu tot nurofenu pe care i l-am dat inainte de nani, esti o fericita ca nu ati simptit ca ies dinti.
anna da sa mai invatat un pik cu mersu in curte dar daca se impiedica si cade merge deabusilea pana la primul punct mai tare de sprijin.
gata fug si eu la nani ca maine este o zi grea pentru mine
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik