Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(51)
Raspunsuri - Pagina 14
b_irina_c spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mari-Mariuk Problema: cupilu meu se trezeste de obicei la 6 jumatate dimineata, ce fac eu maine? ma trezeste de la 5 jumate oare?...ca se schimba ora, dar nu si ritmul lui... Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010) Poze Vlad |
O sa fie bine dimineata, ca ora 6.30 va deveni ora 7.30 .
Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca (12.10.2010)
maimu spune:
Salutare si multumesc de urarile de bun venit.
Am iesit si noi afara, dar a fost un vant teribil, ne-a luat pe sus in parc acum ca iar se urateste vremea vom vedea cat mai putem iesi :(
Rapoartez si eu 100 ml de piure de morcov (e a doua zi), sa o pregatesc incet, incet de supita/piureul de legume - am zis sa incep marti ce el.
Maria doarme acum, o astept sa se trezeasca sa ii dau sa manance.
Eu ii dau suzeta, insa nu fac abuz cu ea, in general cand vad ca ii e somn - e legata oarecum de nani, insa de cand au inceput sa iasa dintii o mai las uneori si pe parcursul zilei ca o mai linisteste. Mainile oricum sunt preferatele ei, cu sau fara suzeta, insa nu-mi fac probleme sper sa renuntam destul de usor la ea.
Pentu branza eu am reteta asta (de la dc de la Medlife, ca noi umblam cu doi doctori,pediatra de familie si cel de la Medlife - la care ne ducem regulat in fiecare luna, la cea de familie mergem doar la vaccinuri):
pentru 100 g branza de vaci sunt necesare:
-1litru lapte dorna 1.5% grasime
-8 tablete calciu lactic
se fierbe laptele pana da in clocot, apoi se adauga tabletele de calciu lactic pisate;dupa fierbere branza se strecoara prin tifon, pt a se scurge zerul.
Nu stiu cat de buna e reteta, noi insa inca nu o folosim ca nu am ajuns acolo, poate va e de folos totusi.
Unde puneti poze voi?
Sunteti harnice rau...de mai aveti timp si de dulciuri,eu vreau sa ma mobilizez la cura ca mai am niste kg de dat jos, insa de mancat tot le mananc
Va
Mari-Mariuk spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui b_irina_c
O sa fie bine dimineata, ca ora 6.30 va deveni ora 7.30 . Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca (12.10.2010) |
offf, neuronul meu e inca in concediu...se cunoaste, da?
Saru-mana, acum voi dormi linistita.
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad
b_irina_c spune:
Seara buna,
ne mai tineti minte?
am reusit sa citesc din cand in cand, dar nu constant... tot nu reusesc sa tin pasul...
Bianca e bine, creste in continuare in acelasi ritm... a trecut si pragul de 9 kg (acum 2 saptamani). Tot la 5 luni am inceput si diversificarea: dimineata cu suc/pireu de fructe. Zilele urmatoare o sa-mi fac curaj sa ma apuc si de supica.
La capitolul motricitate stam ceva mai bine. Se rostogoleste pe toate partile. Cand sta pe burta se impinge in maini si se taraie ca racul inapoi pana la primul obstacol . De vreo saptamana se ridica in patru labe daca are "proptea" la talpi si se bataie inainte si inapoi spre marele amuzament al lui Vlad. Ocazional se arunca in fata pe burta.
Daca nu are in ce sa se impinga face un fel de flotare, un picior e indoit si celalalt e drept si abia apoi se aseaza regulamentar in patru labe. Pozitia e ceva de genul asta.
Ah si se da singura jos din bouncer . Prin metoda sus amintita .
Cam atat despre noi!
Va pupam si va dorim o noapte linistita !
Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca (12.10.2010)
ana_25 spune:
doina ii da si Maia un pusi mic la Matei,ca daca il pupaceste prea mult,se supara Tudor al ei !!
Ce bine ca se schimba ceasul,stam afara mai mult.
irina bine ai revenit !! ce dulcica e grasunica ta !!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Mari-Mariuk spune:
Va urez o noapte buna! Ne auzim maine la cafea!
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad
bebecris26 spune:
Buna seara dragi mamici!
Astazi v-am citit dar nu am scris nimic, David e foarte agitat din cauza dintisorului, abia astept sa sparga gingia ca sa se linisteasca.
Am vazut poze cu fetita Andreei e foarte frumoasa, cu Maia ochioasa si Vladut motociclistul
Cristina, mami de bebita David
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true#
ancamak spune:
Noapte buna si linistita!
-am piticii poznasi, sa fie cuminti!
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie
bebecris26 spune:
Aa, acum am vazut poze si ci grasunica Bianca
Cristina, mami de bebita David
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true#