Aspirante optimiste . Felicitari Walkiria!
Raspunsuri - Pagina 4
lorena_86 spune:
nu cred
o sa fac maine unul dar presimt ca va fi negativ....dar la mine se pozitiveaza mai greu....stiu de la sarcinile trecute ca pana nu am avut 2-3 zile de intarziere nu mi-a iesit liniutza.....adica pe la 32-33
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
cos_minutza spune:
Alina imi pare tare rau,sa-ti dea DD multa putere
Walki,bravo.Felicitari,sarcina usoara si bebe sanatos si la termen
Lorena sper sa iasa liniutzele
Katy,PAula,CAmcris,Gaby,Lia,Anca,Bebelu si tuturor multi pupici.
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
Amos Bronson Alcott
walkiria spune:
Fetelor, in primul rand imi cer iertare ca nu am mai zis nimic, brusc, dar eram la munca si am avut doua intalniri, abia pe la 19 am plecat de la birou.
Va multumesc tuturordinsuflet pt urari! Sa dea Dumnezeu ca fiecare dintre voi, cele negravidute inca, sa va indepliniti visul de a fi mamici cat de curand posibil, ca stiu pe propria piele cat de crunta este asteptarea....iar voua gravidutelor va doresc nastere usoara si bebita sanatos
Racheel, am scris si eu intr-un mesaj anterior ca m-a ajutat Sfanta Fecioara Maria sa aflu ca sunt insarcinata chiar in aceasta zi mare, de Buna Vestire. Si sincer, nu a fost cu premeditare, adica nu am asteptat sa fac test chiar azi, ba mai mult pana sa plec la munca, nici nu stiam ca e sarbatoare, mi-a zis mama mea la tel.
De fapt daca ma intrebati, habar nu am de ce am facut test, ca in afara sanilor tensionati si a usoarelor dureri de sfarcuri, nu am absolut niciun simptom. Iar sanii erau durerosi inainte de fiecare menstra, deci nu ar fi un simptom.
Dupa cum stiti eu am avut infectie urinara si de atunci am inceput sa beau fortat 2 l de apa pe zi, ceea ce pana acum nu puteam ( am mai avut eu o tentativa , dar nu m-a tinut mai mult de o saptamana, apoi tot la 1 cana de apa am ajuns). Acum ma gandesc, ca urinez destul de des, insa clar am pus-o pe seama bautului a 2 l de apa pe zi....nici o sec nu ,mi-a trecut prin cap ca ar fi bebe.
Pot spune ca nici nu mai speram, asa ajunsesem, mai cu seama ca ultimul contact a fost exact in ultima zi, pana la inceperea postului....si atunci nu am stat mai mult de 5 min dupa contact, ca ne cam grabeam sa plecam in oras.....si nici lumanarea nu am mai facut-o.
Cat despre a doua liniuta, mi-a aparut instantaneu, nici nu am apucat sa pun testul jos, nu e chiar atat de intensa ca cea de control dar se vede fff bine....sper doar sa nu fie fals pozitiv.
A...si mi-am facut testul dupa ce am baut ceva apa, deci urina clar era diluata.
Oricum mi-am mai luat un sure check sa il fac dimineata si sper sa confirm sarcina. Tot maine vreau sa ma duc sa imi fac si beta, dar dupa 12 ca tr sa ma duc la birou pana atunci.
Hai ca am scris povesti.....va multumesc din suflet pentru urari inca o data!
In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic
walkiria spune:
Pe al meu l-am si anuntat imediat ce am ajuns acasa...avea lacrimi in ochi dragul de el, nu ii venea pur si simplu sa creada. Este extrem de fericit. Faza tare e ca inainte de a ramane insarcinata, ma gandeam deseori cum o sa fie cand o sa ii dau vestea cea mare, aveam multe scenarii incap, dar va spun sincer ca fericirea mea era asa de mare ca nu am mai avutrabdare sa pun in aplicare scenariile...pur si simplu simteam ca trebuia sa ii spun in acel moment.
Corina, promit ca maine raspund si la intrebarea ta referitoare la ce a fost deosebit luna aceasta....sunt multe de spus si mi s-a facut somnic rau.
O sa va scriu cat de detaliat voi putea, cu riscul de a va plictisi, deoarece si eu imi doream enorm sa aflu ceva, orice , de la cele care au reusit sa ramana...chiar daca stiam in sinea mea ca niciun organism nu se aseamana cu altul si ca pana la urma tot cand va vrea Dumnezeu va beni bebita.
Va pupacesc
Noapte buna!
walkiria spune:
Fetelor, bineintees ca eu nu am avut somn mai deloc, m-am culcat destul de tarziu si de la 5 sunt cu ochii in tavan.
Am mai facut un test sure check si am II aproape identice ca si intensitate si s-a pozitivat imediat.
Deci am bebita!!!!!!!!!!!
Sunt atat de fericita fetelor, cum nu va imaginati...va doesc din tot sufletul a traiti si voi aceste momente de fericire maxima cat de curand posibil.
Si acum sa dau si eu pupiceii de molipseala, ca tare mult imi mai doream
walkiria spune:
Am uitat sa va zic BUNA DIMINEATA!!!
bebelu86 spune:
Walkiria felicitari!!!!! ma bucur din sulfet pt tine. sarcina usoara si la termen sa ai, iar bb sa fie sanatos, indif ce e
hai lore cu testu
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
lilimara spune:
FELICITARI DIN NOU WALKIRIA!!!!!!!!!!![BUM][BUM][BUM][BUM]
Si daca tot e oficial haidati sa scimbam si la titlu nu?Cine se ocupa cu asta?
Lore hai si arata-ne doua II
Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou