Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (111)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Pufescu, , felicitori pt nr. 8!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee
Oana, dar un fel de Monti la un nivel caloric decent, nu te-ar tenta?
Adica: fructe dimi, eventual cu cereale, evitat cartoful (sau daca e sa-l papi, sa-l papi la pranz), combinatiile amidonoase si carne.. Seara chestii gen o salata cu un gratar, un peste..
Oricum, ai fost fata ambitioasa, eu mai mult de o saptamana chiar nu as fi putut sa tin aceasta dieta.

Luna 8

asa ceva as vrea...de fapt in cazul meu daca vreau ceva pe termen lung trebuie sa ma mai scap si eu din cand in cand la o napolitana macar 1 data pe luna, de asta as vrea sa numar caloriile si papa pana imi "termin portia"

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
ufff, as vrea sa ne hotaram si noi odata ref la concediu...acu in weekend e Targ de turism la Cluj, sa vedem ce oferte gasim...cine vine?oricum, ce-am gasit pana acum ajunge la si peste 2000 euro cu taxe pt noi 3 (ca Filip inca nu plateste..)

Victo, tot mucosi...uf bietul Mihaita...sanatate, sa va treaca cat mai repede...deci e clara treaba cu cocnediu?

revin!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

ufff ce noapte grea
vezi ca sunt hoteluri unde pt copii nu se plateste pana la 7-8 ani

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi
Fetelor eu am avut un vis tare ciudat,sa nu radeti de mine.
Oanna se casatorea cu sotul ei iar eu cu Paula si Sorina eram traficante de copii si vroiam ,dupa nunta,sa il furam pe Matei insa ele l-au confundat cu Paulica al meu.Maahhh si ce plangeam in vis de mi se rupea inima,tot fugeam in vis...de fapt ma chinuiam sa fug,vroiam sa il caut pe Paul si nu il gaseam.Groaznic vis

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

super tare

Matei - luna a 9-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

neata..
andreea, deci si filip bietu e plangacios.
noi tot asa dormim ba nu dormim, ca nici nu mai stiu. ma bucur cd vad ca e ora 7 si ma trezesc, ca noaptea sunt ametita rau.

doamne da de 5 zile suntem cu mucii astia..si cum il las 5 min. singurel, cum il gasesc cu niste lumanri pana in gurita, dragu de el..ca asa mi-e de drag :):)

cu concediu, cam ala ramane..ajung pt 8 nopti cam la 2800 2 camere, cu 2 mese, si cu mama :)

da mai trebuie..bani de benzina..inca vreo 2-3 nopti opriri, ca nu putem merge asa drum lung..

ai uite-asa cu strans de curea si tot ajungem pe la 6000 lei.

m-am resemnat, vom acoperi creditul de pe card din septembrie incolo, de cd voi primi salariu.pana atunci..jale mare. ne straduim sa nu ajungem la fundu sacului si cu descoperirea :)

haideti la cafea!
piticutul meu doarme. iar isi reface programu de somn. dar ma bucur enorm dupa cum va ziceam ca il pun in patut si el se joaca acolo cu suzi, cu ursuletu si gataaaaaaaa

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Oana, ceva de genul asta tine sotul meu, dar si f mult efort fizic si a slabit 5 kg in 3 saptamani. El nu a numarat caloriile, dar oricum a mancat mai putin, mai light, a respectat si cateva reguli Monti. In timpul saptamanii manca asa, mai frunzareala, dar in we sa stii ca mai scapa si la cate un dulce sau la o mancare nu tocmai dietetica.
Mai e o chestie, organismul in timp (aici depinde de fiecare pers in parte) se adapteaza si la consumul redus de calorii. Dupa-aia, ca un mecanism de aparare, incearca sa-si faca rezerve din putinul care il consumi. Eu de aia sunt ceva mai reticienta doar la regimul hipocaloric, plus ca multi se ingrasa f tare cand isi reiau regimul normal.
Eu cu sotul spunem ca fentam in we regimul ca sa nu se prinda organismul ca vrem sa slabim . De fapt el, ca eu tot pacatoasa sunt si nici miscare nu fac...

Luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Fetele voi ce retete de peste aveti??Caci as vrea sa prepar astazi ceva mai special si nu am idee

Si 2.Voi ii veti scoate pe bebelani afara avand in vedere ca pe la stiri tot spun ca va veni si norul radio-activ deasupra noastra dar nu este daunator???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

neatza gagici. aseara juma de cartier a ramas fara curent si eu fara net, lumina am avut :)
v-am spus ca eram singura acasa ieri si pe la 5 jumate ma suna soacramea ca trece pe la noi ca stia ca suntem singure m-a umplut iar de nervi...nu mai pleca odata, eu tot ii ziceam ca tre sa ii fac baie la copil sa il culc si nimic. pana la urma m-am dus sa ii fac baita si ea dupa mine. a fost singura data cand a plans mara in baie, ca sa intelegeti fara prea multe explcatii :))))
apoi a venit peste mine si in dormitor, cand o imbracat/hraneam/culcam, lucru care ma scoate din minti. nici macar marius nu intra peste mine dupa baia Marei, ca nu sta deloc cuminte daca vede pe cineva, nici nu mananca cum trebuie si ma si chinui sa o culc. ea stia bine lucrul asta dar se pare ca n-a interesat-o.
erau multe de zis da iar va fac capul mare cu soacramea

oricum, a avut fimea o noapte super super agitata.

aelita, asta i-am zis si eu doc la telefon, ca mara deja o ia la pas. eh, probabil ca o sa se rezgandeasca luni cand o sa o vada :) oricum nu am luat premergatorul ca sa tin copilul in el zilnic.

eu vreau cafea de la toata lumea. ma simt foarte obosita, desi am dormit cam 7 ore..

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Fetele voi ce retete de peste aveti??Caci as vrea sa prepar astazi ceva mai special si nu am idee

Si 2.Voi ii veti scoate pe bebelani afara avand in vedere ca pe la stiri tot spun ca va veni si norul radio-activ deasupra noastra dar nu este daunator???

da btz, eu o scot

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Am fost la inot. DE data asta am intrat eu cu Raul, deci fericire maxima pe el. Nu a plans absolut deloc. A fost si Matei, care a fost cuminte, asa cum il stiam.
Copilul meu plange rau cand ies eu din camera si nu ma mai vede. Dar asa, il apuca dintr-o data ( cum ies din raza lui vizuala) si plange rau, cu lacrimi si nu tace, decat cand ma vede. Daca vreau sa plec undeva ( WC, bucatarie) , tb sa i se atraga atentia cu ceva, sa fie ocupat, nici asa nu sunt sanse de reusita 100%. De abia astept sa creasca mare si sa mearga la fete si sa ma duc cu el..., ca vad ca nu putem sa ne despartim unul de altul. Sper ca e faza trecatoare si in curand pot sa ies si eu din camera fara urlete...Daca sunt in camera , sta si se joaca linistit, mai arunca din 2 in 2 minute cate un ochi prin camera sa se asigure ca nu am disparut, ma vede, imi zambeste si isi vede de a lui( de obicei catarat pe unde apuca).
Si eu vreau 3 copii. Inca un baiat si o fata. In ordinea asta. Dar inca astept confirmarea dr ca sunt ok cu cezariana. Sapt viitoare ma duc la el.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9

Paula e doar o faza trecatoare, stii cand povesteam de andrei ca face la fel, ca pange numai cand ma aude in casa? Dupa 9 luni a depasit faza asta, si acum mai face asa dar mai putin, in special cand e obosit. E frica despartirii de mama. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata fetele
Si noi suntem cu mucii in gura. De azi noapte. Acum nu stiu de la ce...de la bazin, de la faptul ca l-am scos ieri vreo2 ore si chiar batea vantul, de la faptul ca vesnic patruleaza pe hol, unde e gresie. Sau de la faptul ca nu stiu cum sa-l imbrac eu cand iesim afara : ba il imbrac prea gros si transpira sau prea subtire.
Febra nu face, nu tuseste, dar mucii sunt o gramada. Aspiram la greu, ca nu avem ce face. Raul e tot asa, agitat, nu sta locului...
Btz, ce vise ai!!! Sigur nu esti insarcinata? Eu in sarcina aveam vise din astea ciudate...de atunci cred ca nici nu mai visez
La bazin, Raul s-a comportat exemplar, i-a placut mult, nu a mai plans. Dar nu stiu daca sa mai mergem, sau facem pauza 2 luni pana se incalzeste afara, sa nu tb sa ne imbracam asa de gros dupa aceea...
Chiar , cum e cu CIC 2? La asta nu m-am gandit, eu ma gandeam numai ca am o varsta si as vrea sa termin cu copiii pana ajung la 35, 36 de ani...
La multi ani Bea, Filip!!!
Un si o speciala pt Bea noastra. O fetita frumoasa si luptatoare. Si pt mamica ei!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

legat de bb2 - eu una va admir curajul dragele mele

si eu as vrea bb2 si bb3...dar cred ca 3 va ramane "imaginar" doar in visele mele...iar 2 mai intarzie de ce?!

- pentru ca inca nu am uitat perioada cu colici de la 3 sapt pana la 10 saptamani si a fost "horror" sa dorm cu el lipit de pieptul meu noapte de noapte in fund cu 2 perne la spate

- pentru ca vreau sa il tin pe Matei in brate si sa il alint inca o perioada doar pe el 100%

- pentru ca vreau sa ma intorc la munca, sa imi reieau viata si programul meu de zi cu zi macar 1 an - am nevoie de locul meu de munca, deloc de neglijat aspectul

- pentru ca nu prea am ajutor si cred ca mi-ar fi foarte greu desi multa lume imi spune ca bb2 creste mai usor si mai frumos impreuna cu bb1 - daca soacra-mea ar fi stat cu mine in acelasi oras ar fi fost mult mai simplu totul...

sper sa nu va suparati pe ce am scris , asta e parerea mea si cum traim intr-o tara democratica mi-am exprimat punctul de vedere!

celor care vor bb2 tot respectul si admiratie din partea mea!

Matei - luna a 9-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput