Mar-Apr (190) Bravo Picky, Stefana, scrish!
Raspunsuri - Pagina 12
alina.n spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
exista si siropel ALINAN pt colici.. mami de 2 prichindei |
Siropul asta are ID-ul meu
Miki cum mai sunteti?Ce nazbatii mai face Vlad?

miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxanda80 bb-yasmi,oare as putea alterna si eu infacolul cu bonnisan,ca nu am gripe water.mi-au trimis din tara infacol,bonnisan si coli-b de la erba vita.aici nu au decat un singur fel de picaturi pt colici.le-am incercat si pe alea dar parca se inrautateste situatia pe zi ce trece.stefanut nu a avut colici in schimb facea intoleranta la lp,iar medicii si-au dat seama abia pe la 4 luni cand au vazut ca presupusii colici nu mai treceau. alina.n avem si noi ceai babycalm dar contine chimion si asta constipa.el oricum e putin constipat de la lp. strumphitza s-a apropiat si ziua cea mare.la mine,la prima nastere,desi era in concentratie mai mare,laughing gas-ul nu a prea functionat din pricina instructajului prost,deci nu am stiut cum sa-l folosesc.mai am o intrebare(deocamdata)mamicile care au bebelusii pe lp,ce cantitate de laptic consumau la 7-8 zile? aaa va multumesc tuturor pt raspunsuri.imi prind f bine. ![]() mami de baietel si 39+ |
dar daca o fi ca fratiorul ? adica sa nu aiba si el intoleranta asta..nu stiu, zic si eu..

bb_yasmi spune:
alina.n sa aveti o zi linistita 

si eu raman singura cu e dn 7-18 apr..doar ca fetta e la grad pana la 17..
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan
alina.n spune:
alina acest ceiut se face 1plic+100ml apa fiarta si se da pe parcursul zilei intre mese. Eu uneori i-l dau cu lp adica fac lp cu acest ceai (atunci cand trebuie sa fac lp-o data la cateva zile cand nu imi ajunge lapticul meu)
simonacip spune:
lavi
mami. Acum am venit de afara, am stat mai bine de 2 ore...cu tot vantul...i-am pus o paturica peste carut ca nu aveam folia aceea de vant /ploaie la mine...
Menta nu constipa, e reglator al tranzitului...deci nu-i probl pt cine vrea sa foloseasca...
Dorinutza, ma bucur ca ne-ai scris. Doamne Ajuta sa treaca icterula sta pacatos...Cu kgmele...eu am 7 in plus, am mai dat unul jos...dar tare greu mergedatul asta jos...ofof
Lalely, numai burtica si sanii de tine...deci nu-ti face griji, acolo sunt kgmele tale!
Ailed, deea, cat va invidiez ...auzi tu sa vii cu mai putine kgme decat inainte ...Voiam si eu asa....
Scrish, e superb Lucutza...dar si mie mi se pare ca seamana mai mult cu sotul decat cu tine...Oricum sunteti o familie frumaosa frumoasa. Sper sa te refaci complet si insista cu pusul lui bb la san!! sau mulge-te dc nu poate trage, oricum nu lasa sanii asa.
Picky, Anamira, ma bucur de vesti, adaptare usoara amandurora si intrati mai des pe la noi!
Strumpfi, te tine fie-ta in suspans...Dar si cand o veniiiii....
Antguess, hai ca o sa te ia si pe tine prin surprindere Eveline...cand nu te astepti!
alina.n spune:
lavi pai e mare lucru ca e la gradi pana la 17, noi dupa 3 ani servim gradi
pana atunci peste 2 sapt facem 2 ani

bb_yasmi spune:
simo,
e mai relax acum cu plmbari afara. la 4 iesimm si noi dn nou. la noi cu landou nu ajunge vantul..e baricadat tot..
si pe noi menta ne constipa...deci depinde....eu stiu ca musetelul e cel mai bun pt asta.
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan
alina.n spune:
Simo si noi stam pe afara app cate 2h, eu am obs ca daca ies cu el mai pe dupamasa il oboseste aerul si noaptea doarme bine.
Cu kg lasa mami nu te necaji in primul rand tu arati super si nici nu se vad, iar de dat jos le vei da treptat,asa e si bine.Nici eu nu am dat jos totul odata ci pe rand si fara nici un regim.Probabil alaptatul m-a ajutat.
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n [quote]citat din mesajul lui miki1979 Siropul asta are ID-ul meu Miki cum mai sunteti?Ce nazbatii mai face Vlad? ![]() mami de Naty (10.04.2009) si Alex (1.02.2011) |
eu cam in butoi..ma supara vlad ceva de groaza si ma supara si situatia ca eu pe de o parte il cert si pedepsesc iar soacra ii face toate mofturile si o suceste cum vrea el..nu se alege nimic in final ca normal ca nu mai pricepe nici el nimic..azi vlad a ridicat palma sa dea in mine
un lucru mi-am dat seama dupa saptamana asta..TREBUIE sa raman singura cu ei..nu stiu si nici nu-mi pot imagina cum ma voi descurca..dar altfel se alege praful..oi vedea la fata locului, mi se pare aproape imposibil in acest moment, dar e singura modalitate sa pot sa-mi cresc copii cum vreau eu..
acum sunt ca un butoi cu pulbere, stau sa explodez
of, trebuie sa gasesc o solutie sa merg singura cu amandoi in parc..mamici cu mai multi bebici, ati folosit vreuna dispozitiv din acela de atasat la carut pt bebe mai mare ?
alina.n spune:
off miki nu te mai necaji, asa e cand mai intervine altcineva in educatia copiilor, noi de cand o mai lasam ne naty cu socrii sunt clar modificari , dar solutia nu este sa elimini ajutorul ci sa le explici socrilor ce urmaresti tu sa faci si cum trebuie sa se comporte si ei pentru a te ajuta in atingerea scopului.
eu asa fac pt ca ei ma ajuta si nu au de unde sa stie cum si ce e bine pentru copil ma bine decat noi
eu nu am iesit singura cu ambii copii,nu as avea cum caci naty nu are stare pe afara iar alex daca nu-l plimb cu carutul face ochii mari
, poate o solutie ar fi sa-l iau pe el in port-bb dar inca nu am incercat

39+
Naty (10.04.2009) si
Alex (1.02.2011)