Mar-Apr (190) Bravo Picky, Stefana, scrish!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

luca va multumeste tuturor pentru aprecieri, spune ca sunteti foarte dragute

fetelor, eu momentan am o mare problema: in cateva ore, mi s-au triplat sanii si sunt ca piatra de tari, ma dor cumplit si cand ridic mainile! am incercat sa l pun pe bebe la san dar nu stie ce trebuie sa faca iar sfarcurile ma dor cumplit de rau de la pompa laptic iese cu pompa, doar ca simt ca ma rupe in 2 la fiecare miscare pe care o fac mi-am dat cu garmastan pe sfarcuri sa vad daca are vreun efect, dar altceva ce as putea sa fac?

Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

scrish, din ce am mai citit pe la fete, poti incerca un dush cu apa calduta si masaj sau niste comprese cu apa, insa nu mai stiu daca rece sau calda; parca mai scria una dintre fete, nu mai tin minte care , ca poti pune frunza de varza usor zdrobita si ca nu afecteaza deloc alaptatul.

34 +

AMR MAXIM 27 ZILE !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Buna dimineataaa!
Ia sa vedem daca imi aduc aminte tot ce voiam sa scriu...
In primul rand sa o felicit pe Stefana, ca n-am apucat aseara. Am citi ce ati scris, dar mi-era o leneeee...

Stefana, felicitari mami pentru bebeul grasunel. Refacere rapida!

Lauriciu si Scrish, bine ati ajuns acasa. Va doresc acomodare cat mai rapida!

Deea, Simona, imi pare rau ca sunteti asa obosite, dar cred ca nu mai aveti mult pana isi intra bebicii in program si scapati.

Pisuc, eu am luat chiloti din aia de la Auchan de la raionul cu cosmetice si alte chestii pt bebe. 5 bucati parca sunt in cutie... nu stiu daca chiar sunt de folos, sau daca o sa fiu eu multumita de ei, asa ca mi-am luat si 3 perechi de bumbac din aia ieftini.
Vezi ca am vazut acum pe realitatea o coada de 1500 de persoane la H&M. Sa te duci mai pe seara...

Cami, tu mai reuseai sa te apleci?? Esti tare!. Eu nu ma mai incalt singura de vreo luna si ceva... Doar asezata pe scaun cu diverse scheme de yoga mai reusesc singura. Noroc ca s-a incalzit si am trecut la adidasi pe care ii incalt fara sa ma aplec si fara sa ma inchei la ei

Ailed, imi dai o veste buna cu cafeluta. EU tare as mai bea din cand in cand o juma de cescuta de capucino, sau 3 in 1. Daca zici ca dr ti-a dat voie si ai verificat, inseamna ca e ok.

Fetelor, pe la noi se gasesc pungi din astea parfumate pt pampers? Ma gandesc sa ma uit pe acolo pe la raionul de pungi in hypermarketuri...

Iony, la multi ani, mamica fericita!

in S 36+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 3 saptamani

ma i bine o cafea cu lapte , nu mai baga toate chimicalele din 3in 1 sau capucino la plic... asta daca nu ai expresor....si il faci pe bune

mami de printesa de 7 ani Maria-Daniela si dodoloatza frumoasa Andra-Simona si cu un ingeras la Doamne-Doamne din 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Lavi este cea mai norocoasa..ea este la fel ca inainte..dar si cate eforturi a facut.Bine ca BB a fost ok!!!

Lavi dieta afecteaza alaptatul???Si eu as vrea sa mananc cumva altfel dupa ce nasc...dar zic acum,sa ma vad atunci cum voi fi!

36+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 4 saptamani!!!!

lasa burtik ca si tu o sa fi o mamica olalaaaa
de alaptat nu stiu sa iti spun...dar zic eu, ca s toate celelalte, depinde de la organsm la organism...ute de ex la mada....ea nu prea papa asa mult s are la laptic....

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Ioana cand te mai doare ia no spa,nu trebuie sa te ingrijorezi am avut si eu astfel de dureri dar acum au trecut.Spor la bucatareala

Deea spui ca ai scapat de 10 kg ,super .Ce bine ar fi sa vin si eu acasa cu -10 .Tot asa am procedat si eu ,am pus cumpresa sterila si spirt pe buric doar ca eu am diluat spirtul cu putina apa,nu am avut probleme de loc la Timeea

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 35+ s
Amr 3 s

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxanda80

buna fetelor.ce mai faceti?
felicitari proaspetelor mamici(nu nominalizez caci,cu rusine trebuie sa recunosc ca nu am apucat sa citesc nimic de la cap.183).
eu sunt super obosita.bb are colici si ziua si noaptea plange.cand plange bb,bineinteles ca plange si stefanut,si e si f gelos.am momente cand simt ca nu mai pot si plang si eu cu ei.dar ata ete,va trece si perioada asta grea.stefanut inca nu s-a apropiat de bb de cand am venit acasa.as avea si eu cateva intrebari,ca aici chiar nu am cu cine sa vb.(doar cu moasa o data pe sapt,in rest.......).
i-am dat infacol 2 zile dar nici o ameliorare.oare trebuia sa continui?
de cateva zile ii sangereaza buricutul(nu a cazut inca)si miroase destul de urat.am fost la moasa si l-a curatat cu alcool(cica nu-i nimic,dar parca azi e mai rau)am din tara baneocin pudra,oare sa-l folosesc?cam de cate ori pe zi?bb-yasmi parca a avut treaba cu buricutul lui bb.multumesc.

mami de baietel si39+

daaa continua cu infacol....macar o sapt ...daca nu mai incearca altceva.
la buric a curs si la noi sange dupa ce a picat. trebuie curatat bine , dar bine cu compresa sterila si cu alcool medicinal (spirt). eu doar atat am facut.s a vindecat de tot pe la 2 sapt,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Lalely eu auzeam la prietene ca daca nu mananci nu ai laptesi ca lor li s-a intamplat si nu credeam. Ei eu de cand am nascut am tot poftit la dulce (am auzit ca e ceva normal dupa nastere) si tot rontaiam biscuiti, tb sa bag ceva in gura. Intr-o zi m-am enervat cu kg si am mancat f putin si seara mai mult fructe. Ce crezi nu am avut lapte aproape deloc in noaptea aia!! A sarit mama si sotul pe mine ca sunt nebuna si infometez copilul . Of course ca am inceput sa mananc dar am mai renuntat la dulciuri si incerc sa manac 3 mese (dr mi-a zis si 2 gustari) si sa mananc in fiecare zi carne.

Si eu imio doresc sa mai slabesc macar 5kg ca pe 7 Mai avem botezul si am 2 rochii noi in care vreau sa intru!!

Aa ce e mai frustrant ca nu mai intru in hainele dinainte de sarcina..acum umblu numai in colanti si camasi mai lungi si cu cizmulite mai inalte...deh sa par si eu mai slaba

------------------------------------------------------------------------------------------
Mami fericita de Edutu - Eduard Gabriel- 25.02.2011

Ana-Maria

iubita mea, papa putin si des 3 mese + 2 gustari, fara multa paine, cartofi, paste, multe derivate lactate degresate, fara dulciuri concentrate, niste fructe, apa multa si ceai de laptat...si incearca sa faci miscare macar cu picioarele ( gimnastica)

mami de printesa de 7 ani Maria-Daniela si dodoloatza frumoasa Andra-Simona si cu un ingeras la Doamne-Doamne din 2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui antguess

buna dimineata acu la pranz:)))

m-am trezit si eu pe la 10:30 dar am stat la cafea cu barbatu pt ca a inceput munca mai tarziu...
am mancagt o fasole si acu intru la scris:0

pisucmic- eu am primit un fas din acela de scos din spital dar nici nu m-am deranjat sa-l spal si sa il pregatesc pt ca am avut o presimtire ca o sa fie frumos afara
am primit in schimb de la sora-mea din elv un costumas...plusat...pantalonasi, bluzita cu nasturi, caciulita si sosetele lungi....in ala o sa scot fata din spital plus o paturica ....oricum in fas nu stiu cum as fi reusit sa o pun in scoica in masina asa ca..acel costum e perfect

fetele am tot vazut ca multe mamici nu scot copilul decat dupa 10 zile din casa...de ce? eu vreau sa o scot imediat....in alte tari asa se face.....o fi rau?

AMR: PUTIN
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a

eu am scos-o din ziua 9-a nu de alta dar din a 7-a dea abia ne-a dat drumul din spital..., si pediatra mi-a zis ca sunt eu prea obosita sa ies cu carutzul... asa ca o scot in balcon ( nu e inchis) si stam cat o tin bratele pe mami, poti sa o scoti cand vrei tu , mai ales daca nu ploua si nu bate vantul...

Mergi la inceput

noi am facut o pauza de la plimbari....sa papam....bb laptic iar pt noi am gatit papricas de pui cu muratur si apoi am cumparat tiramisuu

lalely, ffff frumoasa burtik si graviduta!!!

strumf, , lasa mami fata sa vina cand e ea pregatita.... hai nu fi supi...

anamira...ce comoara ai tu acolo!!!

roxy, bravo pt grasunica ta!! diseara il cantaresc si eu....cred ca ne apropiem de 5 kg... si luni mergem la control. da roxy e suficienta o caciulita. si cand l am scos la 2-3 grade tot asa a fost.

stefy....scumpica si comoara ta!!! hai intra sa ne mai spui de voi..

iar pt mamici, vedet ca mai este si ceaiul ALINAN impotriva colicilor. noi pt gaze am luat sa alternam cu infacolul, un produs mai natural, GRIPE BABY WATER . ufff sa mai treaca 0 luna jumate sa termin cu siropurle astea....cu fiertul apei...apoi cu sterilizatul...

Mergi la inceput

am citit un articol in care spune ca nu cant de mancare inflenteaza cant de lapte ci cea de lichide...beti feteloe, beti..., stiu ca foamea e mare... la mine e de lup si ma abtin ca-mi fac rau daca mananc cat as vrea eu.... eu am avenit cu -8 din spital...si stagnez, intru in hainele de dinainte mai putin in pantalonii f stramti pe burta ca nu s-a retreas uterul , lochiile s-au oprit acum 2 zile, asa a fost si la a doua ceza... si ciclu mi-a venit in 1 luna dupa ambele ceza.. cu tot cu alaptat...

Mergi la inceput