Mar-Apr (190) Bravo Picky, Stefana, scrish!
Raspunsuri - Pagina 7
Deea99 spune:
FELICITARI PICKY!!!!!

haideti fetele care urmati

spuneti le puiutilor ca-i ff frumos afara sa scoata nasucurile
Pisuc un combinezon pufos si subtire iti trebuie....eu dupa ce m-am stresat pt ca nu gaseam .....nu l-am folosit decat atunci cand am scos-o din spital
cand am iesit cate 5-10 minute am infasurat-o in paturica si miercuri la spital am imbracat-o in jeansi , botosei si un hanorac![]()
roxy_s spune:
bravo picky, refacere usoara si bebe papacios
lauriciu bine ai venit acasa

fetelor noi am sters buricul doar cu spirt, atat. nu am dat cu nimic altceva si a cazut repede si s-a vindecat foarte frumos.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
lalely07 spune:
BRAVO PICKY!!!!!
REFACERE USOARA SI BEBE CUMINTE!!![pup]

36+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
AMR 4 saptamani!!!!
Deea99 spune:
FELICITARI PICKY!!!!!

haideti fetele care urmati

spuneti le puiutilor ca-i ff frumos afara sa scoata nasucurile
Pisuc un combinezon pufos si subtire iti trebuie....eu dupa ce m-am stresat pt ca nu gaseam .....nu l-am folosit decat atunci cand am scos-o din spital
cand am iesit cate 5-10 minute am infasurat-o in paturica si miercuri la spital am imbracat-o in jeansi , botosei si un hanorac![]()
Roxy bun statul...lasa mami de ce zici ca nu esti experta...toate cele care mai avem un copil am fost ca voi...si acum de ce nu te-as lua in seama
ma bucur ca esti multumita de cum a crescut anastasia si ca bubitele nu sunt dermatita
crema de care iti ziceam ieri se numeste emoliun
roxy_s spune:
antguess sa foloseasca bebelina sanatoasa toate lucrusoarele frumoase

strumphitza hai ca mai ai putin si tu si iti vezi bebelina dulce. sunt normale visele astea acum, te tot gandesti la una, la alta...de aia.

roxy_s spune:
lalely ce burticuta frumoasa
nu stiu ce tot te plangi tu de kg, arati asa bine, nu se vad deloc kg alea multe de care zici tu

strumphitza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui antguess stumphito....foarte tare amr-ul tau ....dar eu as pune...sophie knows:)) AMR: PUTIN Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a |
da da , ea stie cel mai bine, vad ca de dimineata are de gand sa ma puna pe jar, nu misca deloc... aseara in pat inainte de culcare facea valuri valuri... off off... mai mai

_
Mind the Bump!
40+
Sophia Nicole
AMR: God Knows!!!
roxy_s spune:
deea mi-a dat doctorita o crema sa-i iau si sa o dau dar nu inteleg ce scrie aici![]()
![]()
parca scrie asa Methylpred....si se termina cu olom si mai are inca un cuvant. denumirea este din 2 cuvinte. va dati seama cam ce-ar fi?![]()
![]()
Deea99 spune:
ce ciudat s-a dus mesajul meu....fractionat..nu inteleg de ce
hai sa va zic si eu de kg....am venit din spital cu -10kgnici in sarcina nu am luat atatea
dar nu arat bine desi incap in hainele de dinainte....
as vrea sa mai dau jos 5-7kg...sa trec sub 55kg ....dar vad ca acum stagnez
am zis sa imi cumpar tinctura de papadie si sa iau din asta..poate ma masi ajuta![]()
de mancat nu manac...tot ca in sarcina ciugulesc....dar ce ciugulesc o fac cu paine alba....i-am dat de gust si asa buna mi se pare
scuze ..intreba cineva de buricut
in spital mi-a zis sters cu betadina pus baneocin pudra
cand a venit pediatra a luat o compresa sterila a pus spirt pe ea..a infasurat buricul si a lasat-o acolo....asa mi-a zis sa fac si eu, desi eram cam sceptica la spirt....ei in 3 zile buricul cazuse si unde era rosu si cam umflat asa frumos s-a uscat si fara pic de infectie sau roseata....
a zis ca spirtul usuca cel mai bune si repede
imi zisese ca pot sa-i fac si baie la fata ca sugur nu o sa se infecteze...dar eu acest sfat nu l-am aplicat...am asteptat sa ii cad buricul
roxy_s spune:
dorinut eu stiu ca nu-i adevarata faza cu mancatul si laptele. am citit ca n-are nici o legatura una cu alta. daca este sa ai lapte, ai. acum nu stiu daca este sau nu asa. bine este sa mananci, normal.

Evelinne luna a 9 a