Puiuti de Sept-Oct 2011 (28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Citat:
citat din mesajul lui GORGY

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Fetele , eu intru scurt ca nu mai am cu ce sa ma laud...toate-s vechi si noua toate.

Mi-a mai trecut tristetea de dimineata ...acum e soare afara si incerc sa imi regasesc optimismul.

De gatit eu as opta pentru peste la cuptor cu sos de bulion ...e preferatul meu din toate mancarurile de peste (iar eu sunt nascuta la balta...le-am mancat pe toate care exista inclusiv celebrul bors de peste cu apa de Dunare).

Sa aveti pofta orice bunatati ati gati!

Oana 13+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!
Vai Oana cat de bun este borsul de peste, insa nu am mancat asa de bun decat acolo in Delta...si e f greu de ajuns ptr mine

sa vezi scrumbia la gratar cu lamaie

Oana 13+
asta nu stiu cum e, chiar nu am mancat niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

E buna rau ...daca ai ocazia sa nu o ratezi !

Oana 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Eu am mancat cartofi prajiti Si daca tot se mananca azi peste eu am facut aseara prajit si am gutat si eu chiar daca era rece.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 17+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Georgy, dupa ce am pierdut eu sarcina, mi s-a dereglat un pic ciclul,vreo 2-3 luni cred...poate d'asta,stai linistita..in schimb, vara-mea a pierdut un bebe la vreo 8 sapt, iar apoi,dupa fix o luna,era insarcinata din nou,asa ca se poate

Zubi, mami16+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

zubi, sper ca te simti mai bine

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 17+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zubi

Georgy, dupa ce am pierdut eu sarcina, mi s-a dereglat un pic ciclul,vreo 2-3 luni cred...poate d'asta,stai linistita..in schimb, vara-mea a pierdut un bebe la vreo 8 sapt, iar apoi,dupa fix o luna,era insarcinata din nou,asa ca se poate

Zubi, mami16+
minunea mea

Pai si eu tot cam asa am pierdut sarcina...probabil ca mai dureaza ceva timp pana ma reglez...si asa eu nu aveam un ciclu regulat, insa pe de-o parte abia astept sa-mi vina ca sa stiu si eu ca ma reglez, mersi de incurajare

Mergi la inceput

Ma enervez cumplit acuma ...incerc sa pun un ticker la semnatura si nu imi iese de nici o culoare carnatul ala lung cu url. Cred ca imbatranesc si ma sclerozez

Oana 13+

Mergi la inceput

Fetelor va pupacesc, vb luni abia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Vai fetelor ce mancaruri alese si eu dau la rate de vreo cateva ore :((
si-am mancat doar un pic de piept de pui cu un cartof la cuptor. :((
Cu ce s-o hrani bebelul meu daca eu dau asa afara?
Sper ca vitaminele ce le iau sa ii fie de ajuns . Dragul de el

Nu stiu ce ma fac cu parul asta. Imi creste ca la maimute. Ieri am bagat lama, azi iar se vede crescut. Tre sa bag din nou ca dim merg la ginecolog. Si e un chin ca eu am doar cabina de dus si nu pot sta jos si ametesc ...
Mi-e frica sa ma duc la ceara, dupa cate ca am prob sa nu mai provoc altele ...
Cu crema chiar nus-o putea? Macar pe picioare?

12+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui May3

Vai fetelor ce mancaruri alese si eu dau la rate de vreo cateva ore :((
si-am mancat doar un pic de piept de pui cu un cartof la cuptor. :((
Cu ce s-o hrani bebelul meu daca eu dau asa afara?
Sper ca vitaminele ce le iau sa ii fie de ajuns . Dragul de el

Nu stiu ce ma fac cu parul asta. Imi creste ca la maimute. Ieri am bagat lama, azi iar se vede crescut. Tre sa bag din nou ca dim merg la ginecolog. Si e un chin ca eu am doar cabina de dus si nu pot sta jos si ametesc ...
Mi-e frica sa ma duc la ceara, dupa cate ca am prob sa nu mai provoc altele ...
Cu crema chiar nus-o putea? Macar pe picioare?

12+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

May , pune-te in fund la dus in cabina si ai sa reusesti ...asa din picioare cred si eu ca ametesti. E bine sa eviti crema epilatoare. Are f multe chimicale in ea ...si daca te duci la doctor rasa de 1 zi crezi ca e chiar asa mare tragedie? Ma refer la "dansa"..pana la urma a fost lasata cu par. Chelboasa nu mai are acelasi farmec.

Oana 13+

Mergi la inceput