Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (111)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Eladea, ce noapte si la voi...

Eu nu mai zic nimic. Noi tot nopti de bebeluseala de cateva saptamani incoace. Si ne chinuie rau dintisorii de sus, dar in afara de dureri alte semne nu sunt ca ar vrea sa iasa...

Alice, Saddie, plimbare placuta!
E o vreme superba. De saptamana viitoare imi reiau si eu plimbarile zilnice. Si se anunta ca se raceste iar...

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Rody, Diana, ce de bunatati.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Rodica Acum ca ne-ai spus o sa te impingem si noi de la spate! NU e greu! Eu sunt dependenta de masina - si in parc noi mai nou plecam cu masina (parcul e la vreo 2km dar sunt niste dealuri naspa - la intoarcere cand sunt deja obosita sunt chiar nesuferite). Imi pace ca e foarte cuminte in masina, rar zice ceva si atunci ii cant(voce nem) tace. Cred ca s-a obisnuit doar cu mine in masina, face mai multa galagie cand e cineva in spate cu ea si nu-i da atentie. Eu o mai mangai pe capsor la semafoare... O data a fost asa draguta, adormise, eu nu mi-am dat seama si la semafor cand am vrut sa o mangai s-a speriat - a tresarit rau de tot mititica, apoi a pus boticul de plans, am vorbit pe ton vesel cu ea si m-a iertat.

La noi e cald - am inceput sa o las cu piciorusele goale la soare(data cu crema evident). O verific din cand in cand sa vad daca sunt reci, nici gand sunt caldute spre calde. Vreau sa profitam cat mai e bland soarele, parca vad ca in cateva saptamani vin caldurile mari si razele puternice si se termina cu statul nostru afara multe ore. Daca deja sunt 20-24 grade... Ma duc ca da din manute.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Cris2010, daca nu citeam ce a scris pediatra lui Racusoru ii dadeam
Noi am ales destinatia aceea plecand de la buget (noi am fi vrut in jur de 1200E), apoi sa fie cat mai aproape de aeroport, apoi ne-a placut Kemer ca era zona muntoasa, apoi am cautat si citit review-uri pe holidaycheck si tripadviser si gata.

eladea vai ce sperietura cu cazatura.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Asa e , Rodi, cu Lp, ai dreptate. ii mai dau si dupa 9 luni tot din asta. Doar ca am luat in loc de 3 cutii mici (de 300 grame), 3 cutii mari (de 600 grame). daca ajung la 2 mese de Lp (din care una e slabuta, cam 150), apoi imi ajunge lapticul asta pana la 12 luni.

Cu scoala de soferi, si eu te incurajez sa faci musai!!! Mie nu imi place sa conduc (imi place sa stau in dreapta), dar tare bine e sa pot fugi unde vreau fara sa apelez la sot, taxi, pe jos.

Doarme copilul de ceva vreme!!! o ora juma!!! apoi iesim afara! As fi vrut sa ies in oras, sa merg la lucru la mine, dar e asa un praf in oras, de nu poti respira. Se lucreaza de vreo luna pe cateva strazi, dar pe toate odata, nu sunt locuri de parcare, un pic daca sufla vantul iti baga toata mizeria in gura! Plus agitatie, ca is multe strazi inchise (nu ca ar fi multe de toate in oras). asa ca cred ca ramanem tot in curte. Desi mi-ar fi placut sa schimb o vorba cu careva...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Merg la masaj. am salvat linkul cu vila de la mare a lui Victo, sa ma holb si eu...cine stie, poate dam o fuga. ne auzim mai incolo!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

hai ca ar fi super tare sa ne vedem la mare, doar eu am mai zis asta

Victo arunca un ochi si aici
http://www.pensiunea-alfa.ro/
eu zisesem in zilele trecute de pensiunea asta, citisem la coafor intr-o revista despre ea si am cautat-o pe net

Matei - luna a 9-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

arata foarte tare pensiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi
Nu pot spune ca ne este greu cu Paul,din contra,ma asteptam sa fie mai costisitoare cresterea lui ,cel putin din ce auzisem la cunostinte cu bebei.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

asta asa e, auzeam pe multi plangandu-se ca nu mai ai bani dupa ce apare bb, ca e foarte costisitor...bla bla
eu pot spune ca nu e asa si am cumparat lucruri fara de care as putea trai la bb2 si tot nu ma pot plange...

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Oana, de acord cu tot din ce ai zis tu. Dar pe mine ma impinge din spate varsta...anul asta fac 34 de ani si nu mai prea pot astepta mult, ca eu as vrea sa-mi vad si nepotii

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9

auzi + sau - 3 ani ce mai conteaza

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Oana, iti recomand dieta hipocalorica, eu asa am slabit 35 de kg.
Eu in schimb vreau sa ma apuc de a ta:).

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

cum mai e Raisa?
povesteste-mi despre dieta asta

Michelle multumesc

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

salutare fetele!!
noi am lipsit o perioada mai lunga si imi pare rau ca am pierdut mult si nu stiu cand voi recupera.
am avut un necaz in familie mai exact a murit socrul meu si am fost cam ocupata si cu bb si cu inmormantarea plus ca am fost la tara si acolo nu am net.
noi suntem pedepsiti in casa pt ca Andrei are cori si nu am voie sa-i fac baie 3 zile sau sa-l scot afara, plus ca tuseste si tre sa facem aerosoli cu ser, dexa si fluimucil. si daca toate astea nu sunt de ajuns ii ies si dintisorii de jos si e super ciufulit si marait si alintat, nu sta nici 3 sec singur, vrea numai in brate si numai cu mine.
imi pare ff rau ca am pierdut intalnirea cu fetele din iasi dar poate ne vom vedea cand se incalzeste bine afara.
daca ati facut poze vreau sa le vad si eu.
merg sa-l bag la nani pe terorist si poate mai recuperez ceva din urma.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

ca sa va fac si voua pofta - mi-am facut mamaliga cu branza si ou - delicios

copilul doarme afara la aer eu imi fac de cap in casa

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

de pofta daca va place va dau o reteta super
ciuperci cu pui si smantana
si daca nu v-o place sa nu-mi mai ziceti mie Oana

somn - a adormit si dupa 40 min s-a trezit plangand - 20 de min mi-a luat sa il linistesc si a adormit din nou - dupa 20 min vecinul de dedesubt a inceput sa taie tevi cu flexul - s-a trazit plangand cu lacrimi asa de tare s-a speriat iar 30 de min l-am linistit in brate - a adormit iar 10 min dupa care din nou s-a trezit plangand, cred eu dintii - acum doarme din nou...

Noi 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Oana, ai gasit apartament?

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

da da am gasit, acu sa vedem daca ne aproba fondul de garantare creditul...

Noi 2

Mergi la inceput