Mar-Apr (190) Bravo Picky, Stefana, scrish!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Felicitari Picky!!! Bun venit pe lume bebe Anna!!!

_
Mind the Bump!40+ Sophia Nicole

AMR: God Knows!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

stumphito....foarte tare amr-ul tau ....dar eu as pune...sophie knows:))

AMR: PUTIN
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burticute si mamicute

am venit si noi de la pediatra si suntem foarte bine, avem 4040 gr. pediatra a zis ca a crescut foarte bine, mai ales ca este alaptata exclusiv. in rest toate bune la consult, ne bucuram
de iritatii a zis ca sunt normale si ne-a dat o cremuta pentru ele. oricum, de ieri dupa masa parca nu se mai vedeau asa tare, s-au mai trecut putin.
de mucisori la fel, a zis ca este normal sa mai aibe si muci ca doar este si ea om, se mai curata narile, mai ies muci.
giuliaa mucii sunt consistenta mai solida dar nu uscati , cremosi sa zic asa scuzati descrierea.

anaxena da, laptele asta praf stii ce bun este? il mananci super

scrish ti-am vazut comoara, este superb puiutul, frumos tare

simona daca era dermatita trebuia sa fie iritatii pe tot coprul, nu doar pe fatuca.
eu gata, am scapat de lohii. deci au tinut 4 saptamani din care 2 asa pic, pic o zi da, una nu. bine ca am scapat, in sfarsit dar eu nu fac pana la controlul de 6 saptamani. nici nu-i recomandat, ce-i atata graba, avem timp dupa aia.

ama sunt foarte normale starile de nervozitate,acum cred ca a intervenit si nerabdarea sa nasti odata

strumphitza la cat te plimbi cred ca si tu o sa nasti foarte usor. chiar sunt curioasa cum o sa nasti. oricum, miscarea ajuta foarte mult

bb_yasmi si eu o sa-i dau doar o caciulita afara,nu cred ca are nimic.

mandreeac este cam scump Colief.
eu ii dau inapoi Sab simplex, vad ca are efect mult mai mare decat Infacolul. ala parca mai rau ii facea, mai tare se indoia si plangea. de la asta vad ca sta asa linistita. trebuie sa incep si cu ceaiul.

leeloo se apropie marele eveniment. ce putin mai ai

miki trebuie sa incerci sa te odihnesti. du-l pe Vlad la parinti, fa ceva ca este tare rau daca esti obosita tot timpul. eu o zi daca nu dorm la pranz deja simt a doua zi. asa ca incerc sa dorm zilnic minim 2 ore. las si treaba si tot si dorm. le fac eu dupa aia.

iony LA MULTI ANI! sa fi sanatoasa si sa te bucuri de mica printesica

toate fetele.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Strumfy..mama..pai ma vait pt ca am un cantar realist care imi arata cat am luat!!!Si poate asa iti par tie in poze dar fata de cum eram inainte...sunt mareeeee!!
Dar nu ma mai vait..nu stiu daca ai vazut..ma interesez ce sa fac dupa...macar sa arat rezonabil ca la greutatea mea initiala este greu sa mai ajung!!!

Pictura=Mazgalitura...asa stie sotul meu sa deseneze..mai bine il chemam pe pustiul de la 2..ca el sigur daca este la gradi stie sa deseneze mai bine......sotiorul este neidemanatic,dar si-a dat toata silinta!!!

36+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 4 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

yasmi , anna tot nan papa...90-120 la masa...120 doar ff rar....cand plange rau dupa ce papa ii mai fac un 30ml...eu i-am dat din prima 90 ml cum scria pe cutie...apoi am aflat de la viss si de la voi ca trebuia sa cresc treptat cantitatea....dar oricum fimea a baut tot...e fomista rau..ii trag bibe din guritza la final si ramane ff suparata ca nu mai are....nici nu stu ce sa fac sa ii cresc cantitatea la 120 ml sau sa o mai las asa pana luni

Dorinutza imi pare rau sa aflu ca si tu ai avut o refacere mai greoaie dupa ceza
si acum te mai chinuie si bb cu somnul....daca-l pui in landou nu doarme mai bine?daca-l pui in pat , la cat sunt de smecheri o sa se invete cu voi ....la stefy asa am facut si la 8 l am desfiintzat patutul

Scrisgh ininte saa te mulgi pune dusul cald pe sani....am obs la mine, la sanul stang care cred ca avea canale infundate ca reuseam sa ma mulg mult mai usor si fara durri mari

Mergi la inceput

pisuc cel mai bine ia-ti chiloti din aceea de bumbac la set. eu asa am avut si au fost tare buni, moi. si nici nu i-am patat. am inteles ca aia de unica folosinta sunt niste porcarii.

Mergi la inceput

deea caca este normal asa cu bobite, asa trebuie sa fie.
na, ca vorbea experta din mine, ce le mai stiu eu pe toate acum
eu zic sa-i dai puiutei laptic cat vrea ea, chiar si 120 ml daca atata vrea. si ziua mananca tot asa la 4 ore sau numai noaptea? a mea cateodata vrea si la 2 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Strumphy eu am si facut ordine in galeria mea, am sters pozele vechi si am pus si ceva poze noi - cu burta saptamana trecuta, cu cercelusii Nataliei si ultimul eco (la 33 de saptamani) in care am vazut mutrita la gombotica :)

38+ Natalia

AMR 9 zile :)

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

anamira bine ati venit acasa. ma bucur ca sunteti bine si bebelina papa bine.
sa stii ca nu ti-am mai trimis mesaj atunci ca mi-era sa nu te deranjez

Mergi la inceput

dorinut sa stii ca si a mea sughite....ca in burtica, la fel de mult. sper sa fie bine puiutul si sa treaca icterul de tot

Mergi la inceput