Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(51)
Raspunsuri - Pagina 15
camisv spune:
buna seara, n-am apucat sa citesc decat pe diagonala, caci noi suntem mai mult pe afara (ieri nu a vrut sa doarma decat afara, asa ca l-am scos de la 10 afara), caci ne iese si al doilea dintisor (l-am "pipait" si deja se simte).
sarbatoritii de astazi
de maine gata cu plimbareala ca deja aud ploaia afara...si ce mai ploua
Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze martie
andreea88 spune:
fetelor va doresc o seara linistita!!!!!!!!!
va pup noapte buna.....ps...astazi i-am facut branzica calcica ...si i-am pus in pireul de cartofi cu morcovi si i-a placut:)....
idalis spune:
am reusit si eu sa citesc din urma.
bun venit fetelor noi!
la multi ani sarbatoritilor de ieri si azi ....pupici si scuze pentru intarziere
cu schimbatul orei nu cred ca va fi asa bine cum spuneti voi :)...vedem maine cine reuseste sa dea cafeaua .
somnik pufos la pitici si mamici!
donna79 spune:
Neataa!!
Haideti la cafea! Schimbarea orei a dat un sens trezirii mele... foarte matinale. Parca e mai ok cand vezi 7.30 in loc de 6.30
..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata!
La cafeaua DONNEI, adaug eu omleta iar mai tarziu dam budinca de caramel, un suc si de mancare cartofi prajiti, salata de varza si carnita de pui.
AVEM 7 LUNI!
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad
Mari-Mariuk spune:
Uram multa sanatate, multe luni si muuuulti ani pentru: Radu Mihai si Darius Gabriel
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad
pop_adelina spune:
buna dimineata! multumim donna de cafea si Mari de omleta!!!
noi dam cereale cu lapte, saratele si coooola! de mancare daca vreti avem o budinca de cartofi cu branza, smantana si cascaval, snitele de pui si ciorba de perisoare!
La muuulti ani pt Vladut si Raducu, dar si pt puiu meu Darius! sa ne creasca mari si sanatosi!!!!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
camisv spune:
Buna dimineata, (Donna ce m-ai distrat cu optimismul tau ,,, ca eu tot 7.10 am vazut pe ceas)
La multe lunite, Vlad, Radu si Darius! sa cresteti mari si sanatosi. (Tudor face vocalize in patut, deci va ureaza si el)
Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze martie
donna79 spune:
Acum si-a facut efectul cafeaua si la mine:
La multe lunite fericite si multi ani cu sanatate si bucurii pentru dragalasii VLAD, DARIUS si RADU!!! Sa cresteti mari, pui frumosi!
Sa va bucurati parintii cu zambete, gangureli si dintisori
MARIUK, delicios meniul! L-am admirat pe Vladut motociclistul Ai baiat mare, doamna!
ADELINA, te-am prins pe FB... te asteptam si aici sa ne oferi ceva bun! pupam sarbatoritul!!!
..............................................................................................
donna79 spune:
ADELINA, iertare , aparusei tu pana sa trimit eu mesajul!