Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (111)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

:)))))) diana cand ai zis floricele, m-am gandit la popcorn

si io

Diana, multumim de intrebare. Isa e bine acum, nu se mai aude suieratul ala la respirat, doarme bine toata noaptea, pana in jur de ora 6 cand papa si mai doarme pana la 7.30-8. e bine asa. ieri a mancat mai putin, parca stia ca ma parat-o . mai putin insemnand ca nu a depasit 200 g si lapte doar de 2 ori. mai putin nu pot sa-i dau, ca doar nu traieste cu aer; mesele sunt inlocuite integral de ceva vreme la noi, nu mai completam cu lapte, cel mult cu supa la pranz.

cristina, de ce nu poti folosi formula2 dupa 9 luni?! eu cand am vrut sa schimb la 6 luni (mai aveam o sapt sa le implinim), mi-a zis farmacista ca mai bine sa treaca de 6 luni decat sa-i dau inainte; eu cred ca poti sa-i dai si apoi lp care-l ai, pana-l termini. sau combinat cu cel nou, progresiv, cum zicea RACUSOR

no, pana am mancat noi si am pregatit si pireul de amiaza, s-a innorat , dar tot iesim putin, iau husa de ploaie... oare de ce am tot amanat sa fac scoala de soferi?! ca sa ma uit la masina cum sta sub balcon si eu cu umbrela prin oras

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

ca sa va fac si voua pofta - mi-am facut mamaliga cu branza si ou - delicios

copilul doarme afara la aer eu imi fac de cap in casa

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

"neata" mamici!

Noi si azi trezirea la 6.

BEATRICE si FILIP!!!

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Citat:
citat din mesajul lui ooana

cine a fost in Lisabona?!
sunt "calator frecvent" la Lufthansa, sau mai bine zis "eram" ...si am strans milele necesare pentru 2 bilete oriunde in Europa sau 1 in Dubai sau America dar nu cred ca ar fi distractiv de una singura
asa ca m-am gandit sa aleg o destinatie pentru care nu exista zboruri low-cost...si am ajuns la Lisabona in septembrie...daca a fost cineva poate imi da si mie cateva detalii

Am fost eu acum 10 ani. Se pune? Eram studenti inca si am fost ... cu cortul. Fain de tot. Un strop cam frigut(aprilie) dar fain.

ooana, al meu sot tot vrea Lisabona, i s-a pus lui pata ca e tare fain! eu n-am zis nu, dar Isabela ne-a schimbat deocamdata planurile. anul asta vacanta inseamna plaja de aici, la anul mai vedem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

pai rodica, apuca-te sa faci scoala. eu te sustin iti fac galerie. m-am plictisit si asa am un somn... astept sa se trezeasca mara sa iesim pe afara

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Aelita ce de filmulete cu Sofia . Ce frumos se inghesuise ea in cosul cu legume
Si eu am cardul de spectatori. Ba de cand se ridica Iulia trebuie sa tin bine usa dusului ca se ridica si se impinge in ea.

Victo, dar de ce il mai pui pe canapea? adica acum sigur cade si nici nu-s prea mari sa stapaneasca datul jos cu spatele. Eu cum face ochi ii dau drumul pe jos ca si asa ia destule cazaturi pe zi. Intr-o seara au avut cele mari grija de cea mica. Ana a pus-o in pat si Elisa a rostogolit-o pana a cazut . Ma minunam eu cum de n-au venit la baie dupa mine, asta pana am auzit-o plangand pe Iulia.

Citat:
citat din mesajul lui pufescu

nu am mai intrat nici sa citesc...e haos frate! Intre pitic,servici si casa singurul lucru pe care apuc sa-l fac pt mine e sa ma duc la buda =)).
La un moment dat sper sa recuperez.
Mai avem un dinte(al 8lea)...mi-a iesit pe coooor!!!a fost destul de horor,o zi si o noapt de mataiala cand tati a lucrat pana la 23 si pe mine ma frecau de la servici cu diverse.Nu ma puteam hotara daca sa-l arunc pe bubu de la balcon sau sa ma arunc eu :).
Pe acest ton optimist va pup si ma duc la trebi.

mami de Raducu, 10 august 2010

Idem si la mine.
Norocul meu ca stau la parter . Insa ieri am fost la servici. Aveam de verificat cateva pagini, 30 de cifre sa zicem. Era mancata, curata insa a tinut sa-mi arate cine este seful si se bazaia cum incercam sa ma asez asa ca am verificat totul in plimbare prin birou

Bafta la bb2/bb3! Imi place cum va incurajati.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

luptatoarea Beatrice Teodora de CRISSY
Filip de MYA

La multi ani si de la noi!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

La multi ani si din partea nostra!

Am ajuns si noi acasa, de ieri dupa-amiza. Raducu a dormit aproape tot drumul.....oricum am ajuns la concluzia ca am un baiat tare cuminte

Michelle
, sper ca in weekend sa descarc pozele si sa le pun pe contul comun.

Crispro
Raducu a adormit pt prima data intr-un spatiu inchis. Adoarme in carut doar afara si atunci tb sa fac kilometri cu el.
Am stabilit cu fetele sa ne vedem la ora 15. La ora 14 noi am plecat de la motel cu taxiul(m-a ajutat soferul sa pun carutul in port-bagaj) ne-am urcat si am plecat....RAducu dupa ce a facut inspectia de rigoare din taxi, a adormit pt 5 min ca a tb sa-l trezesc sa coboram. Am ajuns mai devreme si l-am tot plimbat pe langa mall cu gandul sa adoarma dar nimic......a adormit mult mai tarziu...cand ne-am vazut cu delfinasii el era f marait, l-am cam tinut in brate di dupa la pus in carucior si l=-am legant....deci n-a fost usor!

Acum ma pregatesc sa mergem la ferma, sa stam la soare.

Va pup si va doresc un weekend placut!

Oana, ai gasit apartament?

Giorgia, sper ca e mai bine Antonia

Ramonavlas, multa sanatate!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

pai rodica, apuca-te sa faci scoala. eu te sustin iti fac galerie. m-am plictisit si asa am un somn... astept sa se trezeasca mara sa iesim pe afara

n-am entuziasm... acum vreo 2 ani stiam toate semnele, regulile, aveam cate o greseala pe test... dar am ramas gravi si burta a crescut repede, am tot amanat sa raman acasa ca nu ma lasau aia de la munca (decat la 5 luni jumate cand am mers cu hartie de la dr!), apoi imi era incomod sa stau in masina... si iar am amanat. puteam macar teoricul sa-l dau. dar am zis ca nu-i bai, cand o avea Isa vreo 2 luni ma apuc iar! ei, Isa are 9!! si intre ce-mi tot caut de lucru prin/pe langa casa, nu mai am nici o tragere de inima. parca nu mai vreau sa fac nimic, doar sa stau cu fetele. nici de munca nu vreau sa mai aud!! si cand avea Maria 1 an plangeam ca vreau sa merg la munca , dar tot n-am mers pana a facut 1 an si 10 luni, ca nu m-a lasat al meu sot. acuma nu mai vreau eu, nu inca! si uite-asa, timpul trece si nu fac nimic, doar ma plang: ce bine era daca...

Diana, eu am facut ieri www.bucataras.ro/retete/carne-tocata-in-cuib-de-mamaliga-11748.html" target="_blank">carne tocata in cuib de mamaliga, delicios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Fetele noi fugim la aer in parc! Bucurestencele de pe langa IOR nu veniti la plimbare?

Ne ducem sa ne dam in leagan ca ieri am incercat prima oara si ne-a cam placut https://picasaweb.google.com/delfinasi.2010/MedeeaSaddie?locked=true#5587952301409688770

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Si eu am spectator la baie cand sunt singura.

Victo, sanatate multa la cel mic.
Super ca v-ati hotarat cu concediul.
Noi parca am vrea in Turcia(ne-a facut cu ochiul destinatia lui Michelle), dar nu suntem hotarati..., am vrea si cu early booking, deci avem o saptamana sa ne hotaram.

Michelle, de ce nu incerci cu lapte uht, daca tot ii dai iaurt?

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput