Puiuti de Sept-Oct 2011 (28)
Raspunsuri - Pagina 7
camady spune:
Am vazut o burtica frumoasa la ancaCe slabuta esti..........sexy rau.
16+si mami de Razvan 7 anisori
ancaroro spune:
Da, ca e sarbatoare, Buna Vestire. Azi a aflat fecioara Maria ca va fi mama. Peste 9 luni, Craciunul
11+
Bijuteriile mele
ancaroro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camady Am vazut o burtica frumoasa la ancaCe slabuta esti..........sexy rau. 16+si mami de Razvan 7 anisori |
Camady , inca sunt slabuta. Mai am timp pana la vara sa pun pe mine. Mai ales ca eu nu am avut greturi, nu am dat jos nimic, doar am acumulat.
Si burtica ta e tare sexy, ai 5 saptamani inaintea mea si se contureaza tare frumos
11+
Bijuteriile mele
seidana spune:
citat din mesajul lui camady Azi se mananca peste............ 16+si mami de Razvan 7 anisori |
cui ii placeee... ce n-as da sa imi placa..
16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
loredanar spune:
in ziua de Buna Vestire a aflat nasa mea ca e insarcinata. :) si acum are o dulceata de fetita de 2 anisori in apropierea careia am avut ocazia sa stau inca de cand s-a nascut.
Lori 18+
GORGY spune:
Unboticutz bine ai venit draga mea, sarcina /nastere usoara si fara greturi
Zubi sper sa te faci bine, sa iti treaca raceala
Cat despre peste eu il ador, oricum ar fi facut, prajit sau la cuptor...mmmm...mi-ati facut pofta acum
seidana spune:
citat din mesajul lui GORGY Unboticutz bine ai venit draga mea, sarcina /nastere usoara si fara greturi Zubi sper sa te faci bine, sa iti treaca raceala Cat despre peste eu il ador, oricum ar fi facut, prajit sau la cuptor...mmmm...mi-ati facut pofta acum Georgi |
rapid .. un test de sarcina.. ai pofte
16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
oanaiasi spune:
Fetele , eu intru scurt ca nu mai am cu ce sa ma laud...toate-s vechi si noua toate.
Mi-a mai trecut tristetea de dimineata ...acum e soare afara si incerc sa imi regasesc optimismul.
De gatit eu as opta pentru peste la cuptor cu sos de bulion ...e preferatul meu din toate mancarurile de peste (iar eu sunt nascuta la balta...le-am mancat pe toate care exista inclusiv celebrul bors de peste cu apa de Dunare).
Sa aveti pofta orice bunatati ati gati!
Oana 13+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!
camady spune:
Gorgy te-am mai intrebat dar nu cred ca mi-ai raspuns. Tu in ce stadiu mai esti la proiectul bebe?
16+si mami de Razvan 7 anisori