Strumfi si prichindei iul-aug 2011(34)
Raspunsuri - Pagina 9
anaemi spune:
babyblue
, maine-poimaine, "te aud" ca bebe Iustin nu mai are stare ![]()
Bebela meu azi si-a schimbat pozitia...cu piciorusele la ficat pe care mi l-a "magaiat" toooooaaata ziulica...Totusi cred ca prefer sa dea la stomac
Am vazut burtici frumoase
si o scumpete de fetita 
Maribell cred ca ai trecut pe locul I la cea mai cea burta

Pupici la toate burticile 
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
25+ 
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
lisssa_ana spune:
mai eu sunt suparata...sa va zic si de ce...mofturi de gravida, nimic grav. La biserica unde mergem suntem vreo 4 gravidute, dintre care eu sunt cea mai avansata...ia ghiciti cine are cea mai mica burta???
io!
Ma intreaba lumea ce fac

...unde imi e burta

in fine...
si stiti ce e mai nasol, cum nu stim ce e, toata lumea isi da cu parerea, eu cred e" fata" ca deh...nu poate sa iasa altfel decat primul

, eu cred ca e baiat ca numai burta e de ea

... ca la targ...zau!
Mama de Ana si
25+
Fashion
deeag spune:
neata ...............se pare ca astazi dau eu ciocolata calda .
Va urez tuturoro o zi buna implicit o saptamana minunata.........nu am mai sctis de ceva timp dar va citesc in fiecare zi.
Am fost si noi la morfo fetala si ............suntem FETITA !!!! ( desi initial eram baietel )
Vreau si eu pe prima pagina va rog
UM 24.10.2010
DPN 30.07.2011
si voi naste la maternitatea din Ploiesti
Va multumesc si va pup pe toate
crisspy spune:
'Neata,
Sper ca ati avut un week-end placut.
Multumesc frumos pentru felicitari
...sper ca si rezultatele finale sa fie la fel de bune. Acum abia astept morfologica de la sfarsitul lunii sa vad ce mai face bebita, asta in cazul in care nu ma indeamna piticii de pe creier sa ma duc intre timp sa mai verific
.
Am si eu o problema: nu pot sa dorm noaptea mai deloc
. Iar pe partea stanga parca stau pe ace. Si nu pot sa respir deloc, ma astup instant cu toate picaturile de pe lume. Oare sa fi dezvoltat o alergie la ceva ca si stranut ca o baba uitata de lume?
Lisa cu noi ca cu nimeni...tu te vaieti ca nu ai burtica la 25 de sapt, eu ma vaiet ca m-am facut cat China, am o burta de 7 luni
. Imi e groaza cat mai am pana la sfarsitul lui august.
Deeag felicitari pentru fetita
.
O zi usoara tuturor si multi 
Crisspy,
fericita de
Razvi si
18 sapt 
maribell spune:
'neatza burtici cu strumfici....
VA MULTUMESC FETELOR PT APRECIERILE LA ADRESA FETITEI MELE DULCI SI BINENTELES PT BINEMERITATUL LOC 1 LA BURTOI ....![]()
ESTE FOOOOOARTE MARE, TOATA LUMEA SE ASTEPTA SA AM GEMENI, DAR DIN PACATE AM RAMAS CU BURTA DE LA ANTONIA FETITA MEA.![]()
ANAEMI
,
BABYLICIOUS 
DEEAG FELICITARI PT FETITA 
CRISSPY SI EU MA COMFRUNT CU USCACIUNE IN NAS......AM INCERCAT APA DE MARE SI VITAMINA A ULEIOASA.....
MARIA
SUPER FERICITA
cu
ANDREEA ANTONIA
06.06.2010 
si......BOMBA
cu
23 s+ 
GALERIA ZAMBETELOR
FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE 
PUPICI TUTUROR 
Ireth spune:
Neatza burtici,
Superbe poze, mamici si copii deopotriva! Abia astept sa ne mandrim si noi (cele la primul bebe) cu odraslele noastre ![]()
Babyblue, felicitari pentru bebe Iustin cel miscacios ![]()
M-ati facut sa rad cu uitatul vostru. Si eu sunt exact la fel, daca nu scriu in agenda, uit... numai sa mananc nu uit ![]()
Apropos, pastilele astea pe care le iau imi fac o foame de ling varul de pe pereti. Dar rau, rau de tot!
Din pacate azi am multe de facut, ne pregatim si de o inmormantare, asa ca va citesc din umbra... va pup!
20+
ramyy spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui adra_bell
Eu iti fac cu placere, daca vrei, si tie si lui rammy, pentru mine e o activitate relaxanta, mai ales ca sotul are un proiect pe dead-line si sta toata ziua la PC. Doar ca n-am tricouri uni, si chiar de as avea, trebuie sa stiu exact masura si unde e burtica respectiva. Pot sa-ti dau o adresa a unui magazin care importa tricouri de calitate. blog asteptandu-l pe Filip (august 2011) The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world |
eu ma bag la tricou ..ca neparat imi trebuie si nu am gaist pe nici un site ...da-mi plss adresa site unde sunt tricourile si vedem cum facem ..eu fiind din cj ...eventual mai vb pe pm....

21+
2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)
ramyy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anaemi
Mai fetelor une gasiti voi haine mici pt gravide Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 25+ ![]() Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata... |
draga mea in cj numai mici am gasit ..ca imi venea sa plang de nervi..ieri mi-a zis cineva sa merg la cora ca au raion de gravide si am fost ...dar aceeasi poveste , oricum au foarte putine si fa fel nimic nu imi era bun :(
21+
2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)
ramyy spune:
neata si de la mine 
azi mergem la eco si tot azi ar trebui sa fie gata si analiza finala la amniocenteza...speram sa fie totul ok.
21+