Puiuti de Sept-Oct 2011 (28)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Seidana, am facut sapt asta chair spanac cu oo..acuma nu mais itu ce sa fac,vreau asa ceva rapid rapid si simplu ca nu am chef:(

Zubi, mami16+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui zubi

Seidana, am facut sapt asta chair spanac cu oo..acuma nu mais itu ce sa fac,vreau asa ceva rapid rapid si simplu ca nu am chef:(

Zubi, mami16+
minunea mea

o mazare ( mie numai alba imi place), cu oua sau carnaciori...

Piure cu sote de inimi si pipote

tocanita de cartofi

varza calita cu costita

CRed ca imi e foame

16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Citat:
citat din mesajul lui zubi

Zubi, mami16+
minunea mea

Fa niste cartofi frantuzesti la cuptor cu sunca si cu oua si cu cascaval!!!

17+ cu
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

vai fetelor ce festinuri descrieti voi !

Lori 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Ziua buna

Camady, interesanta remarca asta cu progesteronul secretat in cantitati mici asociat cu lipsa greturilor. Eu nu am avut greturi nici la prima sarcina, nici la a doua si, cu toata estea nu am avut nicio problema la prima si pana acum nici la a doua. Ba chiar la 6 luni jumate ( in a 7-a luna) faceam trasee la Piatra Craiului si daca ma simt tot atat de bine si tura asta... nu promit sa stau cumintica. Nu te contrazic deloc, probabil ca medicul tau are perfecta dreptate, ma gandeam doar care o fi cauza lipsei greturilor la mine. A nu se intelege, Doamne fereste! , ca te simt lipsa! sa vina cand le-oi chema eu

unboticutz, bun venit. Ma bucur ca nu sunt singura burtica de aici care inca alapteaza. Nu stiu ce sa spun legat de problemele pe care le intampini. Sper doar sa ie hotararea cea mai buna pentru familia ta. Pe mine, scurta mea experienta ca mamica, m-a invatat sa iau in seama instinctul meu. Sunt convinsa ca vei sti ce sa faci

Loredanar, asta cu saptamanile de sarcina si lunile e aiurea pentru ca sunt multe variante
Eu stiu asa: lunile impare au 5 sapt si lunile pare 4
Luna 1: sapt. 1, 2, 3, 4, 5
Luna 2: sapt. 6. 7. 8. 9
luna 3: sapt 10.11.12.13.14
luna 4: sapt 15.16.17.18
luna 5: sapt 19.20.21.22.23
luna 6: sapt 24.25.26.27
luna 7: sapt 28.29.30.31.32
luna 8: sapt 33.34.35.36
luna 9: sapt 37.38.39.40 ( 41.42)
Mai e si varianta www.baby2see.com/pregnancylength.html#weeks_into_months" target="_blank">asta de calcul

camady eu mai patesc asa cu pulsul, dar eu am o usoara tahicardie si , pe sarcina, ajunge pulsul in repaos la 110 ( de la 70-75 cat ar trebui sa fie normal la negravide). Nu cred ca e ingrijorator.

legat de cafea e singurul lucru la care nu am putut renunta si nici nu am incercat exact din cauza tensiunii mici. Dr mea mi-a spus sa nu renunt la cafea. O ceasca nu face rau sarcinii, dar lipsa ei imi poate face rau

Un boticut ai pus si tu site-ul ... da eu am vazut tarziu

zubi sper sa fie bune toate rezultatele si sa te tot bucuri. Cat despre raceala... sper sa treaca repede

gata, nici sa respir nu ma mai lasa

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Care mai de care cu poftele ei...

spaghete cu sos de rosii (desi de cand cu burtica nu le mai suport )

16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Eu tot pe chinezarii sunt setata. SI ieri aia am facut.
Adica orez fiert simplu, si piept de pui cu sos si cu legume

11+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Am vazut ca cineva a facut curatenie pe gmail. Cred ca si mesajele trimise ar trebui sterse, ca practic se repeta.
Ah, si am schimbat limba la google docs - era in germana

11+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

M-ati omorat acuma cu atatea idei,ca mi s-a facut o pofta de toate,vreau sa le gatesc pe toate acum

Zubi, mami16+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Azi se mananca peste............

16+si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput