Mar-Apr (190) Bravo Picky, Stefana, scrish!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Antquess sa-ti fie de bine.Cum sa prezentat bb dupa cola? a mea a facut niste tumbe de am crezut ca iese prin burtica

Mai eu cred ca bb face misto de tine ,parca vad ca ajungi la 40s
Eu m-am dilit de tot,la 36+ bb e la termen sau la 37+?

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 35+ s
Amr 3 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

millie....fi-mea nu a facut mare lucru dupa cola...mai da cate una asa in lene....dar nimic deosebit....in schimb seara imi rupe burta, vaginul...etc etc etc

cred ca face mare misto de mine...o sa o tin ca elefanti...2 ani:))
la termen esti la 37 de saptamani incheiate...

simonacip- asa sa te auda Doamne DOamne....sa ma surprinda Evelinne si daca se poate...sa o faca azi :)) sa o smotoceasca si mama ei un pic ca nu mai poate dupa ea

AMR: PUTIN
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua burtici si mamici!!!

Am fost si am facut ultima analiza si apoi la cumparaturi pt bebe si pt ziua mamei...Sunt super obosita ca sunt treaza de la 6 si doar ce am ajuns acasa ...deci, am intrat pt a o felicita pe Yoni.

Yoni, multa sanatate, fericire si iubire iti doresc!!! La multi ani fericiti!!!

Va pup pe toate !!!....revin dupa un somn mic

Ally , Eduard 39+ sapt bebe

AMR 7 zile MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanda80 spune:

alina,nu am incercat ceiutul pt.ca am citit undeva,pe net cred ca chimionul constipa si menta bineinteles.dar il voi incerca.cred ca il voi combina cu ceai de musetel(sa fie in cantit mai mare)
miki,nu cred ca e intoleranta de data asta.acum bb tipa de durere,se inroseste tot si isi freaca piciorusele.atunci era doar o foiala,si o tentativa de plans dar suficient sa ne faca sa-l purtam in brate toata noaptea.si oricum nu am alta alternativa aici.nu au decat lp nan,deci nu pot sa fac alta alegere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Citat:
citat din mesajul lui millie

Antquess sa-ti fie de bine.Cum sa prezentat bb dupa cola? a mea a facut niste tumbe de am crezut ca iese prin burtica
Mai eu cred ca bb face misto de tine ,parca vad ca ajungi la 40s
Eu m-am dilit de tot,la 36+ bb e la termen sau la 37+?

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 35+ s
Amr 3 s

Eu intelesesem ca de la 36+ bebe nu mai e considerat prematur, ca la 36+ se intra in luna 9. Sigur, e bine sa ai cel putin o sapt din luna 9 incheiata. Dar nu garantez ca ce am inteles eu e si corect , ca de cand sunt gravi am devenit si cam batuta in cap . Sper sa-mi revin dupa ce nasc si din punctul asta de vedere.

in S 36+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

fetele...
eu maine ma duc la dr de la ilfov....ca eu am mers la 2 medici in paralel..
cand am fost in noaptea aia la municipal..mi-au facut eco dar mi-a zis ca nu poa sa imi zica ce greutate are evelinne asa ca ma duc maine la cea de la ilfov sa imi zica ea..ideea e ca daca ma cauta la col si-l vede deschis eu cred ca o sa vrea sa ma nasca....ahh si sunt atat de tentata sa o las ca cel de la municipal nu e de acord cu inducerea ..si il respectam pt asta dar pe de alta parte...pe nico, prietena MEA gravida pe care tot el o monitorizeaza.....a zis ca o naste pe 1...desi ea are termen pe 10...am senzatia ca se poarta altfel cu ea pt ca e si ea medic acolo in spital si ca pe noi....restu...ne lasa sa ne cam chinuim....adica el nu da nimic...sa ajute travaliu si nici nu-l provoaca...am senzata ca noi restu suntem..intr-o turma...care poa sa se chinuie..in schimb pe ea...o ajuta....

ce sa fac?
:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

am mancat si eu icre facute de mine... dupa 8 luni... am voie, nu?

mami de printesa de 7 ani Maria-Daniela si dodoloatza frumoasa Andra-Simona si cu un ingeras la Doamne-Doamne din 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

alina.n si le-am facut cu mixerul- blender recomandat de tine.Iar ti-am zis de sanatate, ca de fiecare data cand faceam gogosele.., au iesit repede si belea...ca de la magazin,

eu beau ceai amestecat de chimen, anason, fenicul, verbina si lemongrass, amestec de la DM, baby love, nu ne-am constipat nici eu , nici bb... fug ca plange...dodo a mea

mami de printesa de 7 ani Maria-Daniela si dodoloatza frumoasa Andra-Simona si cu un ingeras la Doamne-Doamne din 2008

Mergi la inceput

alied- cred ca e ok....nu au ce rau sa faca...:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

lavi pai e mare lucru ca e la gradi pana la 17, noi dupa 3 ani servim gradipana atunci peste 2 sapt facem 2 ani

mami de Naty (10.04.2009) si Alex (1.02.2011)

Noi facem 3 ani peste 4 saptSa fiti sanatosi! Si voi si noi!..Cu kgmele ai dreptate, dar ma simt asa....uuh, burta e inca mare asa de la stomac incepandNu m-am probat cu nici o haina de frica ca ma deprim...Dar sa mai rabd nitel vorba ta..

Lavi, iesi cu amandoi afara? eu inca nu m-as incumeta singura cu toti 3...

Mergi la inceput