Puiuti de Sept-Oct 2011 (28)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Gorgy te-am mai intrebat dar nu cred ca mi-ai raspuns. Tu in ce stadiu mai esti la proiectul bebe?

16+si mami de Razvan 7 anisori
Camady, scuze dar probabil nu am vazut mesajul de la tine...eu ce sa zic, inca nu stiu ce si cum, nici pana azi nu mi-a venit ciclu, si am facut test dar e negativ, in urama pierderii probabil ca m-am dereglat si mai rau... ca mie mi-a venit pe 4 ianuarie, apoi am ramas gravi si desi eram gravi mi-a mai curs ceva si in februarie pe 8 si apoi in martie am pierdut bebeul... si inca astept sa vad daca imi vine sau nu...deocamdata nici eu nu stiu ce se intampla

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:
citat din mesajul lui GORGY

Unboticutz bine ai venit draga mea, sarcina /nastere usoara si fara greturi
Zubi sper sa te faci bine, sa iti treaca raceala
Cat despre peste eu il ador, oricum ar fi facut, prajit sau la cuptor...mmmm...mi-ati facut pofta acum

rapid .. un test de sarcina.. ai pofte

16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
mi-am facut....si degeaba a iesit doar o linie mare si clara!

Mergi la inceput

Fetelor azi e ziua finutei mele,implineste 13 anisori si nu stiu ce cadou sa ii iau, poate ma sfatuiti voi chiar nu am nici o idee, e un copil cuminte,face atletism, invata toata ziua, nu isi face unghiile, nu se fardeaza ca alte fete de varsta ei, nu stiu ce sa va mai zic de ea...asta ca sa va faceti o idee
astept propunerile voastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Gorgy , vine si vremea ta, doar calm, liniste, rabdare si mult trebuie

11+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

GORGY sotul meu cand eram trista ca nu ramaneam insarcinata si ma temeam de ce e mai rau imi zicea ceva de genul sa nu fiu suparata, bebelutul nostru e pe vine doar ca e ocupa linia de productie cu sufletele de la Doamne Doamne , dar e si el acolo la coada. :) bebelicul tau a intrat din nou la rand la fabrica de sufletele a lui Doamne Doamne.

Lori 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Gorgy te-am mai intrebat dar nu cred ca mi-ai raspuns. Tu in ce stadiu mai esti la proiectul bebe?

16+si mami de Razvan 7 anisori
Camady, scuze dar probabil nu am vazut mesajul de la tine...eu ce sa zic, inca nu stiu ce si cum, nici pana azi nu mi-a venit ciclu, si am facut test dar e negativ, in urama pierderii probabil ca m-am dereglat si mai rau... ca mie mi-a venit pe 4 ianuarie, apoi am ramas gravi si desi eram gravi mi-a mai curs ceva si in februarie pe 8 si apoi in martie am pierdut bebeul... si inca astept sa vad daca imi vine sau nu...deocamdata nici eu nu stiu ce se intampla

Georgi

hai ca poate poate... tinem pumnii...

16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Fetele , eu intru scurt ca nu mai am cu ce sa ma laud...toate-s vechi si noua toate.

Mi-a mai trecut tristetea de dimineata ...acum e soare afara si incerc sa imi regasesc optimismul.

De gatit eu as opta pentru peste la cuptor cu sos de bulion ...e preferatul meu din toate mancarurile de peste (iar eu sunt nascuta la balta...le-am mancat pe toate care exista inclusiv celebrul bors de peste cu apa de Dunare).

Sa aveti pofta orice bunatati ati gati!

Oana 13+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!
Vai Oana cat de bun este borsul de peste, insa nu am mancat asa de bun decat acolo in Delta...si e f greu de ajuns ptr mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:

Fetelor azi e ziua finutei mele,implineste 13 anisori si nu stiu ce cadou sa ii iau, poate ma sfatuiti voi chiar nu am nici o idee, e un copil cuminte,face atletism, invata toata ziua, nu isi face unghiile, nu se fardeaza ca alte fete de varsta ei, nu stiu ce sa va mai zic de ea...asta ca sa va faceti o idee
astept propunerile voastre

Georgi

Chiar am vazut azi in librarie un fel de atlas mare cu corpul omenesc , gros facut foarte fain si ma gandeam ca atunci cand o sa fie copilul meu mai maricel mi-ar placea sa aiba asa ceva.

Oana 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Fetele , eu intru scurt ca nu mai am cu ce sa ma laud...toate-s vechi si noua toate.

Mi-a mai trecut tristetea de dimineata ...acum e soare afara si incerc sa imi regasesc optimismul.

De gatit eu as opta pentru peste la cuptor cu sos de bulion ...e preferatul meu din toate mancarurile de peste (iar eu sunt nascuta la balta...le-am mancat pe toate care exista inclusiv celebrul bors de peste cu apa de Dunare).

Sa aveti pofta orice bunatati ati gati!

Oana 13+
Vai Oana cat de bun este borsul de peste, insa nu am mancat asa de bun decat acolo in Delta...si e f greu de ajuns ptr mine

Georgi

sa vezi scrumbia la gratar cu lamaie

Oana 13+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

GORGY sotul meu cand eram trista ca nu ramaneam insarcinata si ma temeam de ce e mai rau imi zicea ceva de genul sa nu fiu suparata, bebelutul nostru e pe vine doar ca e ocupa linia de productie cu sufletele de la Doamne Doamne , dar e si el acolo la coada. :) bebelicul tau a intrat din nou la rand la fabrica de sufletele a lui Doamne Doamne.

Lori 18+

Lore, asa vreau si eu sa cred...ca e acolo undeva si ca o sa vina, foarte frumoasa povestioara ti-a spus sotul nu sunt supi acum...cat sunt asa ff ingrijorata ca practic nu stiu ce se intampla cu mine, cu corpul meu...

Mergi la inceput