Strumfi si prichindei iul-aug 2011(34)
Raspunsuri - Pagina 6
anaemi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maribell salutare gravidute vorbarete..... ![]() doamne ce mult ati scris iar am citit ceva, dar mai am o gramada..... am fost miercuri la eco morfo de 22 sapt si vreau sa va spun ca sunt foarte fericita pt ca bebitza este perfecta, dar era cu stomacelul gol |
Felicitari pt bebita sanatoasa si frumoasa !

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
25+ 
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
mamutz spune:
Anaemi felicitari pentru masina, sa o stapaniti sanatosi si paziti de Dumnezeu.
Krissy ai punctat f bine, din punctul meu de vedere.
Babyblue nici eu nu pusesem prea multe kg la 19 sapt (2kg) si dupa 20 inca 3, dar sincer eu ma ingrijoram ca nu ma ingras, cred ca e normal sa iei niste kg in sarcina, nu prea mult dar nici prea putin nu e chiar ok.
Maribell felicitari pentru eco buna, sa o rogi pe dr ta sa urmareasca MISCARILE DE DEGLUTITIE ale bebelului, mai ales daca avea stomacelul gol. Sunt la fel de importante de urmarit ca si fluxurile. Si nu e o parere din auzite, mi s+a atras atentia de catre medici.
Crisspy felicitari
, nici nu se putea altfel.
Alina esti sigura ca prietenei tale nu i s+ar fi declansat nasterea oricum? EU am contractii si am intrebat 2 medici pana acum si mi+au zis sa ma epilez cu ceara. De vopsit mi+a spus dr ca pot cu vopsea fara amoniac, dar nu ma fac deloc, am parul negru, eram vopsita negru si inca nu am albit asa ca ... Dar daca e nevoie nu vad de ce nu, atata timp cat medicii permit.
Pe mine ma doare fundul
de la injectii (nospa+scobutil+diazepam), dar macar mi+au oprit contractiile. 
Daca vedeti cum merg, ma dor ligamentele intre picioare si fundu pe ambele parti...
A mai aparut un baietel si nu am felicitat![]()
cu intarziere.
23+ 
Ireth spune:
Buna "dimineata" burtici 
Crisspy, felicitari pentru rezultatele de la amnio!
vezi, stiam noi ca o sa fie bine ![]()
Maribell, felicitari pentru analizele lui bebe
bine ca e bine, e cea mai mare multumire in toata perioada sarcinii, cred eu.
Fetelor, multumesc mult de incurajari. Azi sunt mai bine, am fost in parc ieri si m-am mai linistit..
Intrebare: cat de des pot sa iau no-spa-uri, aveti idee? adica la cate ore distanta pot sa iau 2 pastile.
De aseara observ ca uterul meu se contracta, nu doare, nu deranjeaza in niciun fel, doar ca... sta intarit cam mult timp. Iau no-spa, dar vad ca tot incordat sta cateodata.
A, si mai e ceva.. uter contractat+lovituri bebe in uter = AU!
Doare... nu foarte foarte rau, adica nu doare asa cum ma gandesc ca te doare o contractie pe bune, dar tot durere e.
Copilul asta zici ca are o baterie Duracell pe post de placenta, si il loc sa ii dea sange si nutrienti ii da energie pentru lovituri. Intr-una se misca, intr-una!
Va pup ca ma pregatesc sa ies in parc, profit de ultima zi calduroasa pe saptamana asta ![]()

20+
mamutz spune:
| citat din mesajul lui Ireth Buna "dimineata" burtici ![]() Crisspy, felicitari pentru rezultatele de la amnio! vezi, stiam noi ca o sa fie bine Maribell, felicitari pentru analizele lui bebe bine ca e bine, e cea mai mare multumire in toata perioada sarcinii, cred eu.Fetelor, multumesc mult de incurajari. Azi sunt mai bine, am fost in parc ieri si m-am mai linistit.. Intrebare: cat de des pot sa iau no-spa-uri, aveti idee? adica la cate ore distanta pot sa iau 2 pastile. De aseara observ ca uterul meu se contracta, nu doare, nu deranjeaza in niciun fel, doar ca... sta intarit cam mult timp. Iau no-spa, dar vad ca tot incordat sta cateodata. A, si mai e ceva.. uter contractat+lovituri bebe in uter = AU! Doare... nu foarte foarte rau, adica nu doare asa cum ma gandesc ca te doare o contractie pe bune, dar tot durere e. Copilul asta zici ca are o baterie Duracell pe post de placenta, si il loc sa ii dea sange si nutrienti ii da energie pentru lovituri. Intr-una se misca, intr-una! Va pup ca ma pregatesc sa ies in parc, profit de ultima zi calduroasa pe saptamana asta ![]() 20+ |
Suna la dr tau si vezi ce iti da. Nospa e apa de ploaie la contractii. Daca te si doare cand se intareste burtica, e contractie dureroasa, nu te doare de acum cand se misca bebe, e prea mic. Nu neglijati contractiile. Pana vb cu dr poti lua nospa+ scobutil+papaverina. Impreuna. Poti sa iei si 4 nospa pe zi. Daca iei combinatie cam la 8 ore. Dar suna la dr, nu conteza ca e week end.
Si la mine au inceput la 20s. Butica nu are voie sa stea tare deloc si mai ales sa doara.
24+
adra_bell spune:
Ireth, si daca iei no-spa nu se relaxeaza deloc? Eu am luat la prima sarcina cate 2 no-spa deodata la 8 ore, deci cred ca e ok sa iei un no-spa de 40 mg la 4-5 ore
Si sa ma laud si eu cu tricoul meu de gravi, tare-mi este drag![]()
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
mamutz spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Ireth, si daca iei no-spa nu se relaxeaza deloc? Eu am luat la prima sarcina cate 2 no-spa deodata la 8 ore, deci cred ca e ok sa iei un no-spa de 40 mg la 4-5 ore Si sa ma laud si eu cu tricoul meu de gravi, tare-mi este drag blog asteptandu-l pe Filip (august 2011) The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world |
Vreau si eu tricou de gravi
, chiar daca il port doar in pat sau cand merg la dr
24+
lisssa_ana spune:
adra...ffff misto tricoul
ireth, dar daca nu sunt dureroase nu cumva sunt Braxton Hicks???
Crisspy,ma bucur tare mult pt voi
Mama de Ana si
24+
fashion
anaemi spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Si sa ma laud si eu cu tricoul meu de gravi, tare-mi este drag blog asteptandu-l pe Filip (august 2011) The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world |

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
25+ 
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

23+ cu