Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(51)
Raspunsuri - Pagina 17
pop_adelina spune:
multumesc fetelor in primul rand de urari si in al doilea rand pt raspunsurile ref la picioruse! m-am mai linistit!
ce e cu Oana Radu? cine e?
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
ancamak spune:
Adelina, si al meu cand ii pun adidasii se freaca cu piciorusele sa-i scoata. Eu incerc sa nu ma gandesc chiar la tot, desi am tendinta. Eu zic sa-l urmaresti, nu sa te ingrijorezi.
Oana Radu, ne-a lasat niste comenturi pe picassa, dar nu stim de unde sa o luam.
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie
bebecris26 spune:
Buna ziua si de la noi!
La multi ani bebelusilor nostri dragi Vladut, Darius si Radu! Sa va dea Dumnezeu sanatate multa, sa cresteti mari si frumosi
David de cateva zile si-a inlocuit masa de dim, nu mai vrea san dupa ce papa fructe. La inceput ii dadeam cateva lingurite si acum ii dau cat vrea el. Acum parca i-mi pare rau ca asa repede am inlocuit o masa, dar ce sa fac daca il vad ca ii place si papa?
Cristina, mami de bebita David
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true#
eveline spune:
Buna fetelor! La noi mai degraba vine Craciunul si nu Pastele..e alb peste tot si ninge incontinuu...
Aveti idee daca e vreo varsta de la care se pot da urzici bebeilor? Am capatat ieri o punga si cum is pline de fier i-as da...dar poate stiti voi ceva...
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
eveline spune:
Oana Radu nu e Arianna11??
Sau nu...dar au fetite care se cheama la fel...
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
pop_adelina spune:
bebecris, si eu ii dau cat timp e cooperant si deschide gurita, uneori 4-5 lingurite, alteori o jum de castronel! de obicei ii dau cu o ora inainte de masa de lapte, ca daca ii e prea foame nu mai mananca, dar uneori nici lui nu ii mai trebuie vreo 2 ore dupa mancarica solida lapte! oricum, bravooo David mancaciosul!
eveline, la noi e soare, sac sac sac!!!!
doamne da sa vina o data primavara ca lumea si peste tot!
eu credeam Oana Radu e maimu, dar apoi m-am uitat si nu o cheama Alesia pe fetita lui maimu! Dar Arianna e Ana Msria Bors, deci nu e Oana!poate intra si ne lamureste!
mama a iesit cu Darius afara si eu am zis ca ma pun sa dorm, dar parca nu mi-e somn acum ca sunt singura si as putea sa dorm!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
ana_25 spune:
La noi ploua si e urat,nici noi nu iesim afara.
Eveline vine iarnaaaa!!
Eu cred ca Oana nu este de la odiseea noastra,ci doar a intrat sa ne citeasca si s-a uitat la pozele de la semnatura! Ii multumesc pt comentariu.Are o fetita f frumoasa!!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
ancamak spune:
este o vreme de stat in casa, de numarat bani sau de "facut copii".
Fiindu-mi prea lene sa mai ies din casa la cumparaturi, am cautat prin congelator si am facut o mancarica de spanac cu carne de curcan.Asa ca va invit , cine doreste.
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie
camisv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eveline Aveti idee daca e vreo varsta de la care se pot da urzici bebeilor? Am capatat ieri o punga si cum is pline de fier i-as da...dar poate stiti voi ceva... |
Eveline, eu i-am pus lui Tudor cateva frunzulite in supa si le-am blenduit dupa aceea. I-am dat deja de doua ori si de doua ori spanac (la fel cate putin in supa). Pot spune ca i-au placut si n-a avut reactie de la ele (decat "ceva" verde mai tarziu). Saptamana viitoare poate ii fac un piure numai din ele, cu putin ou (pe care l-am inceput ieri, dar n-a vrut decat putin pe limba)
Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze martie