Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(51)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Mari daca nu vrea mai mult,inseamna ca se satura. Cand o sa pape tot si o sa mai vrea o sa-ti dai seama !!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

eu masor cu borcanelul de 80 de grame! de obicei mananca un borcanel, dar azi a mancat aproape 2, dar sunt zile cand manaca jumate sau chiar mai putin! si Darius baga manutele, de obicei il las in body pe un prosop si il las sa-si faca damblaua, dar uneori e cumintel si nu se murdareste aproape deloc! depinde de zile! Mari, atata timp cat lapticul nostru e baza, nu te ingrijora, mananca el cat ii trebuie!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

Mari,
depinde de la copil la copil.puiul meu mananca intr-o zi 150 de ml de piure de fructe, in alta zi doar 120,iar la piureul d elegume mergem la cca 100-120ml in total.supita nu vrem mai mult de 60 de ml.branzica de casa,facuta de mine,a papat azi cca 100 d eml,dar ii scot portia de seara de piure d elegume.stiu ca e mult,dar daca nu papa seara acel piure de legume,iar suge noaptea din 2 in 2 ore si eu sunt zombie.

de la mine,laptic ,fara numar, fara numar.

Sebastian insa a fost prematur si mai are d erecuperat.Sunt f multumita de el, dar stiu ca mai avem cam 5 cm sa ajungem la dimensiunile unui copil de 8 luni, noi avem 64 de cm acum si cca 6,3 kg.dar de la 1,5 kg si 42 de cm, ce sa spun?
eu ii dau la cerere sa pape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Histamina, incearca sa-i dai seara cereale. Sunt unele la Milupa "Somn usor". E foarte greu si acum sa suga atat de des

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

am incercat cu cereale, dar, pe cele cu lapte praf inegrat le vomita, iar pe cele pe care i le fac cu laptic de la mine, nu i le pot apt ca il constiparau(faina d eorez, roscove).

o ora dorm, o ora i dau sa suga si tot asa de 7 luni si jumatate. ma mir de und eimi da Dumnezeu putere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si putere! Va trece si perioada asta
Nu stiu ce are piticul meu ca deja a trecut la somn, desi a dormit si pe timpul zilei de vreo 2 ori.
Noapte buna pitici

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

NIKE, lui Sebi! Se face el maaare, ai sa vezi! cat despre putere, iti va da D-zeu in continuare pentru ca stie cat ai luptat pentru acest copil. si multe pentru tine!
Noi ne bagam la nani, desi Vlad a dormit o ora si acum e fresh iar.
Ne auzim dimineata la cafea.
Noapte buna!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Am avut musafiri si suntem tare obositi. Am intrat sa va spunem: o seara buna si o noapte linistita!!!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5587531898352948402

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

noapte buna si de la noi...am avut o zi agitata, obositoare.
somnik pufos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata!
Cafeaua e gata! Va astept!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput