Mar-Apr (190) Bravo Picky, Stefana, scrish!
Raspunsuri - Pagina 8
roxy_s spune:
deea noi i-am facut baie cu tot cu buric de la inceput.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
millie spune:
Pikiy felicitari!!! Bine ai venit pe lume Anna !!!
,duminica cand ami vine barbatul acasa se va soca un pic,in ultima vreme am fost vopsita saten f.deschis.A venit mami si a luat-o pe pitika,astazi ami fac de cap singura.Mi-am luat o doza de cola si o inghetata iar mai tarziu merg sa-mi iau o shaorma sau o pizza, afara este asa de frumos.La kg vad ca stagnez la 14,sper ca in viitoarele 2 saptamani sa nu pun prea multe.mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si
cu
35+ s
Amr 3 s
IONY_82 spune:
Fetelor va multumesc din suflet ptr urari
m-am emotionat
sunteti foarte dragute si atente

millie spune:
Lalely frumoasa burtica pictata,nu se vad kg .la tine.La mine se vad pe picioare 

mami de
cu
35+ s
Amr 3 s
roxy_s spune:
millie ce bine ca te rasfeti. 
n-am mai baut o cola....
roxy_s spune:
eu am spalat vasele si am facut putina curatenie, astept sa se trezeasca Anastasia s-o schimb, ii dau sa pape si la somnic amandoua. ca sunt cam obosita, ieri n-am dormit la pranz si trebuie sa recuperez.
cami tu ti-ai terminat cumparaturile?

ioanna16 spune:
hello ladies,
am intrat si eu sa dau buna dimineata la pranz...deh, am vazut ca e soare afara si m-am gandit sa profit ca nu bate nici vantul asa tare si deci am fost la o cafea...![]()
ieri nu am mai intrat, m-a chinuit o durere de spate constanta, ca la ciclu si parca sa zic ca si niste contractii, insa nedureroase...
m-am speriat nitel, am cazut in butoi, mi-am facut o gramada de ganduri negre ca vine bebe si e prea devreme; apoi mai adus aminte de antguess cu baitele calde si am facut si eu una si m-a mai lasat;
acum e mult mai bine;
acum vreau sa fiu si putin harnicuta, desi e sarbatoare mare si nu pot face multe, m-am gandit sa fac ceva bun de mancare...
vaz ca ati povestit ceva de aseara,am citit din urma, in discutiile despre bebei nu ma pot baga nici macar sa-mi dau cu presupusul pentru ca habar n-am... dar... am mai retinut si eu cate ceva![]()
Iony - la multi ani fericiti, plini de impliniri!

pisuc - tin pumnii pentru maine la eco, desi cred ca o sa mai apuc sa-ti spun pana atunci
anamira - bine ati ajuns acasa!
dorinutza - la multe lunici si multi anisori sanatosi si frumosi pentru bebicul tau!
irinuca
ma bucur ca s-a rezolvat situatia si ca vin ai tai; Doamne-Doamne are grija de toate!
picky - felicitari! bebe Anna sa fie sanatoasa, mancacioasa si sa va umplete sufletele si viata de bucurie!
strumph- un mare
sa nu mai fii in butoi, lasa-le in colo de vise urate, se mai intampla; sunt doar vise...
- foarte haios amr- ul tau
- daca te linisteste du-te la spital sa iti confirme ca Sophia este ok;inca un
si un buchet mare de
pentru o mamica frumoasa;
roxy - ma bucur de vestile bune, ca bebe e bine, a crescut bine si ca nu e nici o problema cu bubitele;
antguess - vad ca berbecuta inca nu da nici un semn; tin pumnii sa iasa capitolul asta![]()
atat pentru acum, ma duc la oalele mele ca m-am intins cam mult

va pup pe toate, mamici si burtici
34 +
AMR MAXIM 27 ZILE !!!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
millie spune:
Roxy te cred si prea curand nici nu o sa poti sa bei daca alaptezi
.
mami de
cu
35+ s
Amr 3 s
ioanna16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui millie Gata m-am vopsit,am vrut sa ma fac un saten mai inchis si am iesit cam neagra ,duminica cand ami vine barbatul acasa se va soca un pic,in ultima vreme am fost vopsita saten f.deschis.A venit mami si a luat-o pe pitika,astazi ami fac de cap singura.Mi-am luat o doza de cola si o inghetata iar mai tarziu merg sa-mi iau o shaorma sau o pizza, afara este asa de frumos.La kg vad ca stagnez la 14,sper ca in viitoarele 2 saptamani sa nu pun prea multe.mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 35+ s Amr 3 s |
sa-ti fie de bine mami si spor la facut de cap azi
34 +AMR MAXIM 27 ZILE !!!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
alina06st spune:
Piky, felicitari! Bebe Anna, bine ai venit!
Dorinut@. tin pumnii sa treaca icterul repede!
in S 36+ cu minune de
sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
AMR 3 saptamani