Mar-Apr (190) Bravo Picky, Stefana, scrish!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alina, mada, simo,anaxena ce faceti????????

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

yasmi , anna tot nan papa...90-120 la masa...120 doar ff rar....cand plange rau dupa ce papa ii mai fac un 30ml...eu i-am dat din prima 90 ml cum scria pe cutie...apoi am aflat de la viss si de la voi ca trebuia sa cresc treptat cantitatea....dar oricum fimea a baut tot...e fomista rau..ii trag bibe din guritza la final si ramane ff suparata ca nu mai are....nici nu stu ce sa fac sa ii cresc cantitatea la 120 ml sau sa o mai las asa pana luni

Dorinutza imi pare rau sa aflu ca si tu ai avut o refacere mai greoaie dupa ceza
si acum te mai chinuie si bb cu somnul....daca-l pui in landou nu doarme mai bine?daca-l pui in pat , la cat sunt de smecheri o sa se invete cu voi ....la stefy asa am facut si la 8 l am desfiintzat patutul

Scrisgh ininte saa te mulgi pune dusul cald pe sani....am obs la mine, la sanul stang care cred ca avea canale infundate ca reuseam sa ma mulg mult mai usor si fara durri mari

------------------------------------------------
de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99)

deea da-i la fata sa pape cat vrea!!! fiecare copil are alt ritm de papa/crestere.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

deea noi i-am facut baie cu tot cu buric de la inceput.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

si noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

salutare fetele

hai ca de dimineata ma simteam mai bine
acu abia ma misc
exact ca aseara
offfffffffffff
si sunt singura cu fata
sper sa nu ma apuce ceva pana diseara cand vine sotullllllllllll

eu voi scoate pe bebe din spital astfel:
body maneca lunga fara pantalon
dres gros
pantalon subtire sau blug
peste body tricou si peste puloveras
caciulita
si peste toate o paturica subtirica
si una crosetata cu gaurele de la mothercare

pe antonia in februarie am scos-o insa in fas
si acum iau un fas la mine
pt orice eventualitate
c a vremea la mare e capricioasa
pana in mai

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 38+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 12 ZILE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

luca va multumeste tuturor pentru aprecieri, spune ca sunteti foarte dragute

fetelor, eu momentan am o mare problema: in cateva ore, mi s-au triplat sanii si sunt ca piatra de tari, ma dor cumplit si cand ridic mainile! am incercat sa l pun pe bebe la san dar nu stie ce trebuie sa faca iar sfarcurile ma dor cumplit de rau de la pompa laptic iese cu pompa, doar ca simt ca ma rupe in 2 la fiecare miscare pe care o fac mi-am dat cu garmastan pe sfarcuri sa vad daca are vreun efect, dar altceva ce as putea sa fac?

Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)

cris cred ca ai canalele infundate..cel mai bine ar fi sa te mulgi cu mana putin cat isi da drumul sanul si apoi sa il pui pe bebe, sa poata prinde. + ce a spus ioana. garmastanul e doar pt ranile de la san.
la mine nu a mers decat cu injecti cu oxiton (oxitocina), desfunda canalele de la sani si ajuta uterul sa se contracte/retraga.

e minunat bb luca!!!!!!!!!11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fug pana la colt
sa iau un iaurt pt fata
abia am adormit-o
nu am lasat-o niciodata asa
da nu am ce face
ca sotul vine tarziu
si tre sa ii dau iaurtel cand se scoala

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 38+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 12 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Am fost la moasa, ce incantata sunt!!!
Mi-a placut tare mult de ea, mi-a explicat aproape doua ore in detaliu cum trebuie sa fie cu alaptatul, de la primele picaturi pana la peste 6 luni
Iar cea mai mare satisfactie am avut-o ca, dupa ce m-a invatat tehnicile de masaj ale sanului pentru a stimula lactatia, mi-a demonstrat ca am deja colostru, va dati seama ce minunatie!!!
Scrish, pentru furia laptelui (ce ai tu acum) mi-a spus ca tot acest masaj este util, circular in jurul areolei, apoi ca niste spite de roata spre areola, eventual si sub dus cu apa calduta; daca vrei, eu iti pot trimite prin PM telefonul ei si poate veni si acasa sa te invete si ajute; e o moasa elvetianca super faina, care vorbeste aproape perfect romana.
Irinuca, unde nasc n-are legatura cu moasa; eu nasc la CMU Regina Maria, dar moasa este independenta, si oricine poate merge la ea (nascand la stat ea cred ca e si mai incantata, ca stie ca la stat nu se sprijina deloc alaptatul).

Sunt tare fericita!

Dupa-masa mergem la cumparaturi - multumesc fetelor care mi-au raspuns despre combinezon, sa vad ce gasesc!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s38 cu un dragalas

AMR 2 saptamani!!!

Mergi la inceput

pisuc ce bine ca ai luat legatura cu aceasta moasa!!! o sa iti fie mai usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Pisucmic super fain cu moasa asta! ;) ma si intrebam eu despre ce moasa vorbeai mai de dimineata ;))

Lavi tu ai avut trimitere de la doctorul de familie la nastere? Ca mie doctorul mi-a zis ca nu e absolut necesar, sa am foaia aia de la locul de munca, ca la nastere trimiterea nu e absolut necesara.

38+ Natalia

AMR 9 zile :)

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanda80

buna fetelor.ce mai faceti?
felicitari proaspetelor mamici(nu nominalizez caci,cu rusine trebuie sa recunosc ca nu am apucat sa citesc nimic de la cap.183).
eu sunt super obosita.bb are colici si ziua si noaptea plange.cand plange bb,bineinteles ca plange si stefanut,si e si f gelos.am momente cand simt ca nu mai pot si plang si eu cu ei.dar ata ete,va trece si perioada asta grea.stefanut inca nu s-a apropiat de bb de cand am venit acasa.as avea si eu cateva intrebari,ca aici chiar nu am cu cine sa vb.(doar cu moasa o data pe sapt,in rest.......).
i-am dat infacol 2 zile dar nici o ameliorare.oare trebuia sa continui?
de cateva zile ii sangereaza buricutul(nu a cazut inca)si miroase destul de urat.am fost la moasa si l-a curatat cu alcool(cica nu-i nimic,dar parca azi e mai rau)am din tara baneocin pudra,oare sa-l folosesc?cam de cate ori pe zi?bb-yasmi parca a avut treaba cu buricutul lui bb.multumesc.

mami de baietel si39+

eu ii dadeam la buric cu betadina si baneocin, in fiecare zi pana s-a vindecat complect

infacol sa-i dai inainte defiecare masa cate 1pipeta, posibil la voi sa nu mearga, sunt multe produse de colici si la fiecare bb merge ceva, la noi de ex merge ff bine ceaiul baby calm ,nici nu-i mai dau altceva.

Mergi la inceput