Hingherii - unde ii gasesc?

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Va propun un sondaj pe tema asta la sondaje de opinie.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

anya ma bucur ca acest paralelism facut de mine (scuzati va rog off topilcul) , eu nu vreau deloc ca din cauza cateilor sa fie si mai putini bani pentru oameni, ci din ce am spus eu , doar alegerea sa fie acolo unde ea se impune, adica degeaba ii omoram noi dintr-un loc, vor veni din alta parte pentru ca au gasit loc liber, si se reia ...iara sta tot pe banii oamenilor.Pe cand daca s-ar lucra acolo unde e adevarata cauza, adica inmultirea lor , ducerea lor acolo unde este nevoie de ei, la paza , la alte activitati unde este nevoie de caini, atunci s-ar rezolva zic eu cu adevarat.
Iar atunci cand oamenii vor fi si mai mult dati afara din servici, va contribui iar la gasirea animalelor pe strazi , pentru ca oamenii nu mai au cu ce sa se tina pe ei, dapoi pe animale, si asa cum a vazut la guvernanti , ca se practica, taierea de peste tot, tot asa va taia si el din ce are....

Sper sa nu se ajunga la lasatul copiilor pe strazi, dar iar sunt off topic si nu vreau sa supar autoarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Mai, mie nu mi se pare ca toti ciinii de pe strada sint asa de chinuiti incit daca ar avea bani de hirtie si marker si-ar face pancarte cu "Eutanasiati-ma, va rog!!".

Nu contesta nimeni faptul ca nu e locul lor pe strada, dar cind citesc scuze de-astea de doi bani, cu ce bine le facem noi lor omorindu-i, chiar ma apuca greata !

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AkaManah spune:

Mai terminati cu tonul acesta... Aici se discuta serios despre problema asta. Va rog sa luati aminte si sa imi faceti si mie un rezumat. Sincer m-a depasit nivelul.
http://www.youtube.com/watch?v=McmzFpewEx0

Lumea ar fi infometata fara macelari
"Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta."Mahatma Ghandi

Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui AkaManah
Mai terminati cu tonul acesta... Aici se discuta serios despre problema asta. Va rog sa luati aminte si sa imi faceti si mie un rezumat. Sincer m-a depasit nivelul.
http://www.youtube.com/watch?v=McmzFpewEx0

Uite aici www.youtube.com/watch?v=TugslL45aXk&NR=1&feature=fvwp" target="_blank">argumente si contraargumente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citind topicul asta, cred ca am identificat userii care la batranete or sa stea toata ziua cu gura pe copchiii care nu se joaca in liniste in fata blocului .

Ce ziceti de un topic Babute si mosuleti DC, in care sa ne imaginam cum or sa fie colegii DC la batranete?

~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Ce are pictura cu prefectura.

Copiii nu musca lumea de picior, copiii nu latra noaptea la 2-3, nu-si fac nevoile pe trotuar, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui saskia

Ce are pictura cu prefectura.

Copiii nu musca lumea de picior, copiii nu latra noaptea la 2-3, nu-si fac nevoile pe trotuar, etc.

Eh, saskia, tu esti noo pe DC si inca nu ai observat ca nemultumitii sunt cam aceiasi. Daca nu sunt cainii sunt microbii de pe clantele usilor tarii asteia mizerabile, daca nu sunt microbii sunt copiii needucati ai altora, daca nu sunt copiii needucati ai altora sunt soferii din trafic, daca nu-s soferii din trafic sunt magazinele MegaImage, iar daca nu-s magazinele MegaImage sunt vanzatoarele nesimtite :)).
Mira-m-as ca peste treij de ani sa nu fie copchiii galagiosi si nerespectuosi din fata blocului .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Dar care sunt mai importanti, oamenii si copiii sau cainii maidanezi?

Am gasit un link Actiune civica pentru eutanasierea cainilor fara stapan. Pentru cine vrea sa faca ceva pentru a rezolva aceasta problema asa cum au rezolvat-o tarile civilizate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citind topicul asta, cred ca am identificat userii care la batranete or sa stea toata ziua cu gura pe copchiii care nu se joaca in liniste in fata blocului .

Ce ziceti de un topic Babute si mosuleti DC, in care sa ne imaginam cum or sa fie colegii DC la batranete?

Mi se pare o idee foarte buna.

Mergi la inceput