Hingherii - unde ii gasesc?

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Daca aveti inspiratie pentru postarea de inceput si va place ideea, deschideti-l voi!! :) Eu sunt cam moale azi :)).

~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSerafiotti spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Dar care sunt mai importanti, oamenii si copiii sau cainii maidanezi?

Am gasit un link Actiune civica pentru eutanasierea cainilor fara stapan. Pentru cine vrea sa faca ceva pentru a rezolva aceasta problema asa cum au rezolvat-o tarile civilizate.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Auzi, 'actiune civica'! Actiunea 'civica' a ma-sii!

Uite ca se poate si asa http://mihaelamuttsofromania.blogspot.com/2011/05/targu-catelului-hingherit-maidanez-si.html, ca tot vorbeai de 'tarile civilizate', care se gasesc la distanta mentala de ani-lumina de romanii nostri, indiferent ca acestia traiesc in ele fizic!

Desigur, trebuie sa ne organizeze minoritatile ceva, ca noi cei 15 milioane de 'neiubitori' neaosi suntem ramasi la faza alexandru-lapusneana 'Daca ii iubiti, luati-i pe toti la voi acasa si noi sa va amendam daca nu ii luati!!!'

In prelungirea aceleiasi gandiri limpezi potrivit careia e nedrept ca francezii/italienii nu ne iau de pe cap tiganii, hotii si alte categorii carora nu le vedem rostul noi, cei cinstiti, credinciosi si plini de alte calitati unice, specifice poporului roman.

Hai ca m-ai distrat cu 'rezolvarea ca in tarile civilizate'...uite aici mai jos eveniment organizat de o simpla familie in beneficiul cainilor vagabonzi, asta e ca in 'tarile civilizate', nu omoratul in masa cu ranga in cap (aka 'eutanasie in Romanika'):

"Duminica 22 Mai, incepind cu ora 10.00 Targu' Catelului Hingherit, Maidanez si Corcit
Editia a II-a, by Tadgino& Friends
va asteapta cuminte la adresa ultracentrala
Str. Popa Soare nr. 18 Bucuresti
(via B-dul Carol, B-dul Pache Protopopescu, Str. Sfantul Stefan)
Aproape de intersectia Carol cu Mosilor

-VINTAGE CONTINENTAL SI DE LUME NOUA (20's, 30's, 40's, 50's, 60’s and 70’s)
- HAINE DE DESIGNER/NAME BRAND NOU-NOUTE provenienta Italia si America!
- HAINE SI OBIECTE SECOND-HAND ATENT SELECTATE provenienta Italia si America!

TOTI BANII MERG LA CATEI! AVEM ZERO CHELTUIELI!

BENEFICIARII:
Anda Murgu - Catei cu Handicap http://andanimals.eublog.ro/ 1/3 din vânz#259;ri
Mihaela& Mutts of Romania http://mihaelamuttsofromania.blogspot.com/
refugiu Prahova 1/3 din vânz#259;ri
Ady & Sim Cat - refugiu Prahova 1/3 din vânz#259;ri

Obiecte de imbracaminte, make-up, lenjerie, costume de baie, genti si incaltari de la D&G, Louis Vuitton, Madness National, La Perla, Tommy Hilfiger, Coach, Christian Dior, Blumarine, Roberto Cavalli, Gianfranco Ferre, Baby Phat, Victoria's Secret, Ralph Lauren, Burberry's, Fornarina, Pierre Cardin, Miss Sixty si altele.

Piticilor li se vor putea cumpara puisori, iepurasi si ratuste de zahar si bezea, cat si jucarii si hainute de copii, noi si second-hand, aduse din Italia si America - Polo Ralph Lauren, Monnalisa, Trendy Girl, Gap, Children's Place, Carter's si altele. Superba selectie de hainute de copii made in New York!

Tombola ! Acadele ! Bijuterii ! Carti !
Pui de catel mici, mici, mici pentru adoptie !
Zilnic publicam updates cu obiecte selectate pentru vanzare aici http://mihaelamuttsofromania.blogspot.com/"

P.S- Nu, nu pot sa vin sa iau toti cainii din Romania la mine acasa. Am mentionat direct ca sa va scutesc gimnastica la tastatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Ar fi foarte util ca cei revoltati ca romanii doresc un oras fara caini vagabonzi sa faca un pas dincolo de cliseele idilice cu catelusi dragalasi dand din codita si cu ochisorii clipind induiosator si sa-si imagineze pentru un minut ce-ar face SINGURI pe o straduta pustie in fata unei HAITE de 5 - 10 caini zdraveni ce se apropie ranjind si maraind ca cineva a avut indrazneala sa intre in cartierul lor.

Puneti pe site-urile cu adoptii de caini si ceva poze cu caini maidanezi adevarati, sa vedem, se mai inghesuie lumea sa-i adopte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Link-ul e fara ultima virgula

http://mihaelamuttsofromania.blogspot.com/2011/05/targu-catelului-hingherit-maidanez-si.html

As vrea sa participe cat mai multi iubitori de caini.
La fel de mult cum as vrea ca iubitorii de caini sa ia animalele la ei in case si sa aiba grija de ei acolo.

O remarca: la noi eutanasierea nu se face violent cand se face. Iar alte tari civilizate eutanasiaza orice caine fara stapan dupa o perioada de maxim 2 saptamani si nu exista caini pe strada. As vrea sa fim si noi la acelasi nivel de civilizatie ca si ei, din pacate se opun chiar si cei care plang dupa civilizatia occidentala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns en_kvinna spune:

Uite ca altii , neromani iau atitudine. Vezi mai jos linkurile.

http://www.savethedogs.eu/?cat=1

http://savethedogs.dogrescue.se/

Intra la sectiunea, happy ending stories. Acolo-s pozele cu cei adoptati.
Oare de ce voluntarii Save the Dogs, nu se tem de gasca nebuna ce maraie? Nu stiu. Dar si de-ar fi muscati tot cred ca si-ar continua voluntariatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

sirimie, nu e asa cum spui tu, sau nu e doar asa cum spui tu.
Tot in vest exista f multe asociatii care preiau ciinii din adaposturile de stat (alea in care se eutanasiaza dupa doua saptamini) pentru a le da o sansa REALA sa isi gaseasca un stapin.

Iar despre cum se face eutanasierea la noi: cind se EUTANASIAZA, prea rar, se produce o moarte fara durere. De cele mai multe ori NU SE EUTANASIAZA ci se OMOARA. Sa injectezi formol amestecat cu alcool nu e totuna cu a injecta un agent omologat pentru eutanasie, chiar daca e tot o "injectie eleganta" si nu o ranga in cap.
Dar te asigur ca de cele mai multe ori nu se fac eutanasii, pentru ca substantele omologate sint extrem de scumpe si au regim special de folosire.

Si eu as vrea ca aia care pling de zor dupa civilizatia occidentala in care nici urma de cacat de ciine nu vezi, nicaieri, sa intre intr-un adapost de-al primariilor si sa asiste la ce se intimpla acolo.

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui en_kvinna
Oare de ce voluntarii Save the Dogs, nu se tem de gasca nebuna ce maraie? Nu stiu. Dar si de-ar fi muscati tot cred ca si-ar continua voluntariatul.

De www.savethedogs.eu/wp-content/uploads/2009/01/colette1.JPG" target="_blank">asta sau www.savethedogs.it/wp-content/uploads/2009/05/karina-13.JPG" target="_blank">astalalt, din linkurile recomandate cu Romania, nu se teme niciun bebelus.

Ceva serios, caine nu piticanie, ranjind nu gudurandu-se, ai?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri
Si eu as vrea ca aia care pling de zor dupa civilizatia occidentala in care nici urma de cacat de ciine nu vezi, nicaieri, sa intre intr-un adapost de-al primariilor si sa asiste la ce se intimpla acolo.

Ce se-ntampla, ce se-ntampla?

Normal ca o tara care si-a lichidat (cu metode barbare, dar deh trecutul se prescrie) in urma cu zeci de ani toti cainii maidanezi isi permite acum, la un buget de sute de miliarde de euro pe an si cu numai cativa maidanezi la mia de locuitori, sa-i pieptene, sa-i parfumeze, sa-i liciteze, sa-i tina in adaposturi de 5 stele. Putine, caci nu au multi maidanezi.

Ce sa faca Romania cu un buget de zece ori mai mic si cu de vreo suta de ori mai multi maidanezi la mia de locuitori? Autoritatile fac ce pot: adaposturi, cu chiu cu vai, dar se fac, sterilizari, din an in paste, dupa cum pica fondurile, dar se fac, adoptii, putine, dar se misca. Problema este ca NU SE REZOLVA NIMIC. Cainii sunt la fel de multi, maraie, ataca, musca, si oameni nevinovati ajung cu miile intr-un an la spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns en_kvinna spune:

Eu nu am nicio opinie in legatura cu cainii vagabonzi. Dar am trait pe langa niste dulai jumate inaltimea si greutatea mea. Niciodata n-am fost atacata, nimeni cunoscut n-a fost, nici latrand nu i-am auzit. Poate sunt norocoasa. Dar eu as propune un chestionar celor msucati. Din care sa rezulte precedentele cu acei caini. Pe langa faptul ca sunt niste animale ce-si protejeaza teritoriul, mai, te mai si cunosc si te mai si tin minte. Daca dai cu pietre, arunci cu ceva, mai stiu eu ce alte metode, pai aia de stiu. Ei se apara. Toate persoanele de varsta a 3 a de gen masculin din Romania au placere cotideana lovitul si fugaritul cainilor, si la tara inculsiv a cainilor vecinilor. pai dulaii aia cand ii prind, asa nepregatiti, pai ii sfasie; io zic ca e karma.
Eutanasiaiti, loviti cu ranga, incendiati , nu ma oftic si nici nu iau partea nimanui.Dar noi nu stim sa convietuim cu animalele. Tu ai zis, ca la tara daca animalul e bun de ceva il tin daca nu abandon sau moarte. Ori cu animalele nu trebuie sa ne comportam asa. Solutii exista trebuie doar cautate.

Si acum ce facem? Aplicam discriminari la caini. Adica aia mici is ok si aia mari is baiu'? Daca unul mic e turbat si te musca? Ori o gasca de 10 mici? Cum procedezi? Daca ai timp sa te uiti pe site o sa vezi ca au racolat si dulai.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui en_kvinna
Dar eu as propune un chestionar celor msucati. Din care sa rezulte precedentele cu acei caini.

Cainii vagabonzi pot ataca DIN SENIN, persoane care nu au interactionat NICIODATA cu acei caini, care IUBESC cainii (sau ii iubeau pe toti pana atunci), care NU AU AGRESAT in viata lor vreun caine.

Mergi la inceput