Aspirante optimiste . Felicitari Walkiria!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Citat:
citat din mesajul lui walkiria

Fetelor, bineintees ca eu nu am avut somn mai deloc, m-am culcat destul de tarziu si de la 5 sunt cu ochii in tavan.

Am mai facut un test sure check si am II aproape identice ca si intensitate si s-a pozitivat imediat.

Deci am bebita!!!!!!!!!!!

Sunt atat de fericita fetelor, cum nu va imaginati...va doesc din tot sufletul a traiti si voi aceste momente de fericire maxima cat de curand posibil.

Si acum sa dau si eu pupiceii de molipseala, ca tare mult imi mai doream

In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic

FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa te ajute DD sa ai o sarcina minunata si la sfarsit, dupa inca 8 luni sa ai un bb sanatos , papacios, ......

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor
Cafea a facut cineva? k nu am apucat sa vad decat vestea minunata de la walki

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Walkiria sa stii ca am furat si eu niste de molipseala de la tine.Te asteptam cu informatiile ce si cum ai facut luna asta.

Mergi la inceput

Mai avem loc in titlu pentru doritoare!

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Ati vazut ce repede a ajuns barza pe care am trimis-o la Walki?!
De obicei de la noi se pleak in grup la odisee. Sunt tare curioasa cine va fi urmatoarea!

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Miha sa nu iei utrogestan daca nu ti-a dat doctorita.Ea stie cel mai bine la noi cazurile erau diferite.LA naturiste ti-a dat ce mi-a dat doctora mea aproape...ti-am zis ca imi mai daduse niste pastile dar nu stiam care si erau vitex...le-am cautat acum pe net ca le-ai pomenit tu si sticluta e aceeasi

Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Fetele saptamana viitoare sotul merge la spermo. sa o repete si eu o sa ma programez pt laparo. O sa fac la CF2 pt ca acolo lucreaza doc mea. Nu-mi permit din pacate un spital particular. Sper sa nu fiu atat de ghinionista si sa plec cu vrea bacterie de acolo, n-am de unde sa scot 20 de mil. chiar daca as vrea.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

NU te mai gandi la nebunii Totul va fi bine!

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Miha sun-o pe doctora ta si intreab-o de pastile ca ea poate stie si alte farmacii pe care tu nu le cunosti.Incearca ca nu strica...

Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Da lili ultragestanul mi la recomandat doctorul ginecolog, dar nu cred ca am sa il iau ca oricum eu de cand am inceput cu naturistele am vazut schimbari in bine, chistul asta e o exceptie sper eu, mai tarziu ma imbrac si plec in oras incetul sa vad daca gasesc vitex ca sotul pe unde a fost nu a gasit.Eu oricum am incredere in doctorita asta homeopata ca are foarte multe diplome luate si cunosc multe persoane care sau facut bine cu tratament de la ea.

Mergi la inceput

Da lili ea stie dar in judet unde e ea in orasul asta mic nu se gaseste nimic, si eu sunt consemnata sa stau aici ca nu am ce face dar cand vine vorba de cumparaturi, scoala, doctori etc tot la judet in suceava ma duc. Sper sa gasesc eu daca nu trag o fuga ca nu am ce face.

Mergi la inceput