Strumfi si prichindei iul-aug 2011(34)
Raspunsuri - Pagina 5
adra_bell spune:
Carmen, cu rubeola nu merita sa risc, e adevarat ca scade riscul de malformatii dupa 20 de saptamani, dar tot ramane una dintre cele mai periculoase boli pe care le poti face in sarcina.
Cristina, cred ca toti parintii se tem de reactia "fratelui cel mare", e normal, dar din ce observ eu pana acum am subestimat-o pe fii-mea. Si mai cred ca gelozia este normala, eu intentionez sa o las sa se manifeste, sa o constientizeze si sa vorbim despre asta, mai degraba decat sa o neg si sa ii cer sa si-o inabuse.
Anaemi, culorile le-am luat de la Casa retro (ii gasesti imediat pe net si au acolo adresa si programul). Sunt culori speciale pentru textile, unele merg numai pe textile deschise, altele numai pe textile inchise. Sunt la sticluta, sa nu iei markere ca's proaste tare. Si eu am pictat multe tricouri patate de-ale Eve, unele purtate numai o data sau de doua ori
Savvy, ai dreptate, forumul e mai mult pentru socializare si in problemele medicale mai bine ceri sfatul medicului. La prima sarcina eu abia de am postat 10-20 de mesaje, mi se parea absolut inutil forumul, dar dupa ce am nascut-o pe Eva, mama ce folositor a fost, aveam o mie de intrebari marunte si un milion de temeri. Totusi, uite in provincie nu se fac cursuri de puericultura, poate fetele gasesc utila o minima informatie care transpare de pe forum.
Eu nasc la stat, cezariana, probabil voi da intre 250-300euro medicului, mana a doua si anestezistul nu m-am gandit inca
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
babyblue spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pufi79 asta nu e bine babyblue , sa nu mai lasi pe nimeni sa te supere si nici sa te streseze ![]() viitoare mami de bebe strumf nazdravan ![]() 25+ Doamne ai grija de noi ![]() |

_
Babyblue va pupa pe toti!!
19+ cu
Iustin-Andrei Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
Krissy spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Cristina, cred ca toti parintii se tem de reactia "fratelui cel mare", e normal, dar din ce observ eu pana acum am subestimat-o pe fii-mea. Si mai cred ca gelozia este normala, eu intentionez sa o las sa se manifeste, sa o constientizeze si sa vorbim despre asta, mai degraba decat sa o neg si sa ii cer sa si-o inabuse. |
Apropos de informatie, Savvy sa stii ca Desprecopii se pretinde a fi un "site de informatie, suport, atitudine, consiliere de specialitate si, nu in ultimul rand, prietenia si intelegerea celei mai mari comunitati online de limba romana. Crescut si dezvoltat in jurul evenimentului ce marcheaza viata oricarui om - acela de a deveni parinte". Sunt convinsa ca "forumistele" sunt aici tocmai din dorinta de socializare, comunicare, intelegere si suport de la grupuri cu care isi regasesc puncte comune. Asta nu inseamna ca toata lumea e intr-o oala si toata lume trebuie sa aibe aceeasi atitudine, mentalitate si opinie - chiar in grupul noastru(frumos dar divers) avem varste, experiente de viata, trairi si sperante diferite, de aici si diversitatea si libertatea normala si perfect tolerabila a opiniilor si subiectelor disputate. Atata timp cat nu se ajunge la atac personal, ridicularizare, "misto", toate participantele trebuie sa "agree to disagree" si au libertate totala de exprimare. Parerea mea, si fara suparare

.Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si
19+ cu 
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
maribell spune:
salutare gravidute vorbarete.....
doamne ce mult ati scris iar ![]()
am citit ceva, dar mai am o gramada.....
am fost miercuri la eco morfo de 22 sapt si vreau sa va spun ca sunt foarte fericita pt ca bebitza este perfecta, dar era cu stomacelul gol
doamne ce mila imi era de ea.....am intrebat-o pe dr daca este gol din cauza ca nu maincasem nici de seara nici de dimi....si mi-a zambit cald si mi-a spus ca nu are nici o treaba ce si cat mananc eu, ea inghite lichid cand vrea ea.
am fost foarte placut surprinsa de dr-ita , mi-a povestit despre fiecare osicior si despre fiecare punctulet/umbra de pe ecran.mi-a explicat tot.si ma costat si foarte putin, doar 2mil 2 sute....eu care ma asteptam la vre-o 4 mil.deci se poate sa fie si dr care stiu sa-si faca meseria bine....asa ca am speranta ca intr-o buna zi noi toti vom fi mai buni cu semenii nostri 
sunt asa de fericita ca bebitza este bine......imi tresalta inima de bucurie 
ieri am stat toata ziua afara si azi prima jumatate....ador soarele.....de abia astept sa vina vara ca sa merg si la mare la plaza cu bebitzele mele dulci....
felicitari tuturor pt rezultatele bune la eco si pt aflarea culorii caruciorului
cat despre utilitatea forumului si intrebarile mai mult sau mai putin prostesti sau nu....eu va spun din proprie experienta urmatoarele......in contextul in care in spania nu prea intelegeam totul....pe forum am primit toate explicatiile.....si o gramada de raspunsurila intrebari pe care nu puteam sa le pun unui dr.
aici pe forum, am aflat totul despre nastere, si mai apoi despre crescutul copiilor, medicamente.....
apoi mi-am facut o gramada de prietene cu care vb la tel, pe mes, fb sau cu care chiar ma vizitez.....
nu mai spun ca aici pe forum am primit incurajari iar fete total straine sa-u bucurat alaturi de mine de fiecare reusita a mea sau a fetitei mele...
eu atat am avut de spus....
MARIA
SUPER FERICITA
cu
ANDREEA ANTONIA
06.06.2010 
si......BOMBA
cu
22 s+ 
GALERIA ZAMBETELOR
FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE 
PUPICI TUTUROR 
Babylicious spune:
Salutare burticute!
Mama cat am avut de recuperat! 
In primul rand, Squirell, imi pare rau sa aud de diabetul tau! Sper sa fie totul bine si iti doresc sanatate multa!!
Felicitari Michelle pt cele 20 de sapt implinite! iti doresc alte 20 la fel de superbe!!
Babyblue,
si fii mai linistita...shtiu ca e greu dar incearca pt bebe!
Mabucur ca l-a simtit si sotul tau pe bebe Iustin, e un moment deosebit!
Si
burtica frumoasa! o sa fii o graviduta super!!
In legatura cu nr Dl Iosup, il am eu daca are cineva nevoie! Pe mine m-a primit in afara orelor de program, deci daca e urgent merita sunat!
Mamutz, incearca sa stai linistita! Multa sanatate tie si lui bebe!!

Lulushor, bun venit din concediu! Si felicitari pentru baietel!!!! Sa va umple casa si inimile de bucurie!!
Ireth, incearca sa nu iti mai faci ganduri...shtii ca nu fac bine nimanui!

MariaRuxi mi-au placut mult pozele tale!! Pup pe burtica frumoasa!
Cory, multumesc frumos!
esti o dulce!!

Michelle, super idee de poza!!
Foarte frumoasa

Oxidoni, imi place si burtica ta!!! si mai ales rochita...

Crisspy, sper din tot sufletul ca totul e bine!!! Te asteptam aici cu confirmarea!
MAribell Felicitari pt eco!!! Ma bucur ca e totul bine!

Cat despre epilat, eu ma epilez cu ceara, de vopsit ma vopsesc, dar fiecare ia deciziile astea pentru el. parerea mea. Azi ne-am luat si noi Caruciorul!! Nu este nou, dar e cel mai frumos din lume
Pun poza in picasa... Va puuuup pe toate
23+ cu 
Bebelina
ALINAOPREA spune:
Buna seara burtici,
Felicitari fetelor care implinesc un nr de sapt., celor care au venit cu vesti bune de la medic si celor care au aflat ce ascunde burtica.
Eu am renuntat la epilatul cu ceara de cand am aflat de sarcina pt. ca fina mea insarcinata in 37 de sapt. s-a hotarat sa se epileze cu ceara dupa ce toata sarcina a folosit lama si seara au inceput contractiile si i s-a rupt apa.
A nascut in dimineata urmatoare un baiat sanatos dar micut, care daca mai statea in burtica 3 sapt sigur avea de castigat.
Exista si persoane care folosesc ceara pe tot parcursul sarcinii si n-au nimic dar eu prefer sa nu risc pt ca am obtinut f greu sarcina.
In ceea ce priveste forumul,mie mi-a fost de f mare ajutor de-a lungul timpului.
Cand am facut FIV am invatat de aici aproape tot ce stiu pt. ca medicul era super ocupat si vedea pacientele ca pe banda rulanta...asa ca nu prea aveam parte de multe explicatii.
Cand am pierdut sarcina fete pe care nu le-am cunoscut nicioata personal mi-au fost alaturi si m-au incurajat si povestile unora dintre ele m-au impulsionat sa merg mai departe si sa lupt pana la implinirea visului de a fi mamica.
Chiar si acum, stand numai in pat nu prea mai socializez si discutiile de pe forum ma ajuta mult, chiar daca mai mult citesc decat scriu (ca nu sunt prea vorbareata ).
Va pup pe toate si va doresc un weekend calduros si linistit !
Alina
22+ 
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou
Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani
crisspy spune:
'Neata,
rezultatele preliminare sunt OK 

...si... 99,8% fetita ![]()
fetele ca ati fost alaturi de mine
Week-emd placut va doresc tuturor!
Crisspy,
fericita de
Razvi si
17 sapt 
ramyy spune:
| citat din mesajul lui crisspy 'Neata, rezultatele preliminare sunt OK ![]() ![]() ...si... 99,8% fetita fetele ca ati fost alaturi de mineWeek-emd placut va doresc tuturor! Crisspy, fericita de Razvi si 17 sapt ![]() |

MA BUCUR FFFFFF TARE PT VOI

21+
2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)
anaemi spune:
Crisspy felicitari pt rezultatele bune! 
Squirrel multa sanatate 
Lissa si piticii mei mai au momente cand se trezesc noaptea; in special cand viseaza urat, dar nu numai. Acum mai mult Anastasia mai are momente din astea; a vut nopti, nu de mult, cand se trezea de n'spe ori pe noapte plangand. acum i-a trecut.
In legatura cu banii pt nastere. Eu nasc la stat,la Filantropia. O sa am pregatit, zic eu in jur de 2000 ron- (numai pt doc, asistente, moase, infirmiere) . Inca nu mi-am calculat f bine bugetul, dar eu aricum sper ca asta sa fie maximul pe care sa-l aloc + ce o sa mai trebuiasca pt mine si bebe.
Cand o sa calculez mai in detaliu o sa dau de stire ![]()
Ana Maria , multumesc pt info. Uite ca la chestia cu "ascunsul" petelor nu m-am gandit, dar este o idee super; mai ales ca Anastasia are cateva perechi de pantaloni si tricouri carora le-a "facut mustati" ![]()

- am fugit la treaba
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
25+ 
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
Babylicious spune:
Buna ziua burticute!
Crisspy, ma bucur fff tare ca e sanatoasa comoara ta!! 

Eu nasc la municipal, si sper sa nu dau mai mult de 10 la doc, si 20 in total cu asistente, anestezist, asta daca ma ajuta Dumnezeu si ies repede. Babyblue, tu nu stii mai bine ce si cum?
Va pup
23+ cu 
Bebelina

, sa nu mai lasi pe nimeni sa te supere si nici sa te streseze