Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(51)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

Citat:
citat din mesajul lui pop_adelina

bebecris, si eu ii dau cat timp e cooperant si deschide gurita, uneori 4-5 lingurite, alteori o jum de castronel! de obicei ii dau cu o ora inainte de masa de lapte, ca daca ii e prea foame nu mai mananca, dar uneori nici lui nu ii mai trebuie vreo 2 ore dupa mancarica solida lapte! oricum, bravooo David mancaciosul!
eveline, la noi e soare, sac sac sac!!!!
doamne da sa vina o data primavara ca lumea si peste tot!
eu credeam Oana Radu e maimu, dar apoi m-am uitat si nu o cheama Alesia pe fetita lui maimu! Dar Arianna e Ana Msria Bors, deci nu e Oana!poate intra si ne lamureste!

mama a iesit cu Darius afara si eu am zis ca ma pun sa dorm, dar parca nu mi-e somn acum ca sunt singura si as putea sa dorm!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

E adevarat, nu sunt eu...eu sunt cu Maria.
Bebita doarme, si eu am o lene de ma doare, dar vreau sa ma apuc sa fac niste salam de biscuiti, ca tocmai s-au invitat niste prieteni la noi mai tarziu....
Unde puneti si comentati pozele, nu de alta dar sa intru si eu in randul lumii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

maimu, iti faci cont pe picassa, pui acolo pozicile, copiezi link-ul, apoi intri aici pe DC la profil personal, editeaza profil, la optiuni dai + si ai acolo semnatura unde poti scrie si numele si data nasterii a fetitei si pui si link-ul de la picassa! sper ca ai inteles!

POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

Buna,
noi crestem,papam,nu dormim.

pt spanac,atentie,are continut de histamina f crescut.histamina mediaza alergiile.de asemenea, spanacul de acum nu e natural pe de-a-ntregul.cu cat frunzele sunt mai inchise,cu atatt nivelul de nitriti si salicilati este mi mare,deci mi toxic.
apoi trebuie sa stiti ca fierul din plante e Fe3,deci nehemoglobinic.Cum il mancam,asa il eliminam,el neabsorbindu-se, nefixandu-se la nivelul hematiilor,pt ca nu oxideaza.
deci e basm chestia cu spanacul.desigur e bun pt celelalte vitamine,dar nu pt fe.
singurul fe hemoglobinic e cel din produsele de origine animala:galbenus,ficat,carne rosie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna ziua.
noi am dormit aproape 2 ore(toti 3) si acum suntem fresh(mai mult Vlad decat noi, parintii) a papat supica abia acum pentru ca mai devreme ii era prea somn pentru a accepta altceva decat tzitzi.
Vrem caldura/primavara sa iesim iar la plimbare

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput

azi de ziua lui Darius i-am dat 3 pufuleti fara sare si un morcov crud sa-l roada, a fost tare comic cum a ros si la pufu si la morcov!

aici vedeti pozele

POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Adelina ce bine ca le-a rontait Darius! La Maia daca-i pun in manuta un biscuite sau morcov,face ochii mari se uita la ele dupa care le arunca jos. Nu duce la gurita decat jucaria si piciorusul. Aaaaa si carputa cu care o sterg la gurita si-o mai indeasa in gura.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Ana, ce-i mai bun decat piciorusul!? Darius duce absolut tot la gurita, si chiar daca se stramba de multe ori tot le mai duce! azi am avut mareee succes cu mancarica! i-am facut la fructe piure din banana, mar, para, portocala si am pus si un pic de avocado! gustul de banana i-a placut fff mult! la legume iar a facut mofturi dar i le-am amestecat iar cu fructe si a mancat un castronel intreg! vreau incet incet sa micsorez cantitatea de fructe pe care i le pun in legume, ca incet incet sa se obisnuiasca si cu legumele! Biberonul tot nu vrea sa-l ia, am incercat toate metodele, mi-a ramas sa ma resemnez!

POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonasita spune:

Buna, fetelor!
Celor trei muschetari (Vladut, Raducu si Darius) le dorim multa,multa sanatate , sa crasca mari si voinicuti!
LA MULTI ANI! PUPICI DULCI.

Dupa cum va spuneam ma tot supara in continuare dintele, dar nu prea vreau sa iau antibiotic! Mersi Ionela, de raspuns... pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Multumim de laude .
Daca ieri am laudat-o pe Bianca azi o "parasc" un pic.
Noaptea tot prost doarme... se trezeste de doua ori sa manance, pe la 3 si pe la 6-7, si inca de vreo 4 ori deoarece se foieste pana se trezeste si nu stie sa adoarma singura la loc... uneori adoarme daca o intorc, alteori trebuie sa o iau in brate si sa o plimb putin sa se linistesca... dimineata e e fresh... eu am ochii lipisti de somn... De o saptamana am mutat-o in patul ei (la mine in camera), caci doarme la fel de "bine" si cu mine si singura.
Din pacate n-am reusit sa o dezvat de dormitul in carucior ziua...

Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca (12.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Intrebare: ce cantitate de supa/piure, fructe mananca ai vostri copiii? ca mie mi se pare ca Vlad mananca putin. Eu nu mai pun mancarica lui in castron deoarece isi baga mainile si murdareste tot in jurul lui, pun in cana si asa masor(in ml nu grame) si fructe cu biscuite/cereale papa cam 100ml, supa, maxim 120ml...oare e suficient? mai mult nu vrea...

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput