Strumfi si prichindei iul-aug 2011(34)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

foarte tare tricoul!

ba da, tocmai, sunt contractii Braxton Hicks (asa numitele contractii false), nedureroase, dar se intareste burta, ca la orice contractie...
fac papa, ma duc la bucatarie

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

bestial tricoul..si eu vreau ....

azi am fost in oras la toate magazinele pt gravide pe care le stiu sa imi cumpar ceva haine o salopeta un sutien..si bineinteles tricouri din astea haioase.....nimic nu am gasit sunt de-a dreptul disperata nimic nu imi era bun...da absolut nimic nu inteleg cum se fac haine pt gravide asa de mici...

21+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

foarte tare tricoul!

ba da, tocmai, sunt contractii Braxton Hicks (asa numitele contractii false), nedureroase, dar se intareste burta, ca la orice contractie...
fac papa, ma duc la bucatarie

20+

Cam toate avem acum contractii Braxton Hicks, dar sa nu va imaginati ca nu duc la scurtarea colului. In carti scrie ca nu trebuie sa fie de la 4 pe ora in sus, uite ca eu aveam doar cateva pe zi si tot scurteaza colul in timp. Daca sunt dureroase e deja f grav. Eu doar va sfatuiesc sa nu stati asa, fara sa anuntati medicul imediat si fara sa tratati. Chiar si aceste contractii ar trebui sa apara putin mai tarziu. Acum daca sunt prea insistenta imi cer scuze, dar stiu ce inseamna. Si cand am fost la urgenta la medlife mi+au spus ca burtica nu trebuie sa se intareasca deloc si cuatat mai putin sa doar, imediat trebuie informat medicul.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

SI EU stiam ca trebuie sa apara dupa 28 de sapt

Mama de Ana si 24+

fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz
Alina esti sigura ca prietenei tale nu i s+ar fi declansat nasterea oricum? EU am contractii si am intrebat 2 medici pana acum si mi+au zis sa ma epilez cu ceara.

23+
Mamutz nu sunt sigura, fina mea asa a simtit, ca a fost din cauza epilatului si eu am spus clar, parerea mea este ca nu-mi permit sa risc nimic datorita faptului ca sarcina mea a venit dupa 9 ani si ceva de lupta cu infertilitatea.
Dar la fel de clar am spus ca sunt f multe persoane care se epileaza fara nici o problema pe durata intregii sarcini.
Eu una sunt mai paranoica, fara a avea pretentia ca toata lumea sa gandeasca la fel.
Ma bucur pt cele care au o sarcina fara probleme si pot sa-si duca viata la fel ca inainte de sarcina.
Sanatate multa si sper sa-ti treaca contractiile si sa ai o sarcina cat mai usoara.

Alina 22+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

neatza fetelor!
ce faceti? sunteti ok??

noi suntem ok, miscam din ce in ce mai des, seara mai ales si dimineata la trezire, practic atata timp cat stau in pat. atunci il simt pe bebe iustin cum se foieste prin burtica. mai des ca inainte.:) sunt f fericita. in sf il simt mai des de 1-3 secunde pe zi.:)

ca sa termin cu stresul de la serviciu, mi-am luat iar medical pt 3 saptamani de aici incolo, pt a ma linisti si oricum trebuie sa terminam si curatenia dupa mesteri (care in sf au plecat) si vreau sa termin si sa ma si odihnesc dupa.....e mai bine asa:)

va pup si va urez un wk minunat! (cat a mai ramas din el...)

_

Babyblue va pupa pe toti!!
19+ cu Iustin-Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

helau, pe unde sunteti fetelor?? Ce liniste e dumnica pe aici, se vede ca profitati de sot

Mama de Ana si 24+

fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

salutare burticute

ANAEMI
IRETH
BABYLICIOUS
MAMUTZ
VA MULTUMESC FETELOR PT FELICITARI....PUPICI DULCI TUTUROR.....

CRISSPY FELICITARI PT FETITA SI PT REZULTATELE BUNE !!!

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

si......BOMBA cu 22 s+
GALERIA ZAMBETELOR

FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

mi-am pierdut toti neuronii

de azi dimineata citesc la odiseea de sept-oct si nu intelegeam de ce nu inteleg nimic...

mama de Carol (29.12.2008) si 23+ cu Patrick
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

gata, am reusit sa pun si eu pozici cu burtoiul meu de 22 saptamani

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

si......BOMBA cu 23 s+
GALERIA ZAMBETELOR

FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput