Strumfi si prichindei iul-aug 2011(34)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

mi-am pierdut toti neuronii

de azi dimineata citesc la odiseea de sept-oct si nu intelegeam de ce nu inteleg nimic...

mama de Carol (29.12.2008) si 23+ cu Patrick
blog

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Iar eu am vrut sa pun pariu la meciul de aseara si l-am pus gresit, asa ca am tinut cu Bosnia

blog

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Ireth, si daca iei no-spa nu se relaxeaza deloc? Eu am luat la prima sarcina cate 2 no-spa deodata la 8 ore, deci cred ca e ok sa iei un no-spa de 40 mg la 4-5 ore

Si sa ma laud si eu cu tricoul meu de gravi, tare-mi este drag

blog

Vreau si eu tricou de gravi, chiar daca il port doar in pat sau cand merg la dr

24+

Eu iti fac cu placere, daca vrei, si tie si lui rammy, pentru mine e o activitate relaxanta, mai ales ca sotul are un proiect pe dead-line si sta toata ziua la PC. Doar ca n-am tricouri uni, si chiar de as avea, trebuie sa stiu exact masura si unde e burtica respectiva. Pot sa-ti dau o adresa a unui magazin care importa tricouri de calitate.

blog

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

bestial tricoul..si eu vreau ....

azi am fost in oras la toate magazinele pt gravide pe care le stiu sa imi cumpar ceva haine o salopeta un sutien..si bineinteles tricouri din astea haioase.....nimic nu am gasit sunt de-a dreptul disperata nimic nu imi era bun...da absolut nimic nu inteleg cum se fac haine pt gravide asa de mici...

21+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Asa am patit si eu la Eva, ma simteam un fel de Gulliver in tara piticilor in orice magazin. In plus, sutienele de alaptare erau extrem de mici, nu ma stiu de ce tineam mortis sa am sutien de alaptare, cert e ca pana la urma nu mi-am luat. Ca haine am purtat obisnuite dar cu un numar mai mare, dupa ce am nascut am scapat rapid de ele, asa de tare mi-au displacut

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thaimeed spune:

Buna

Salut burticile vorbarete....

Am reusit si eu sa adaug cateva poze cu burtica si bebelina!

Va pup pe toate.... ma intorc sa citesc ce ati scris pana acum

O seara frumoasa!

Theo 23+ Maria Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

SdCristian, m-ai facut sa rad pe azi!
Pup burtici frumoase de Maribell si Theodora! Iar Andreea-Antonia este super dragalasha!! Sa iti traiasca!

23+ cu

Bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:

de azi dimineata citesc la odiseea de sept-oct si nu intelegeam de ce nu inteleg nimic...

blog

Draga mea nu esti singura, eu acum cagteva zile va scriam de zor VOUA, doar ca postam pe forumul de la trombofilie, de nu intelegeau saracele ce vreau de la ele.

Eu sunt intre doua reprize de somnic, dormim de stingem de la diazepam si eu si bebe.
Asa ca habar nu am care ce a scris si daca am de felicitat pe cineva, ca dorm pe mine.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Iar eu am vrut sa pun pariu la meciul de aseara si l-am pus gresit, asa ca am tinut cu Bosnia

blog

macar ai castigat

sdcristian, asa am patit si eu acum cateva zile... .

Mama de Ana si 25+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:

blog

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 25+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

bestial tricoul..si eu vreau ....

azi am fost in oras la toate magazinele pt gravide pe care le stiu sa imi cumpar ceva haine o salopeta un sutien..si bineinteles tricouri din astea haioase.....nimic nu am gasit sunt de-a dreptul disperata nimic nu imi era bun...da absolut nimic nu inteleg cum se fac haine pt gravide asa de mici...

21+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mai fetelor une gasiti voi haine mici pt gravide ca eu cand am cautat abia abia am gasit o pereche amarata da pantaloni nr. 38 la Waikiki (da' si aia putin maricei cand i-am luat acum 2 sapt...abia acum am inceput sa-i mai umplu )

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 25+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput