Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (111)
Raspunsuri - Pagina 7
giorgia23 spune:
Neata
Beatrice
Filip
Eu am avut o noapte groaznica si nu din cauza Antoniei...am racit si eu dar e groaznic...ma dor toate...aseara pe la 1 tremuram de frig si am 24 grade in camera plus pilota...cand tusesc zici ca ma injunghie cineva
btz_ovi spune:
Paulaaaaa sa nu fii pocita ...atat mi-ar trebui..
Si eu va admir pentru faptul ca doriti bb2 sau bb3,mi-ar placea si mie extrem de mult dar nu este timpul.
Nu pot spune ca ne este greu cu Paul,din contra,ma asteptam sa fie mai costisitoare cresterea lui ,cel putin din ce auzisem la cunostinte cu bebei.
Momentan doresc sa ma reangajez cand va fi el apt pt gradi sau cresa,dupa care sa ne facem un credit pt o casa,o masina.Stiti ca noi am fost rapizi si nu am apucat sa facem prea multe.
Insa nu neg ca mi-as dori enorm ca Paul sa creasca alaturi de un frate sau o sora,stiu ca e altfel cand au varstele apropiate,intre mine si sora mea au fost 5 ani si mereu divergente legate de diferenta.Bine ca ea inca ma considera un copil si acum...Si nu as vrea ca Paul sa pateasca la fel.
Insa una e ceea ce ne propunem noi si alta e ceea ce se va intampla.Dar daca va veni pe neasteptate va fi la fel de mult iubit ca si blondul meu
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
Alice_Elena spune:
oana :)) da cum iti poti imagina ca ne suparam ca vrei sa mai astepti cu copilul. poti sa nici nu mai faci altul, e alegerea ta. sau poti sa faci inca 10, la fel, e treaba ta
eu acum de cand le "cunosc" pe aelita, catalina, otilia, parca mi-ar placea sa am 3, da marius zice ca-s nebuna :)))
michelle, stiu ca a aparut filmul dar nu am apucat sa il vad. mersi oricum :) azi apare, daca nu e deja pe net, grey's anatomy
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
paula_m spune:
Oana, de acord cu tot din ce ai zis tu. Dar pe mine ma impinge din spate varsta...anul asta fac 34 de ani si nu mai prea pot astepta mult, ca eu as vrea sa-mi vad si nepotii
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9
saddie spune:
Neata fetele!
Si eu cu cana de cafea langa mine, ca imi pica ochii de somn. M-am culcat abia pe la 2:00. Nu din cauza de copil ci din cauza de consort care si-a luat de lucru acasa si a clampanit la laptop langa mine pana la ora aia.
Deci puneti de o odisee noua, hmm? Eu va admir sincer pe cele care vreti bb 2 acum, mie mi-e frica si sa ma gandesc cum ar fi, ca poate se intampla! Oana, m-am regasit in toate argumentele tale si as mai putea adauga vreo zece.
adrianaBuc spune:
AELITA, mama dar ce dansatoare e! O dulceata
OANA, esti taricica. Eu cred ca renunt dupa cateva zile. Deja mi s-a luat de carne, si am mancat doar 1 zi
Cu bb2, uf! daca nu il fac pana face Rebeca 2 ani, nici ca il mai fac. Eu nu mai am nervi sa o iau de la capat cu noptile nedormite. Asa stiu ca imi sacrific 2-3 ani si apoi pot sa ma refac. Bine! Stiti voi cum e cu socoteala de acasa... pentru Rebeca am muncit 3 ani si ceva.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
bumblebee spune:
Eu pt bb2 vreau sa mai astept, vreau diferenta cam de 3 ani intre ei, pt ca:
- tb sa ma angajez, eu deja sunt in cautari, nu ma mai intorc la fostul job, clar trebuie sa mai stau putin si la noul loc de munca, nu o pun de bb chiar din prima,
- mi-ar tb ajutor in casa, ori eu cu soacra in casa nu ma vad stand, bona nu imi permit, asa ca bine ar fi ca Victor sa fie inscris la un camin, ceva..
- vreau distanta intre nasteri, poate pot spera la o nastere naturala
Nu pot spune ca m-a terorizat prea tare V, mi-as fi dorit si o diferenta mai mica de varsta intre frati, dar dintr-un CIC in altul nu vreau, ca eu iau in jur de 650 RON si vreau nu vreau, ma condtioneaza situatia financiara...
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 8
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu
victo, m-am uitat si eu la vila aia, imi place. dar preturile acolo parca erau din 2009 , au ramas neschimbate?!
aelita, am vazut/revazut pozele minunilor tale , iar Sofia dansand e o scumpete!!
btz, oare ce-o fi cu visele astea?! eu nu mai stiu de cata vreme nu mai tin minte ce visez ca ma trezesc dimineata de nevoie: ori ca suna desteptatorul, ori ca ma trezeste Isa... dar azi-noapte am visat-o si pe eu pe sora-mea ca era intr-un pat urias cu micuta Katia si in jurul lor plin de barbati care fumau! iar eu strigam la ei sa iasa afara si nu ma auzea nimeni (nici macar eu...)
a iesit iar soarele la noi, o sa-i dau mititelei sa pape si iesim la plimbare... azi e Buna Vestire, aviz fetelor care au planuri mari cu munca azi , sa vedem daca reusim sa ajungem pana la biserica, e departe de noi...
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Oana, de acord cu tot din ce ai zis tu. Dar pe mine ma impinge din spate varsta...anul asta fac 34 de ani si nu mai prea pot astepta mult, ca eu as vrea sa-mi vad si nepotii Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Poze luna 9 |
pune-te pe treaba, cum ziceam... ca un bb nu se facce pocnind din degete, din pacate...si mai si dureaza pana binevoieste sa apara...(deh, experienta...)
eu la 32 juma mi-am incheiat procesul de fabricatie...n-am pus lacat, dar....
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Victo spune:
rodi, eu m-am uitat pe mai multe site-uri..190 lei e camera pe noapte, cu mic dejun si inca o masa.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)