Aspirante optimiste . Felicitari Walkiria!
Raspunsuri - Pagina 7
ankcta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv Bine, ar fi Lore, ca am avut 3 sapt ff ocupate. De prestat da din Z 5 pana acum inca nu ne-am oprit. www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
Eu stiam k in a II-a parte a CM , dupa presupusa implantare, tb sa o lasi mai usor cu sportul ( sau )
Ancuta , in curand
lilimara spune:
Miha daca nu ai plecat inca vezi ca ai PM
Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
ankcta spune:
Miha dak pleci de aksa si ai in minte k il vei gasi atunci sigur ai sa-l gasesti
Ancuta , in curand
ioana_iasi spune:
neata fetele offf m-am trezit cu fata la cersaf,asta noapte am mers de vre-o 4 ori la veceu sa urinez,si acum am o grata nici nu pot intra in bucatarie,nasol tare.
va o fer eu o foarte fres.va si ne reauzim.
felicitar mamici,te asteptam la odisee.
si loredana nu fi descurajata poate se confirma II mai tarziu.
4+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!
ankcta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 neazta fetelor la mine e clar negativ....cum ma asteptam asta e....nu a fost sa fie, nici nu mai stiu ce sa zic cu atatea simptome.... testul l-am facut azi dimineata pe la 6 ca si eu inainte nu mergeam deloc la baie noaptea dar....in ultimul timp ma trezesc ca nu ma mai pot tine....o alta inchipuire....cred asta e...... ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Lorena u mereu ai spus k testul nu ti s-a pozitivat decat dupa 2,3 zile de intarziere. Deci sapt viitoare vei repeta testul si ne vei da vestea cea mare
Ancuta , in curand
ankcta spune:
Am reusit sa citesc din urma la cap acesta. Acum ma bag la cap anterior pe toate
Ancuta , in curand
ankcta spune:
AlinaBu de fiecare data cand pateste cineva acest lucru retraiesc sentimentele mele de atunci can eram eu in aceasta situatie. Stiu k orice am spune tie tot rau iti va fi si de fiecare data cand se va aduce vorba despre asta te va rascoli.
Vreau sa-ti reamintesc doar k DD sigur te pregateste pentru perioada cand il vei strange pe bb in brate si te vei bucura de nazdravaniile lui. Nu uita k totul se intampla cu un scop in viata!
Ancuta , in curand
luiza77 spune:
Buna dimineatza fete dragi
FELICITARI WALKIRA din tot sufletul, iti doresc o sarcina usoara si pana la termen, sa fiti sanatosi si te asteptam cu vesti noi si bune atunci cand te vei duce la medic si iti vei vedea bobitza de piper.
LORENA sa nu fi suparata , capul sus si mai departe, sunt sigura ca va venii si ziua cand ne vei anunta ca este insarcinata, succes si poate nici acum nu este prea tarziu, mai astepata putin
ALINABU imi pare tare rau de ce ai patit, sanatate multa si refacere usoara, sa fi optimista,Dumnezeu are grija de fiecare dintre noi.
Va pupacesc pe toate si va doresc un wekeend minunat, la noi este soare si cald, imi astept manichiurista sa vina sa imi fac manichiura si pedichiura, pe la ora 15 ies la plimbare in parc cu o fata tot gravidutza care am cunoscut-o aici pe forum la odiseea mea.Pupici
29+ cu Matei