Aspirante optimiste . Felicitari Walkiria!
Raspunsuri - Pagina 5
lilimara spune:
AAAAAAAAA si buna dimineata feletor!
Miha tu cum esti?te mai doare burta?
Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
lorena_86 spune:
neazta fetelor
la mine e clar negativ....cum ma asteptam
asta e....nu a fost sa fie, nici nu mai stiu ce sa zic cu atatea simptome....
testul l-am facut azi dimineata pe la 6 ca si eu inainte nu mergeam deloc la baie noaptea dar....in ultimul timp ma trezesc ca nu ma mai pot tine....o alta inchipuire....cred
asta e......
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
Mihaelafalt spune:
Neata gagici.
Felicitari inca o data Walkiria, sa fie cuminte si sanatos, sa stea in burtica la mami pana la termen.
Eu ce sa zic aseara am crezut ca mor de durere, nu puteam sta in nici un fel, am baut un borcan de compot de zmeura pe la 12 si am mancat zmeura incetu din el la recomandarea sotului si am adormit.Astazi urinez un pic mai des decat de obicei dar durerile nu mai sunt ca aseara. Oricum am de gand sa stau toata ziua in pat, stiu ca o sa ma plictisesc dar asta e nu vreau sa sparga sau sa se intample altceva. Sotul pleaca la tara si eu singurica, adica cu voi.
Lorena hai cu testul nu vezi ce animat e situl astazi cand asteptam sa intri.
lorena_86 spune:
wlakiria, ma bucur din suflet pt tine....chiar mi-ai dat putere sa trec peste esecul meu
felicitari, meriti!
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
lorena_86 spune:
miha, se pare ca a fost alarma falsa....dar nu inteleg simptomele....chiar asa de nebuna sunt sa imi induc toate astea
Mihaelafalt spune:
Lorena imi pare rau de testul negativ dar poate nu e o inchipuire si se pozitiveaza mai greu asa cum s-a pozitivat si la celelalte sarcini.Dar daca vrei sa ii faci cadou sotului nu poti sa faci o beta astazi? Nu ti-ar da rezultatul tot astazi? Eu asa zic ca daca e la beta iese si nu mai stai in stres.
lilimara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 miha, se pare ca a fost alarma falsa....dar nu inteleg simptomele....chiar asa de nebuna sunt sa imi induc toate astea ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
OFFF Lore haide nu fi trista..mai e o sansa.Pai nu tu spuneai ca la tine testele ti-au iesit pozitive abia dupa 2 zile de intarzieri?Deci capul sus ca mai ai de asteptat vreo 4 zile si gata!
Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
lorena_86 spune:
m-am gandit si la asta miha, am si sunat ieri doar ca daca fac azi imi da rez abia luni si mai costa si 60 lei, momentan mult prea mult pt puterile mele
stiu ca s-au pozitivat mia greu dar eu puneam asta pe seama bolii netratate si nu se dezvoltau cum trebuie de asta si beta crestea mai lent
ma gandeam ca acum daca iau tratament sa se vadam mai devreme
oricum pana nu vad rosu sufletelul meu mai spera, ca stii cum suntem noi....azi sunt z 27....deci nu ami e mult pana aflu
Mihaelafalt spune:
Lilimara sa stii ca am vorbit aseara cu doctorita care imi prescrie naturistele si a zis sa iau in continuare zmeurul, coacaz cate 3 ml din fiecare dimineata, ovaria de 2 ori pe zi cate 3 granule si vitex cate 2 capsule pe zi, dar problema este ca nu gasesc vitex nicaieri.Ea m-a sfatuit sa nu iau ultragestanul ca e cu hormoni si imi dau organismul peste cap. A zis ca abia am eliminat hormoni din anticonceptionale si organismul se chinuie sa isi revina si eu ce fac iau iarasi hormoni?
Acum nu stiu ce sa zic mai astept putin sa vad ce se mai intampla.
Fetele eu ieri am luat 2 nospa din alea mari si azi dimineata unul oare e bine sa iau cate 2 pe zi pana dispare durerea?
lorena_86 spune:
lili, multam