Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(51)
Raspunsuri - Pagina 13
eveline spune:
Pfuai...sunt retete si meniuri zilnice pana la 3 ani
Habar n-aveam ca o am
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
doina_1984 spune:
eveline, cartile astea le am si eu, am citit cate ceva dar eu as fi vrut alt gen de carte
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5587531898352948402
doina_1984 spune:
Ce parere aveti de cartea "Si tu poti fi Supernanny. Cum sa-ti cresti bine copilul"? este scrisa de Irina Petrea, cea care avea emisiunea la Prima.
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5587531898352948402
pop_adelina spune:
hellllooooooo!!!! unde sunteti fetelor? noi de abea acum de dupa amiaza am iesit putin la aer, ca inainte a fost vaaant mare si apoi a plouat! acum e tare domoala vremea!
Doina, eu nu am citit si nu cred ca voi citi vreo carte despre cum sa-mi cresc copilul, ma bazez pe instinct si sper sa fac o treaba buna! oricum teoria o stiu, o stim toata, e mai greu de aplicat, dar om vedea cand or mai creste! dar tu de ce vrei carte despre psihologia sugarului?
Eveline, pupam pe Darian cel mancacios! ce succes aveti cu diversificarea! bravoooo
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
doina_1984 spune:
Buna
Adelina, sunt pasionata de citit...din concediu prenatal am inceput sa citesc cartile de prin casa, sa recitesc unele pe care le rasfoisem mai mult si mi s-a parut captivant si acest domeniu, mai ales ca in facultate am studiat putin. Cartea de care intrebam mi se pare captivanta pentru ca prezinta niste cazuri reale si rezolvarea lor. Nu imi cres copilul dupa carti dar sunt curioasa o percep ca pe un schimb de experienta.
Mari-Mariuk spune:
Buna seara.
Am fost la o scurta plimbare si o vizita la o fosta colega de-a mea ce are un bebe(baiat) de 3 luni, am dus cateva hainute tocmai bune pentru primavara si ne-am intors cu un premergator ce il vom folosi noi o perioada apoi il returnam, ca tocmai buna e diferenta de varsta intre baietei, cand va termina Vlad cu el, il va folosi Sebi(bb).
Am mai facut azi cateva poze, le descarc si le pun in album.
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad
ancamak spune:
Buna fetele!
Se pare ca si pe forum a batut vantul.
Noi am fost azi la plimbare, numai spre seara s-a lasat un vant nebun care ne-a alungat de pe faleza.
Sincer nu stiu daca as putea sa ma ghidez in educatia copilului dupa o carte(poate mici refere). Dobandind suficiente informatii in facultate la modulele psiho-pedagogice , le-am aplicat in cei trei ani de predare elevilor de liceu.
o seara excelenta
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie
camy81 spune:
SEARA BUNA FETELE
Bun venit noilor mamicute am admirat bebei scumpi foc
Mari frumos ii sade la Vladutu pe moto. pt. el
De azi dimi tot citesc cate ceva iar acusi pe cand sa scriu am uitat ce vroiam sa scriuoffff
Ana parca tu ma intrebai de ce vreau sa ii dau mango sau avocado? pai am auzit ca sunt bune au vit. si am incercat azi si iam dat avocado cu mar si banana si a ras tot,acum sa vedem daca mango e la fel de bun
Noi am fost ieri la mama si la biserica, a fost bine asa m-am relaxat am trecut si pe la sora mea care sta la casa am stat doar afara la soare
De 2 zile Carina iar are muculeti azi noapte am avut o noapte alba iar azi nici nu mai spun ce zi naspa
si noi ne-am cumparat ieri premergator iar aseara am puso pe Carina in el putin sa vedem ce reactie are si nu prea stia ea ce se intampla cand dadea din picioruse se misca putin tarcul asa se distra ea
Voi de la cate lunite o sa incepeti sa ii puneti in tarc?
Donna ma insel sau tu imi spuneai de scaunel din lemn ca ai si ca imi areti niste poze? sper ca nu ma insel
O noapte linistita sa aveti sper sa am si eu
Mari-Mariuk spune:
Hmmm, bate vantul si pe-aici...
fetelor, unde sunteti?
Vlad al meu doarmeeeeee, si parca vad ca va adormi la 11 noaptea. l-am miscat/dezbracat si nimic, parca mai bine doarme acum
Problema: cupilu meu se trezeste de obicei la 6 jumatate dimineata, ce fac eu maine? ma trezeste de la 5 jumate oare?...ca se schimba ora, dar nu si ritmul lui...
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad