Strumfi si prichindei iul-aug 2011(34)
Raspunsuri - Pagina 10
Ireth spune:
bafta ramyy, sa vii cu vesti bune! 
cora si carrefour cica au raion de gravide, dar de fapt au un raion de haine mari, pur si simplu LARGI, nimic special pt gravide. cel putin eu asa am vazut de fiecare data.
20+
anaemi spune:
Lissa nu mai fi necajita
La mine isi dau cu parerea toate babele pe care le intalnesc in statia de autobuz...mai nou, ultima mi-a zis ca am burta de baiat, dar buze de fata
...ba ca am burta mare, ba ca este mica,ba ca este prea jos, ba ca este tzuguiata ,...eh!... eu nu pot decat sa ma amuz ![]()
Mai rau ma enerveaza lumea asta "binevoitoare" care sta sa-mi tina socoteala cati copii fac, cum si cu ce o sa-i cresc,si se mira ca idioata: "Vaaaaiii, trei copii, in zilele astea!" si eu le zic ca atata timp cat n-au nici o legatura cu mine si cu familia mea sa-si vada de treaba, ca nu-i chem pe ei sa ma ajute, daca am nevoie
...si o "desteapta" de vanzatoare care mai nu stiu cand m-a intrebat daca fac intrecere cu cineva la facut copii 
...
...astea nu prea aveau legatura cu ce ai spus tu, dra m-am 'nervat si m-am descarcat si eu ![]()
Crisspy si eu am nasul uscat/infundat
...si stranut si in somn cateodata
...este ffff neplacut,mai ales ca dupa ce stranut incepe sa-mi curga nasul f rau.
Eu cand suflu nasul,sunt numai firisoare de sange; iar aseara mi-a curs sange din nas (nu mi-a mai curs de cand eram mica).
In rest , toate (aproape) bune... durerile dintre piciore, ma omoara 
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
25+ 
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
anaemi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramyy neata si de la mine ![]() azi mergem la eco si tot azi ar trebui sa fie gata si analiza finala la amniocenteza...speram sa fie totul ok. ![]() 21+![]() 2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :) |
Bafta multa!
...
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
25+ 
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
crisspy spune:
Rammy tinem pumnii si asteptam vesti 

Anaemi eu cred ca am facut o rinita de sarcina ca altfel nu imi explic...am dat acum comanda de filtru nou pentru aparatul salin pe care il am acasa, sper sa ma ajute. Oricum cred ca imi fac si o programare la ORL sa vedem ce se intampla ca eu nu rezist asa pana la sfarsit de august
.
Crisspy,
fericita de
Razvi si
18 sapt 
gogoshika10 spune:
Salutari si de la noi, fete frumoase!
Bafta mare, Ramyy! Tinem pumnii!
Felicitari tuturor celor cu vesti bune!
Suupeer sunt tricourile pentru burtici!
Nici noi nu am gasit pe aici.
Am intrat si noi sa va salutam scurt-asa sa nu ziceti ca v-am uitat. Va citim in fiecare zi,mai ales seara-dupa serviciu, dar nu suntem asa de "scriitori", ca pana recuperam toate paginile pe care le umpleti, suntem motaiti rau.
Va pupam si va dorim o saptamana frumoasa!
Cristina G.
21+
http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png
http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png
corry_28 spune:
Buna ziua, ma bag si eu la o ciocolata calda![]()
Ireth, nu ne-ai spus cum te mai simti!
Maribell, ai o fetita dulce dulce, si are niste geneee!
Sa-ti traiasca!
Anaemi, sa stii ca eu sunt de parere ca tot tu conduci!
De abia astept sa nasti, sa-mi spui si mie cum merg treburile pe la Filantropia.
Roberta, nu mai zici nimic?Cum te simti, stiu ca aveai problemute
Va imbratisez pe toate, si o saptamana minunata

Eu am fost sambata in Dragonul Rosu.
O multime de hainute pentru bebelusi
, si nu numai!
De la paturici, scutecele, pana la patuturi, caruturi, landouri, scoici!
Unele chiar sunt de calitate si mult mult mai ieftine!
Daca aveti timp si nervii necesari ( este mult de colindat) nu strica sa faci un drum pana acolo!
19+cu
si 
adra_bell spune:
Buna
Rammy, si eu am eco morfo de trim 2, azi dupa-amiaza. Ti-am trimis pm
Florina, mi-a trimis cineva cartile cu massai, prima din serie este intr-adevar fascinanta, nu prea bine scrisa dar este atat de exotica si de interesanta incat e pentru prima data cand am putut trece peste calitatea indoielnica a scrisului. Am citit-o si pe urmatoarea, Adio Africa, si este foarte slaba
Gogoshika, tricoul este obisnuit, ceva mai mare ca il cumparasem pentru sot, desenul este de burtici:)
Cory, fii-mea a primit multe lucrusoare luate de nasa ei din Dragon, si chiar f bune. Noi nu putem ajunge defel, am inteles ca numai dimineata gasesti vanzatori acolo
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
ramyy spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Buna Rammy, si eu am eco morfo de trim 2, azi dupa-amiaza. Ti-am trimis pm Florina, mi-a trimis cineva cartile cu massai, prima din serie este intr-adevar fascinanta, nu prea bine scrisa dar este atat de exotica si de interesanta incat e pentru prima data cand am putut trece peste calitatea indoielnica a scrisului. Am citit-o si pe urmatoarea, Adio Africa, si este foarte slaba Gogoshika, tricoul este obisnuit, ceva mai mare ca il cumparasem pentru sot, desenul este de burtici:) Cory, fii-mea a primit multe lucrusoare luate de nasa ei din Dragon, si chiar f bune. Noi nu putem ajunge defel, am inteles ca numai dimineata gasesti vanzatori acolo blog asteptandu-l pe Filip (august 2011) The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world |
barfa la eco
ti-am raspuns la pm,
mersi
21+
2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)
Arianna_M spune:
| citat din mesajul lui corry_28 Eu am fost sambata in Dragonul Rosu. O multime de hainute pentru bebelusi , si nu numai!De la paturici, scutecele, pana la patuturi, caruturi, landouri, scoici! Unele chiar sunt de calitate si mult mult mai ieftine! Daca aveti timp si nervii necesari ( este mult de colindat) nu strica sa faci un drum pana acolo! 19+cu si ![]() |
Neatza ,
ai cumparat ceva ?
ce preturi sunt ...asa de exemplu.
vreau si eu sa ajung

19 +
Arianna-Maria