Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (111)
Raspunsuri - Pagina 8
Alice_Elena spune:
aoleo rodica, bine ca mi-ai zis, ca deja scosesem hainele la sortat sa le bag in masina. deci azi stam degeaba
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
crispro spune:
Neata!
Ilinca, deci esti si tu interesata de bb2?Am salvat si eu linkul, sa fie...
Multumim tuturor de aprecieri si comentarii la poze!
AL meu s-a trezit la 12 cu chef de povesti... l-am luat cu mine in pat, tinut de mana, dat suzeta, el tot cu povesti... atata l-am mai certat.. imi picau ochii in gura. I-am zis ca noaptea urmatoare il las sa planga de nu se vede... si pe la 1 juma a adormit. S-a trezit la 4 juma de papa (dar tare putin a mancat- 110LP) si apoi la 9 de tot. Prin somn, mai ales dimineata, plange, e cu ochii inchisi. Degeaba ii dau suzeta si il tin de mana, cam greu se linisteste.
De azi am vrut sa ii diversific si masa de la 16-17. Dar apoi mi-am amintit ca am cumparat ca bleaga mult LP 2, pe care nu il mai pot folosi de la 9 luni, si daca ii mai scot si masa aia de la lapte, apoi chiar in arunc. Asa ca mai aman diversificarea ultimei mese inca 2 sapt cel putin...
Aelita, cat e de scumpa Sofia!!! Cum se oprea muzica, cum se oprea si ea din dans, necajita...
Tu, fete, ma bolunziti de cap... ca si eu stiam ca inainte asa era, din cic1 in cic2 mergi cu aceeasi suma, si apoi s-a modificat. Deci ziceti ca nu... degeaba, ca tot nu m-ar tine.
Oana, se anunta o excursie?
La multi ani papusa Bea!!! La multi ani Filip! Sa cresteti mari si sanatosi!
Eladea, ce noapte ai mai avut.
Btz, ce tare esti cu visul!
Victo, nu am mai auzit de expresia asta cu "lumanari pana in gurita", ma face sa rad (doar expresia, nu si situatia). Pupam pe Mihai sa treaca mucii!!!
Pufescu, ne-ati ajuns cu dintii! Felicitari!
Alice, exact asa e si Vlad cand mananca, mai ales lapticul de seara, Ca il dau eu, ca sotul, numai o persoana e cu el in camera, cu usa inchisa. Cum vede ceva miscare sau aude zgomote, nu mai vrea papa, ci se foieste sa vada ce si cum. Am mai avut si noi ceva musafiri sa se uite cum papa Vlad (i-am scos rapid afara, le-am explicat frumos ce si cum).
Paula, si Raul cu muci? Of, mai plange la aspirat?
Rodi, ce mai visezi si tu... cand visezi...
Cu bebe2, daca ar veni mama sa se mute la mine, maine l-as face. Mi-ar place 2 copii, dar psihic nu cred ca pot. Sunt obosita...mereu, Ieri ii ziceam sotului ca are copilul deja 8 luni si noi ne-am "impiedicat" de vreo 3 ori de atunci. Jenant... dar is asa de rupta seara, ca nu mai am chef de nimic. SI mai ales ca suntem cu muuuuuuulte treziri pe noapte, abia astept sa dorm nitel, cat prind.
Sa-l ajutam pe Alex
crissteo spune:
Neata. Iar intru dupa cateva zile, eu am vrut dar nu se poate si gata. Baietii mei ma vor amandoi acasa si fiecare doar pentru el. Asta apropos de bebe 2. Sunt asa de fericita ca am doi copii, extrem de fericita. Si daca as fi foarte sincera, as zice ca mai vreau unul. Asa am plecat eu de la ideea ca vreau 3 copii. Acum dupa ce il am si pe Albert, mi-am dat seama ca asa de mult te vrea fiecare copil pentru el si e uneori greu cand stau singura cu ei de dimineata pana pe la 8 si ceva seara, cand deja sunt mancati, spalati si culcati adica cam tot programul se desfasoara eu cu ei si nu usor mereu. Dar stiu ca lucrurile se schimba pe masura ce cresc si ca sunt zile bune zi zile grele. Eu felicit fiecare mamica ce are un copil sau 2 copii sau 3 copii sau mai multi. E o optiune personala, astea nu sunt lucruri care se fac ca asa face lumea, tine strict de cum simte fiecare mami si tati.
Victo, eu am ramas la capitolu in care parca tu ma intrebai dupa ce carti ma distrez cu Teo, am unele de la editura egmont, mi el aduce un prieten si de la gradi vad ca scrie editura diana colectia campionii. sunt dragute, adica lui teo ii plac foarte mult. si mai avem asa, un laptop pentru el cu 80 si ceva de jocuri si facem karaoke si ce i se mai potriveste din ele. Si mai avem ceva joculete pe calculatoru nostru, astea sunt pentru situatii critice in care daca trebuie sa fac ceva cu albert, papa, mancare, adormit bebe si vreeau ca teo sa nu se arunce in cap de pe pat , birou apelez la ele. Dragute si ele. Dau detalii daca intereseaza pe cineva.
Zicea cineva, nu mai stiu cine si-mi cer iertare, dar zicea cineva de credite daca mai ai un credit. Pe noi ne bate gandul sa ne mutam la casA de la bloc, din bucuretsi in vatra dornei. Si vreau la casa ca vreau sa ne facem pensiune. Visez deocamdata, dar totul incepe cu o visare, nu? Asa ca vor sa-mi spuneti si mie, daca acum avem un credit, cum putem face altul. noi vrem sa vindem in bucuresti apartamentul ipotecat si sa luam casa. Va pupam. Fug la baieti.
ramonavlas spune:
Oana, iti recomand dieta hipocalorica, eu asa am slabit 35 de kg.
Eu in schimb vreau sa ma apuc de a ta:).
Raisa e mai bine, de dimineata a avut 37,5, acum e afara, doarme. Ieri a fost prima zi din viata ei cand nu a iesit deloc afara...drept "rasplata" a dormit doar o ora toata ziua. In schimb azi noapte a dormit de la 23.30 pana la 7.30, langa mine.
Si eu am vrut sa bag haine la spalat, se pare ca le las pe maine. Ma duc sa imi spal parul si sa mi-l aranjez...daca tot e sarbatoare si vreme faina, iesim in oras dupa-masa.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
michelle1981 spune:
Neata!
Frumoasa Bea
Filip
Ooana - iti trimit imediat mail, scrie-mi pe PM pe ce adresa sa trimit.
Paula - eu ii scot 2 picioare la masuta de activitati si sta inclinata (ca si premergatorul vtech) Aici se vede dar e mai in spate
Bine, a mea nu sta deloc in picioare
Aelita - ce frumos dansa Sofia Si acum e tot asa pasionata de dans?
Bumblebee
BTZ - reteta de peste: pate de peste, peste la cuptor cu legume, peste prajit cu mamaliga, saramura de peste
Cris2010 - am incercat a 3-a oara sa fac branza calcica si tot nu a iesit :( Nu stiu unde gresesc, dar compozitia finala iese ca la clatite, ca o smantana moale
Asa mi-e de ciuda ca voiam sa mai variez, nu tot iaurt in fiecare zi.
Azi e Bunavestire si se mananca peste.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
Diana_Eva spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka care va sa zica planuiti o noua odisee, nu va mai place aici . no bine, sa stim sa anuntam si majoretele ca in primavara urmatoare au program!! eu sunt cam obosita, ziua de azi n-a fost printre cele mai bune ale mele, desi Isa a fost cumintenia in persoana. am avut si musafiri, dar ea si-a vazut de program si la 22 dormea deja. fetelor la care nu am apucat sa le raspund pe FB o noapte buna va doresc, somn pufos delfinasilor! |
Anunatam anuntam, facem odisee in odisee?
E mai bine Isa?
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
Diana_Eva spune:
citat din mesajul lui rodyka luptatoarea Beatrice Teodora de CRISSY Filip de MYA |
La multi ani si de la noi!
Diana_Eva spune:
citat din mesajul lui ooana cine a fost in Lisabona?! sunt "calator frecvent" la Lufthansa, sau mai bine zis "eram" ...si am strans milele necesare pentru 2 bilete oriunde in Europa sau 1 in Dubai sau America dar nu cred ca ar fi distractiv de una singura asa ca m-am gandit sa aleg o destinatie pentru care nu exista zboruri low-cost...si am ajuns la Lisabona in septembrie...daca a fost cineva poate imi da si mie cateva detalii |
Am fost eu acum 10 ani. Se pune? Eram studenti inca si am fost ... cu cortul. Fain de tot. Un strop cam frigut(aprilie) dar fain.
Diana_Eva spune:
Bebe 2 - Noi vrem (adica nu folosim nici un fel de contraceptie) dar numai Dumnezeu stie cand il va (o va) trimite. Si noi ca si Adriana am asteptat mult minunea asta mica. Ce sa zic mie mi-ar placea si 3 dar sotul meu nu prea vrea sa auda, cel putin nu inca.
Cosmaruri: Singurul si cel mai rau - ii povesteam cuiva ce piele fina are bebelusa mea si cand am vrut sa ii arat era arsa toata. Cred ca mi se trage de la accidentul din august(Giulesti). Ih groaznic!
Denisa?
Pentru mamicile muncitoare o cafea mare si floricele .
Alice_Elena spune:
:)))))) diana cand ai zis floricele, m-am gandit la popcorn
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)