Mar-Apr (190) Bravo Picky, Stefana, scrish!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

da ama. au trebuit ambele, pt decontul de cas.

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

buna fetele, m-a rugat Picky sa va transmit saluutari, a nascut acum nici o ora, pe bebe Anna, 3260 gr....sunt bine amandoua. va transmite pupici

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Felicitari Picky!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanda80 spune:

bb-yasmi,oare as putea alterna si eu infacolul cu bonnisan,ca nu am gripe water.mi-au trimis din tara infacol,bonnisan si coli-b de la erba vita.aici nu au decat un singur fel de picaturi pt colici.le-am incercat si pe alea dar parca se inrautateste situatia pe zi ce trece.stefanut nu a avut colici in schimb facea intoleranta la lp,iar medicii si-au dat seama abia pe la 4 luni cand au vazut ca presupusii colici nu mai treceau.
alina.n avem si noi ceai babycalm dar contine chimion si asta constipa.el oricum e putin constipat de la lp.
strumphitza s-a apropiat si ziua cea mare.la mine,la prima nastere,desi era in concentratie mai mare,laughing gas-ul nu a prea functionat din pricina instructajului prost,deci nu am stiut cum sa-l folosesc.mai am o intrebare(deocamdata)mamicile care au bebelusii pe lp,ce cantitate de laptic consumau la 7-8 zile?
aaa va multumesc tuturor pt raspunsuri.imi prind f bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxanda, eu i-am dat de vreo2-3 sapt infacol..acum facem o pauza si ii dau gripe b w apoi mai vedem, mai incearca cu infacol.
pp ca menta din baby calm il constipa. incearca dsa ii dai doar ceai de musetel. sau alinan...contne musetel+anason.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

ioana- ma bucur ca te-a ajutat baia calda....mie imi face un mare pustiu de bine de fiecare data

millie- ce te mai rasfeti...si eu beau cola acu

alied- sa stii ca eu ma gandesc sa ies cu ea din primele zile afara....chiar daca o iau in brate ( stau la 2 si nu am lift, poate mi-e greu cu carutul) oricum cateva minute de doua ori pe zi tot cobor eu cu ea....

Eu acum am trebaluit un pic, mi-am sters mobila din bucatarie ca se umple de dare tot timpul si ma scoate din sarite, am bagat ceva la spalat, am dat cu aspiratorul si am spalat pe jos....acu am niste contractii de toata frumusetea dar daca ma odihnesc un pic poate trec pt ca mi-ar placea sa ies un pic la plimbare dupa ce scot rufele din masina .....sa VEDEM

AMR: PUTIN
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

picky, felicitari si refacere usoara bine ai venit bebe Anna, frumoasa zi ti-ai ales sa te intalnesti cu mami

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

luca va multumeste tuturor pentru aprecieri, spune ca sunteti foarte dragute

fetelor, eu momentan am o mare problema: in cateva ore, mi s-au triplat sanii si sunt ca piatra de tari, ma dor cumplit si cand ridic mainile! am incercat sa l pun pe bebe la san dar nu stie ce trebuie sa faca iar sfarcurile ma dor cumplit de rau de la pompa laptic iese cu pompa, doar ca simt ca ma rupe in 2 la fiecare miscare pe care o fac mi-am dat cu garmastan pe sfarcuri sa vad daca are vreun efect, dar altceva ce as putea sa fac?

Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)

un dus cald si sub dus faci masaj..dupa care muls bine pana golesti eventual sau pana sunt suficient de moi sa poata bebe sa suga..dar daca e inca micut si nu stie sa traga bine..tot pompa e salvarea..momentan
sa nu stai cu ei tari ca poti da in alte probleme..
bucura-te ca a venit lapticul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Alina.n, cum ii dai ceiutul baby calm lui Alex?

in S 36+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

roxanda ceaiul contine si musetel care ajuta in caz de constipatie, tu l-ai incercat deja? Pe Alex de ex ceaiul il ajuta sa scoata ff repede gazele si pe gurita si pe fundulet, chiar si sa faca kk il ajuta.

lavi eu azi am fost cu ambii copii singurica, acum dorm amandoi dar se vor trezi in curand si sa vezi distractie,in rest suntem bine

scrishce ai tu se cheama furia laptelui, va trece in cateva zile odata cu detensionarea sanilor.Trebuie sa il pui ff des pe bb la san/sau sa mulgi daca nu suge pt a desfunda si goli sanii.Inainte de muls faci dus cu apa calda,masaj circular,poti pune frunze de varza zdrobite,si mai poti tine o sticla de jumate litru cu apa fierbinte pe sani. Cam asta am facut eu.In 304zile a trecut.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

iar pt mamici, vedet ca mai este si ceaiul ALINAN impotriva colicilor. noi pt gaze am luat sa alternam cu infacolul, un produs mai natural, GRIPE BABY WATER . ufff sa mai treaca 0 luna jumate sa termin cu siropurle astea....cu fiertul apei...apoi cu sterilizatul...

exista si siropel ALINAN pt colici..

Mergi la inceput